Mit szólnátok egy ötleteléshez?
Van egy jó barátom, akinek izomsorvadás szerűen évről évre lassan gyengülnek a lábai. Viszont imádja a motorozást, egy Kawasaki Er5-öse van, de szeretne valami 750 körüli naked-túra gépet, ami jól ültethető, hogy a 175 cm-es magasságával teli talppal leérjen róla és lehetőleg bőven 200 kg alatt legyen a gép, hogy elbírja.
A Kawa Z750-re van rámozdulva, ami máris legendásan megbízható, de 195 kg.
Én a Yamaha Fz6-ot és a Suzuki Sv 650-et ajánlgatom neki, sokkal könnyebbek, mint a Z750, de nyilván nem is 110 lovasak.
Van valami tippetek még úgy 600-900 között ami bőven 200 kg alatt van?
Épp tegnap vettünk kettőt, ma megpróbáljuk visszavinni, az egyik bontatlan, hááát erre nem gondoltunk pedig lehetett volna. A saját oprendszer meg a hasonló dolgok lesznek azok amiket senki nem fog használni és semmit érőek lesznek az oroszok is próbálkoznak, de nem nagy sikerrel.
Azé' van egy kis utánérzése a dolognak ha visszagondolunk úgy 100 évet, akkor a japókkal zajlott kísértetiesen hasonló huzavona, eleinte a legnagyobb barátok, partnerek mindenben oszt elmérgesedő gazdasági harc és a végét tudjuk mi lett, nagyon hasonlít.
Ne szarj be a meglévőre adják a frissítést,a következő generációkra nem lesz google támogatás.
Tehát nem tudsz play-ról appokat letölteni,nincs rajta gmail,goole térkép stb.Lesz kínai megfelelője ha nagyon berágnak.
2-án megyek 1 hétre el, addig úgysem motorozom, itthon már nem nagyon szoktam.... hagy aludjanak... a fényezést meg az átszerelést meg kedvezményesen csinálják.... a szervizt meg a bmw fizeti... úgyhogy nekem belefér
Péntekre ígérték... Mondtam, hogy másodikán megyek motorozni, addig ráér, de a szerviz vezető előbbre sorolt.... mert nagyon jó fej vagyok.... meg ismer
Van egy jó barátom, akinek izomsorvadás szerűen évről évre lassan gyengülnek a lábai. Viszont imádja a motorozást, egy Kawasaki Er5-öse van, de szeretne valami 750 körüli naked-túra gépet, ami jól ültethető, hogy a 175 cm-es magasságával teli talppal leérjen róla és lehetőleg bőven 200 kg alatt legyen a gép, hogy elbírja.
A Kawa Z750-re van rámozdulva, ami máris legendásan megbízható, de 195 kg.
Én a Yamaha Fz6-ot és a Suzuki Sv 650-et ajánlgatom neki, sokkal könnyebbek, mint a Z750, de nyilván nem is 110 lovasak.
Van valami tippetek még úgy 600-900 között ami bőven 200 kg alatt van?
Tehát nem tudsz play-ról appokat letölteni,nincs rajta gmail,goole térkép stb.Lesz kínai megfelelője ha nagyon berágnak.
Pipit kivéve?