Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pedig azt mondják
A Hondát is mindig rosszul írja
Nem Triumph-ot mondtam
a talán nem elég biztosítás baszki
Egy pesti sem ért veled egyet, a vidéki meg csak azzal ért egyet, hogy milyen jó hogy szopatják a pestit.
Pedig van ket diplomad.
most vonul el, bár nem tudom merre, lehet ti következtek
Nem kotelezo, nincs diktatura.
Az nem tom mi olyat lenyelni szoktam ha beteg vagyok, most pont egy hete a nátha bánaszt
Hát jobb helyeken ez a szolgáltatás benne van a vételárban
persze "jobb helyek" ről beszéltem
Tablet.
Telóról írsz az ilyen szar néha alig lehet kihámozni az ékezetnélküli írásaidat
Lofaszt cígölök ingyen.
ott is a semmiért fizetnél
A gond hogy a rendszer eme piciny szeletkeje a nagy tobbseg szerint nem ellene van, hogy ti szerintetek lacival nem ugy van az a hibahatar miniatur szazaleka.
pech.
b.zmeg akkor neked a bútor csak alibi szerintem tehertxizásból vagy milliárdos
Nálunk ha a bútorboltos véletlenül elad egy bútort, örül ha műszak végén ingyen kiszállíthatja
Hagyd rá
Már régen csak trollkodunk Zolival.
hivatkozz ne barkóbázzunk ez zotya stílusa
biztos ad a fagyizót is újranyitotta volna az öregnek Bár nem a gémesi már a góré ha jól sejtem
Nem vagyok fillérbaszó, pedig gazdag sem.
Csak utálom mikor ennyire ellenem van az a rendszer amelyik nekem is köszönhető a létét!
Mond csillagom mit hagytam ki válaszolok én bármire legjobb tudásom szerint Csak itt ekkora pergőtüzben lehet kimaradt valami de elő a farbával ne kímélj
Ha téged boldoggá tesz, hogy inkább a konkurenciához megyek csak ne kelljen találkoznom veled, meg posztkomcsi stílusú vendégszeretettel, akkor nagyon boldoggá foglak tenni
Én az ikeába csak zabálni járok Ha nagyon hergelni akarod akkor netről rendelj, lehetőleg külföldről. Előbb-utóbb úgy is ez teszi be a kiskereskedelmi egységeknek a kaput végérvényesen. Már a lapostelos elbutított, eltunyított nép arra sem hajlandó, hogy bemenjen egy boltba nézelődni. Felüti a goglét azt már rendel is
Az 5000 az védelmi pénz, nehogy bajod legyen de lásd kivel van dolgod, küld a büntetés számlákat aztán talán befizetem neked