Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erősen benne van a pakliban.
Ennyi, kell ennél ékesebb bizonyíték hogy én jó motort vettem, te meg valami angol bugyit?
Igen. Gondold el milyen akkor Zoli
De kérdésedből ítélve úgy érzem neked is konfliktus hiányod van.
ez nagyon valószínű..... csak addigra úgy meggyengül a forint a nagyok gazdasági játékában, hogy a sarokra se tud majd senki kimenni gyalog...
Mizujs arra? :)
Meló. 24 órás műszak, szóval van idő ilyen hülyeségekre.
Azért ez a meccs még nincs lefutva. Ugye ez a Trumph-Kína gazdasági háború része. Ha fogadni kéne szerintem kína fogja szarrá szopatni az amcsikat.
Most itthon döglök. Napelemet telepítek (kéne) mert fillérbaszó vagyok és azt a 600forint/100km áramdíjat sem akarom kifizetni
az tója a ladikot pedig útálom a fajtáját
Mondom. Csak veled van kibaszva, én tudom merre kell menni, hogy elkerüljem a vidékieket
Mert te mi vagy? légi kísérő hölgy?
Itt nem
Titeket nem zavar, mert amúgy is meg kellett venni a pálya matricát, nekünk nem kellett fizetni azért hogy Budapestről Budapestre közlekedjünk.
Az M0 meg úniós pénzből van jórészt. Ezért is nem lehetett fizetőssé tenni minden szakaszt, ezért fizetős lett a bevezető.
Én tudom merre lehet kikerülni, de ez mindenkinek rossz. Rossz nekem, rossz az ott lakóknak és rossz az államnak is, mert azok az utak sem erre a terhelésre vannak méretezve. Szóval ez csak amolyan pénzbehajtás, hogy tudják fedezni a rezsicsökkentést meg az egyéb hülyeségeiket.
büntetlenül nem
Halottad már azt a kifejezést, hogy vendetta
Hondát vett,csupasz hornet 650-et csomagolva.
Te?! Okosabb ?!
Na most akit utálok, már letiltottam mert nem vagyok kíváncsi rá. Akivel nincs bajom, azzal meg belefér egy kis csörte ha partner benne.
Ugye ehhez kettő ember kell. Zolival meg pont jól elvagyunk mert egyformán nagy a pofánk, csak én okosabb vagyok
tehát foswágen!
Ennyi volt..vége!
Mondtam hogy iPhone kell
Most még van android, lesz is hozzá,nyílt forrású,következőkre nem lesz play meg gmail.
Napot!
Utazol vagy meló?