Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk spec ez sem igazi,Annyi verekedő sincs hogy egy csalánost megverjenek.
Kellene picit több ember.
Biztos voltam benne hogy nem írtad le,általában éreztetni szokták.
Pedig egyszerűen csak élem az életet,és nem azon görcsölök naphosszat hogy ki mikor mit csinál rosszul mit lop a sajtó szerint,szarok rá hogy lőrinc mit vesz meg (ha nem ő akkor az aktuális stroman tenné oldalfüggetlen).
Hallgatom naphosszat a bogyó féle nyarvogást szegényedésről meg rabigáról holot csak az utóbbi évben kocsitvett,kirándulgat stb.
Értemén hogy így érez,csak az okát nem.
Amilyen a juhász,olyanok a birkák.
Tehát...a juhászt verjük meg!
annak ellenére, hogy nem értünk egyet több dologban (más dolgokban viszont igen), illetve vannak olyan dolgok, amikre közelről látok rá, nem közvetve (természetesen a konkrétumokat nem írhatom le), sosem birkáztalak le.....
Ha úgy jobb neked kiveszlek a listából.
hol is írtam, hogy birka vagy? kérlek idézd.... de nem kell a mellébeszéd, csak az idézés....
Nem,minden mondatom ugy kezdodik hogy NEKEM ez meg az jobb,nem jobb,mas, stb.Direkt vigyazok erre,pont miattad meg a tobbiek miatt.Csak nem olvasol vissza.
Erre jossz te,bogyo,laci F2 hogy nem nem,te birka vagy blabla.
Megmagyarazod hogy azert mert neked nem jo birka vagyok.Johogynem a halnak magyarazod miert szar a viz.Segitek,innen indult.Tenyek baszki,sajat szemszogbol,nem divatos bulkshit minden szidasa.

2019. 05. 19. 19:02 Zoli32.01
Pest megyeben meg kifejezetten örülök hogy 5 rugos megyeivel inarcstol kerekharaszton at bicskeig mindenhol mehetek egesz evben.Ha maradt volna a regi rend csak a nullas lett volna felig.
Tesó meg harom megyeivel 15 bol megy egesz evben movarig,ami regi szerint 43 lett volna.
Mondjuk ebben is van valami....
Pipi, ez az amit a tv-ben is reklámoznak ilyen rettentő gagyi, mély, morgós narrátor hanggal?
Te nem nem értesz egyet,hanem kinyilatkoztatsz!
sírás lenne abból nemszórakozás.... egyszer vennél egy normális motort, azt is elajándékoznád.... az ellenséged, meg vígan motorozna....
Azt tegyel ami jol esik neked.
Ezt a birkazast meg tartsd meg magatok kozt mert bullshit, es a legnagyobb hulyeseg a veled nem egyetertoket ezzel elintezni.
Fogd fel hogy különbözőek vagyunk.
Huhh gyerekek, hogy milyen csörtéből maradtam ki
Tudod vagyunk páran akik gondolkodunk s vannak a birkák.
Szerinted melyik csoport a hangosabb?
itt még mindíg mintha dézsából öntenék, meg dörög akkorákat, hogy a nyelvem majd el nyelem
Na mindegy elfekvés előtt lőttem még egy 5-ös killt löveggel
Ma éjjel sem fogok motorozni, pedig már megvettem a megyei matricát
Na közben ideért az eleje a viharnak.
Na akkor remélem átérzed már miért nem adok ki piti 5rugót a semmire.
na újból szakad, megin gyün az arany az égbűl
A talán ígéretedre nem hajítanék ki az ablakon 1,6 milcsit. Akkor inkább vennék belőle egy triumphot azt neki adnám az ellenségemnek had szopjon Ha haszonnak nem is menne de legalább szórakoztatna az ellenségem keserve
tök mindegy szerintem ez egy sem motor
tematikába ez a tantárgy nem volt benne
Most mit rinyálsz itt ilyen kis összegen? Fillérbaszó vagy?