Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is nézegettem már, hogy veszek magamnak, de a jobb minőség elég borsos áron van ám zotyám
https://www.arukereso.hu/gumib...
én inkább élek még egy kicsit
erről a motoros vizsgám jutott eszembe szűk 30 ével ezelőttről. Kifogtunk egy vizsgabiztost cegléden aki legendásan útálta a motorosokat (Bordás)
Hát voltunk kb.25-en 30-an a vizsgán mindenki jött amivel tudott. Nem volt itt még ilyen korlátozás mifene abban az időben Én nyilván a 250-es etécettemmel mentem
Kezdődik a rutinpálya vizsga, rögtön kiszórta a csapat felét de nagyjából úgy hasraütésre Jogosan ha kettő nem mehetett volna át Aztán kezdődött a forgalmi vizsga. Beöltöztünk számháborúsba. Abban az időben nem voltak még ilyen mobil mifenék megafon Én az utolsó előtti voltam. Gondoltam is nekem tuti bukta végig látni fog az öreg Lezavarjuk a vizsgát szerintem nem keringtünk a városban negyed órát sem láttam az előttem haladókat szépen tette mindenki a dolgát, kanyarodáskor hátranéz, kéz ki stb. Visszaérünk a vizsgabázisra, leadjuk a rajtszámokat. Mondta az öreg egy órát nyugodtan cigaretázzuink azt hozza a végeredményt
Úgy is volt kb. egy óra múlva megjött Hát beremegősödött térdel vártuk mi lesz az ítélet
Nem sokat cicózott az öreg, volt ott egy asztal kikészítve hozta az adatlapjainkat aszt aszongya:
- Na akinek a nevét felsorolom az a mai nap sikeres nagymotor vizsgát tett.
Elsőként az én nevemet mondta
Meg mondott még egy nevet
- A többi aki nem hallotta a nevét azt meg hagyom még egy kicsit élni
lehet sorakozni az asztalnál aláírni a vizsgalapot és átvenni a pótvizsga csekket
mert mondjuk nem egyforma béléssel rendelkezünk
akkor már ménem z1000? kb. ugyanaz a kasztni talán kicsit izgalmasabb is
Birkák putri ratyik
Rajta van a play?
Csak webaruhazban vasarolt termeket lehet hibatlan allapotban 14 napon belul visszavenni. Ha rossza akkoris a a javitas a cel, ha nem megy ugyanolyan csere termek, ha az sem akkor johet csak a penzvisszafizetes.
De mükszenek sőt elégedettek is lennénk ha nem lenne ez a bajság a guglival, m a vásárlás után hazaérve láttam a cikket és.......
Ha még sem működik akkor a garancia.
Most olvasom, hogy 97' óta nem köteles visszavenni 3 napon belül a kereskedő a hibátlan terméket így megmaradnak, remélem igazad lesz és nem eszik olyan forrón......
Ez igaz, de ennyire zseni nincs.
Csak a buta ember tart mindig rendet, az okos uralkodik a káosz felett
Jah, mert itt perzsa van a garazsbanis, a hanyatlo nyugat.
De azert az a kupi ami itt van..... Massziv.
Nincs kártyám
De itt nem vedlik a betonpadlo a szutykos garázsban
Hát erre pont nem alapoznék, de te tudod. Az nem egyiknapról a másikra következk be, ráadásul akkor tényleg visszaviheted ha nem ugy müköfik ahogy kellene. De ez szerintem jelen esetben inkább fóbia csak. Több ismerös is vett mostanság huaweit, ráadásul pont a felső kategóriásakat. Ök nem aggodnak, pedig bö 3kilót kiadni azért másabb feleslegesen
Ez az ipse kikopott tasi, legalabbis a papucsbol itelve.

http://youtu.be/-AyxBAStBQg
1977-esvolt,dízel ,egyszer behozták németből isten tudja mennyi volt benne,az órában valami 600ezer volt.
Szerintem nem mondtál sokat
Amúgy meg csak szívom a véred.
A fejlemények miatt, hiába a nyugtatgatás ez már elindult most olvastam, hogy az usákos procigyártók is megszakították a kapcsolatot.
csóró vagyok, nem futja pályamatricára sem
Es mondtam mar hogy mind a 3 astran, a hyundai kisteheren es a motoron is van megyei matrica?
Ja a hastra 120ezret ra se szamoltam.
Miért akarod visszavinni?
Az másnak se akart összejönni
A ket warti passz legyen /db 50e,a punto 170e,a tipo szinten 170e,az omega 300e,az egyik hyundai 120e,a masik 140e,a kadett talan egy 120e,az egyik astra 200e felett az enyem 123e,a fater astrajat valami 30e nel loptak el a fastra meg kb 140e.

Jol teljesit a merga egy es egy negyed millio kmel.