Hát ez most érvényes. És jelen pillanatban herótom van a 0-ástól. De azon rövid ideig amikor megcsinálták a 3 sávot a nullán, pikk-pakk el lehetett jutni 110-el mindenhová. Ha megint visszarendeződik a helyzet akkor megint csak az m0-ás lesz a favorit. és az mO-án 50 km-er kb. 27-28 perc lesz megint
De csóró vagyok, nem telik megyei matricára, legyen szíved, Mert ha nem és végre 20 és 25 fok között lesz a hőmérséklet, akkor odamegyek azt pofánbaszlak
Mennék kocsival előbb is, de nincs pénzem odáig matricára, a villanyos meg nem tud annyit menni
Rendben van én neked átutalok 2x43 ezret meg 3x 5ezret, plussz a sólyakocsira ha megy pályán a 10 naposat. Cserébe ha megbüntetnek azt fizeted. Csak szólok heti szinten 2-3 szor járok autópályán átlag havi 10x 13 000 ft. Azt ne legyen sírás ha kifizetsz érte 1,56 milliót
Persze ilyen alapon nyitok én is egy adóhivatalt maszeki alapon. Annyit tudok ígérni, hogy nálam csak felét kell befizetni mint az állami adóhivatalba
Cserébe is ugyanazt kapjátok tőlem mint az államitól SEMMIT
És ha veszek az autóra, akkor motorral hogy tudok fizetős szakaszra menni?
Nem gondoltad ezt át?
Mi a francnak fizessek egyáltalán bármelyikre is, ha gyorsabban eljutok nem fizetős részen bárhova?
Ez olyan bútorboltos észjárás lehet. Ehhez én valóban túl okos vagyok
Hát nem tudom. Én biztos nem azont törném a fejem állandóan, hogy hol fizetős, vagy nem, jaj véletlenül egy lehajtóval odébb mentem ki, vagy egyszerűen csak le van zárva a lehajtó mert taknyolják és eleve a fizetősön jöhetsz ki, meg keringéljek keressek zeg zugos kacskaringós utakat csak, hogy kibasszak a rendszerrel de én akkor sem fizetek. Több energiát von ez el amennyit megérne legalábbis nekem. Ez egy egyszeri költség ki kell fizetni a faszba azt nem azon vakarózni, hogy a semmiért fizettem, vagy hogy tudnám kikerülni szerintem semmi értelme. Ráadásul nem is drága középeurópai szinten szerintem. Azzal sem foglalkozol amikor 1200 ft-ért megveszel egy doboz cigit, hogy befizettél belőle 27% áfát meg 40 % jövedéki adót. Bemégy a dohányboltba, mire kijössz egyik kezedben egy doboz cigi, a másikban egy kettőfeles hell, azt nem agyalsz, hanem szarsz a világra
Nem, kivalasztasz egy autot, arra veszel, motorra nem, es ikea butort sem vrszel mindennap, ha igen akkor hulye vagy.
Azt valaszd ami legjobb, mondjuk azt a kotvany priust, abba te is meg a rengeteg ikea butor is elfer.
Ja meg az egod.
Tudom neked ez már elég komoly szellemi kihívás, de minden járművem más célra való.
Szóval azt mond meg hogy menjek motorozni a Toyotával?
Vagy hogy kössem fel az IKEA bútort a Hondára?
Mindig ki lehet kerülni a fizetős szakaszt.
Az mondjuk el van baszva, hogy a vasút szétszabdalta a várost, átjáró meg alig.
18-17.ker között van két átjáró amiből az egyik mindig csukva van...mondjuk a helyiek szemrebbenés nélkül mennek át, csak azt nézik hogy rendőr van e a közelben.
Újpestet 3 úton lehet elhagyni. Ebből egy megint csak folyton zárva lévő vasúti átjáró, kettő szintben eltérő. De ezeket leszámítva a dugót is mindig lehet kerülni. Ha annyira beáll a város hogy nem addigra az M0 már régen elesett.
Mennék kocsival előbb is, de nincs pénzem odáig matricára, a villanyos meg nem tud annyit menni
http://youtu.be/UrsZ9oqgtPY
Persze ilyen alapon nyitok én is egy adóhivatalt maszeki alapon.
Cserébe is ugyanazt kapjátok tőlem mint az államitól SEMMIT
Városon át 25km 40perc ingyen.
Mi a fenének fizetnék?
Nem gondoltad ezt át?
Mi a francnak fizessek egyáltalán bármelyikre is, ha gyorsabban eljutok nem fizetős részen bárhova?
Ez olyan bútorboltos észjárás lehet. Ehhez én valóban túl okos vagyok
Azt valaszd ami legjobb, mondjuk azt a kotvany priust, abba te is meg a rengeteg ikea butor is elfer.
Ja meg az egod.
Szóval azt mond meg hogy menjek motorozni a Toyotával?
Vagy hogy kössem fel az IKEA bútort a Hondára?
Csak esz kene hozza, de hat hondas vagy.
Az mondjuk el van baszva, hogy a vasút szétszabdalta a várost, átjáró meg alig.
18-17.ker között van két átjáró amiből az egyik mindig csukva van...mondjuk a helyiek szemrebbenés nélkül mennek át, csak azt nézik hogy rendőr van e a közelben.
Újpestet 3 úton lehet elhagyni. Ebből egy megint csak folyton zárva lévő vasúti átjáró, kettő szintben eltérő. De ezeket leszámítva a dugót is mindig lehet kerülni. Ha annyira beáll a város hogy nem addigra az M0 már régen elesett.