Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mit mondtál hova kell neked meg a bírósági idézést küldeni BTK fennforgasa miatt
(veled nem verexem mert te tudsz)
Nem vagyok nagy sorozat rajongó,mondjuk a Seal Team-et nézegetem!
Mondjuk a felsoroltak összesen nem voltak annyi idősek és nem volt bennük annyi km mint abban a 123-as merdzsóban
Csak nem vették vissza a 2 hülyevelyt pedig csak tegnap vettük, azt mondták nem kötelező visszavenniük ha nem rossz lehet, hogy igazuk van majd holnap a fogyasztóvédők megmondják.
Ray Donovan, jó,..,
Akkor örülj.
Ket warti ket fiat öt opel, ket hyundai. Osszesen se tort el annyi rugoja mint egy bayernek.
Zero, nyista, nuku.
Szerencse, hogy nem menet közben tegnap mentünk majd egész nap.
Anno nekem a 123-as merciből esett ki a bal első rugó
Ha szerencsém van nem kapott bele a gumiba a rugó mert kettő hónapos.
Bakker itt leért szinte minden majd így használjuk. Bagóért van hozzá rugó unixból.
omega..... nem vectra
de az a lényeg opel nem megy futóra sosem, max az utolsó útján
2 hónapja törött bal első rugóval járok az sx4-el, simán fut, semmi baja, minek ehhez tréler?. De ma már kaptam emilt hogy holnap jön a postával, úgyhogy már csak 1 napig lesz beteg.
érdekességképp
haver vectrájában hátul tört el, de németől még így is hazajött kicsit több mint 1000km
ott kint kb fél autó áráért cserélték volna ki itthon meg valami 15 ezer felé(nem emlékszem komplett 15, vagy a rugó 15 vagy a munkadíj)
Jó estét!
Bal első rugótörés még szerencse, hogy állásában. Reggel meg irány esőben a nyenyőcével. Ezt is megéltem...
Már csak az kellene , hogy valamelyik német bank utaljon rá havonta párezer eurót ! Egyébként meg telepofával bekaphatják!!
Ahh, van olyan oldal ahol csak a kartyaszamok es a 3 jegyu biztonsagi szam kell.
majd 4999 Ft-jával lehúzod.... ráérsz...
Eleg ha elejti a mastercardot.
te vagy a kereskedő, sózz rá vmi qrva drágát
Csak ha vesz is valami draga cuccot.
ez nem úgy van, hogy csak átugrasz hozzá.... tessék szépen sorba állni....
"a sövényt is fazonra vágtam....jó ronda lett, de a Honda mellett nem feltűnő " Miért iszol, ha nem bírod??! És főleg elsokallva!