Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Június is az lesz.
Mármint farok kettőre és prolliharminckettőre gondolsz?
lassan több áramot fogyaszt a géped az ezen való rugózástól, mint amibe egy éves megy.mac kerül
Nem tudsz olyat kialakítani ami jó lesz mindenkinek.
Ezért írtam hogy NEKEM.
Egyértelmű volt az utalás.
Kőbányai és a csaja összevesztek...... Ja és mindketten birkák kretének és ratyik vagytok!
hát nem itt van fent 78 db. Ennyi szerintem tök felesleges Kb. használok 10-et. Szerintem ez kifejezi azt virtuálisan mint a valóságban a hangsúly vagy az arcmimika.
Pont erre találták ki. aki meg nem használ ilyet, mondjuk mert lusta Annak kifejezéstelen az arca. Vagyis eldöntendő, hogy komolyból küldött el a jó qrva anyámba vagy csak tréfának szánta
Én pedig nehezményezte az elkerülők fizetőssé tételét.
De hagyjuk, a birkát pedig szándékosan olyan szövegkörnyzetbe írtam, hogy akinek nem inge nem mossa ki!
A vihogó citromjel sokszor csak a használójának ad nagyobb szabadságot, de attól még ugyanúgy üthet az előtte lévő mondat.
Azt a rohadt 0-ást nek könnyű átbaszni Az útépítés miatt már sok mindennel megpróbálkoztam, sosem jöttem jó ki belőle
pedig rengeteg hasonlóság van köztetek már már azon gondolkozom nem-e egy kéz billentyűz a két nick alatt saját szórakoztatásra
Lacnak mond.................várjá ő direkt betéved a kisutcákba waze-val.
Egyszer csináltam,csak 1,5 órával volt hosszabb és a végén csak rávezetett a nullásra.
Nincs annyi pénzed.
Mi volt ingyen? Ja lehet az m0-ás körgyűrű Jó szar is volt. A rég szakasz 2 sávos betonelválasztóval, szinte borítékolható volt a dugó. A mentő nem tudott a helyszínre menni, ekkor vezették be a robogós mentőt Mondjuk az új szakaszt már eleve 3 sávosra csinálták készült is vagy 10 évig a sötétzöldek miatt
Az M5? Inárcsig ingyenes volt, aztán meg fizettél kb. 6-8 évvel ezelőtt a mainak a dupláját a franciáknak Az 50-es főúton meg nem fértél el a kamionoktól pesttől-szegedig
Azt egyszer csak qrva drágán a magyar kormány kivásárolta a franciákat. Az M5 megtelt, az 50-es meg elnéptelenedett. Kecskemét-szeged szakaszon kb. 20 autóval találkozok. ott ahhol előtte végeláthatatlan kígyózó kamion sor volt mindkét irányba. Én nem sírom azt vissza. Persze az út széli csehók, meg benyakutak meg bezártak. Az áldozatok ezek a vállalkozások lettek, de hát áldozat nélkül semmi sincs
Alapjában véve nekem nagyon nehéz szálkát okozni.
Kivétel a ratyedli,na őt utálom,de csak azért mert igazi trollratyedli.
Nem konkrétan erre a vitára vonatkozott az észrevételem, csak úgy általában az ilyen viták következményeire, ami szálkát hagy és újra előjön majd egy következő témánál.
Hozzad neki ne szarozzáá...
Menyié adod a gyapjú kilóját he !
Szombat jó vót,még fagyi is vót.A motor is jó vót.
nem vót 270 de jó vót.
ezért vannak az emóciójelek amiket láthatóan nem használsz
Így látod, hogy mi ül ki a pofámra harag vagy csak stuffoltam egy jót
Nem estem senkinek.
Leírtam hogy nekem jobb a mostani fizetős rendszer jobb mint ami volt,még úgy is hogy ahogy laci írta ami rég ingyen volt azért fizetni kell.
Erre Muz mondta birka vagyok, (tudom szó szerint nem ezt,de de belevett a birkákba) ez nem helyes.
még mindíg az autópálymatrica a téma? Kikő fizetni a picsába azt egy évíg nem kell rajta rugózni. Ha csak innen elindulok két országot keresztülszelek idegenben kapunként ha összeszámolnám annyi pénzt tesznek zsebbe külföldön amiből itthon éves bérletet váltok azt csak keresztül szeltem 2 országot oda-vissza.. Akkor ez sokba kerül nálunk?? -Szerintem nem. Ahhoz képest nem rosszabb minőségűek a hazai autópályák mint nyugateurópában. Az egy bajom az, hogy azokat amiket használok taknyolják állandóan. de egyszer annak is vége lesz. Nálunk ez miatt van állandóan stau, nyugaton meg az miatt, hogy minden faluba autópálya vezet és a forgalom 100%-a azon bonyolódik. Ott sem tudnak haladni. Nálunk viszont előbb utóbb befejeződnek a "karbantartások" azt visszaáll az eredeti kerékvágás és 120 km-ert megint 1 óra hossza alatt tudok majd megtenni
Motoroznak
Én is tenném,ha nem lenne szar idő. Ez a május gáz...
Sajnos hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a telefon kijelzője, vagy a monitor mögött a másik oldalon, ugyanúgy egy ember van, nem egy virtuális világ érzéketlen mellékszereplője. A írásaink nem tartalmaznak mimikát, hangsúlyt, amivel elvehetnénk a viták élét, így aztán akaratunk ellenére is előfordul, hogy megbántunk embereket. Ezt már én is éreztem mások felől és én is bántottam már meg másokat, sőt ártott már olyan személyes kapcsolatomnál, ami egyébként a való életben jól működött. Egy ideje már jóval kevesebbet írogatok, akkor is csak kisebb létszámú csoportban, de nem is érzem ennek a hiányát. Olvasni persze szoktam és szomorúan tapasztalom amikor értelmes emberek olyan hülyeségeken feszülnek egymásnak, ami egy személyes beszélgetésnél nem hagyna nyomot, mert egy mosoly, vagy hangsúly elvenné a beszélgetés méregfogát.
Picit van időm.Nagyon jó élőhely,sokszínű kultúrával.

http://youtu.be/M4m3ZrCuQqA;t=1132s
azaz. Igazi kemény férfimunka