Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Meghalt Niki Lauda, háromszoros világbajnok Forma-1-es pilóta, halálhírét családja közölte. Lauda 70 éves volt, " Még élhetett volna szegény legalább 20 évet!!! Szomorú, nagyon elszomorító,hogy korán reggel ilyet kell olvasni ! Legyen Neki könnyű a föld!
Napsütéses szép jó reggelt kívánok Motorosok!!! Tapolcán jelenleg süt, és ahogy nézem , ez legalább 2 óra hosszat még így is lesz!
Thalia kivétel! A hétvégén kapott egy 550 km-t autópályán 140-150-es tempóval, ki lett kormolva, szép szelep hangja lett megint.
azóta erre már mindegyik autógyártó rájött
és ennek is vannak élharcosai
A 123-as és 124-es után jött rá a Merci, hogy nem kifizetődő 30 évre és 2 millió km-re autót gyártani.
Különc egy figura volt, de még életében legenda lett. Több dolog is érdekelte és amikor azokat csúcsra vitte, tovább állt és mást keresett. Nyughatatlan lélek volt, legyen neki könnyű a föld.
Most volt a hírekben.
Na baker, Isten nyugosztalja az öreget:
https://www.gphirek.hu/f1/2019...
csak azt nem mondták hogy a mikrót is gariztatni kell utána
Nekem meg a kinai ájfon van, szoval no para, amugy mire tenyleg gondot okoz addigra ugyis cserelni kell, akkor meg masra csere.
De ha egyszer szeret aggódni
Nyugodtan kapcsold be. Pár hete vettem én is p smart 2019et fasza kis teló frissítet is nem kell paráznod.
Lenin út 6....
Boltban vett termeket nem köteles visszavenni a viszonteladó, webshopban vásárolt termék esetén indoklás nélkül elállhatsz a vásárlási szerződéstől 15 napon belül.... boltba vett termek ezen 3 munkanapon belül most is és régen is csak csere kötelezettsége van a viszonteladóknak (uarra a termékre), ha a termek hibás (ekkor nem ajánlhat fel javítást, ki kell cserélni) 3 munkanapon túl pedig már javítás, nincs kötelező csere....
Fogalmi vizsgán én is 4x buktam el, monnyuk egyszer azt a számos mellényt is elhagytam, mer' versenyszituba kerültem
ezmiatt én sem alszok nyugodtan látjátok 1 óra és csak forgolódok. Minden friss infórmációt húzok le róla a netről azonnal Nekem is van egy 5-6 éves p8-am
Igen, jelenleg ezt mondják, de ha elmérgesedik akkor pillanat alatt változik ahogy most is.
Megnyugodhatsz, minden működni fog a hüvelyeden, ahogy az enyémen is müxik minden. Csak a JÖVŐBEN nem használhatják, nem kapják meg az új android verziókat, a már kiadott/eladott, régebbi verziójú androidokat futtató hüvelyek a jövőben is működni fognak, és a frissítéseket is megkapják.
még az is belefér
Na ha az összeset összeadod se fedi ami a masterban van
Talán a spongyabob az egyetlen sorozat amit meg tudok nézni de azt is csak azért mert nem egybefüggő, hanem külön álló részei vannak
szerintem meg 3 napos visszavásárlás van ha rossz ha nem. De tudsz belőlle rosszat csinálni ha ez az óhajuk
Rakd be 20 másodpercre a mikróba. A haverjaim gari lejárta előtt mindíg így járnak el és tuti a siker
vegyék csak a bajort az úgy is a gazdagok autója
tavaly egész nyáron én is így csónakáztam
Elvileg, az enyémet még be sem kapcsoltam.