szerintem az első 2 évad volt a legjobb, utána kicsit gyengült, majd az 5.- 6. felé már egészen szar lett
a mostaniból még egy részt sem láttam, megvárom az enkóron mire egyben lesz az egész évad
a7. évadot alig tudtam végignézni
amilyen pörgősen hullottak az elején a főszereplőnek hitt egyének úgy vált a végefelé egy hígfossá az egész
Cannabis ruderalis. Ha a birka meg a kecske nem áll be tőle, pedig többször is volt a heti kaszálásban mert nálunk is gyakori az erdőszélen, akkor te is hiába rágcsálod majd, bár egyesek szerint gyógynövény, enyhe fájdalomcsillapító, görcsoldó. Az elszívása se lesz nagyobb buli.
Természetben található kenderben soha nem lesz annyi THC (nagyjából semennyi), ami eredményt hozna. Ezért termesztik mesterségesen, bombázzák uv lámpákkal meg minden szarral, hogy beröffenjen a folyamat.
Nem: akkor szoktam becsípődni (legutoljára tegnap, kint a világ végén... ) amikor átlendítem a lábamat fel- vagy leszálláskor az ülés fölött. Tegnap majdnem betakaróztam a vassal felszálláskor, szerencsére az oldaltámaszt még nem csuktam fel, így nem estem el vele. Negyedóráig dörgöltem a derekamat és a bal csípőmet, utána tudtam csak újra megpróbálni felszállni.
Na ha már szóba került.
Múltkor Levi lebaszott szokásához híven, hogy hülye vagyok, így megkérdezem. Ez mi a szakértő urak szerint?
Akkor most nyírjam vagy szívjam?
"füvet kéne még nyírnom ha lenne hozzá hangulatom. " Akkor ne nyírd, hanem szívd B+!!! De , hogy örömhírt mondjak neked, holnap én is azt fogom tenni, a damilossal!, Hogy bta volna meg aki kitalálta!
Szörnyű kimondani, de a világon egyedül álló az Ő és testvére betegsége, egy diagnosztizálatlan, felderítetlen rendkívül rossz genetikai együttállás eredménye. Nem tudni meddig fog tartani a gyengülési folyamat, ezért amíg bírja, addig nagyobb gépet akar, amit meg is értek.
A nyáron nyomunk egy szlovén és egy horvát tengerparti túrát, nincs mire várni.
Hétvégén felült a Futura-ra (210 kg száraz tömeg), de nem tudta felvenni oldaltámaszról sajnos. Pedig régen semmi baja nem volt a lábainak. Szerintem a 195 kilós Z750 is sok lesz, de állítja, hogy azt még éppen elbírta a próba körön.
Még egy csoffadt GS500 is 193 kg teli tankolva..... …..kb. ugyanez a gondom a porckorongsérvem miatt. Ja, meg kényelmetlen is pedig bőven alakítottam rajta.
huhh tomegmeszarlunk,jajaj,puff szivenszurjuk,megoldva,az 1:15 os ido alatt ez a 35. percben.
a mostaniból még egy részt sem láttam, megvárom az enkóron mire egyben lesz az egész évad
a7. évadot alig tudtam végignézni
amilyen pörgősen hullottak az elején a főszereplőnek hitt egyének úgy vált a végefelé egy hígfossá az egész
https://www.totalmotorcycle.co...
Múltkor Levi lebaszott szokásához híven, hogy hülye vagyok, így megkérdezem. Ez mi a szakértő urak szerint?
Akkor most nyírjam vagy szívjam?
Nem fog talalni erosebbet es konnyebbet.
A nyáron nyomunk egy szlovén és egy horvát tengerparti túrát, nincs mire várni.