"Meghalt Niki Lauda, háromszoros világbajnok Forma-1-es pilóta, halálhírét családja közölte. Lauda 70 éves volt, " Még élhetett volna szegény legalább 20 évet!!! Szomorú, nagyon elszomorító,hogy korán reggel ilyet kell olvasni ! Legyen Neki könnyű a föld!
Különc egy figura volt, de még életében legenda lett. Több dolog is érdekelte és amikor azokat csúcsra vitte, tovább állt és mást keresett. Nyughatatlan lélek volt, legyen neki könnyű a föld.
Boltban vett termeket nem köteles visszavenni a viszonteladó, webshopban vásárolt termék esetén indoklás nélkül elállhatsz a vásárlási szerződéstől 15 napon belül.... boltba vett termek ezen 3 munkanapon belül most is és régen is csak csere kötelezettsége van a viszonteladóknak (uarra a termékre), ha a termek hibás (ekkor nem ajánlhat fel javítást, ki kell cserélni) 3 munkanapon túl pedig már javítás, nincs kötelező csere....
ezmiatt én sem alszok nyugodtan látjátok 1 óra és csak forgolódok. Minden friss infórmációt húzok le róla a netről azonnal Nekem is van egy 5-6 éves p8-am
Megnyugodhatsz, minden működni fog a hüvelyeden, ahogy az enyémen is müxik minden. Csak a JÖVŐBEN nem használhatják, nem kapják meg az új android verziókat, a már kiadott/eladott, régebbi verziójú androidokat futtató hüvelyek a jövőben is működni fognak, és a frissítéseket is megkapják.
szerintem meg 3 napos visszavásárlás van ha rossz ha nem. De tudsz belőlle rosszat csinálni ha ez az óhajuk
Rakd be 20 másodpercre a mikróba. A haverjaim gari lejárta előtt mindíg így járnak el és tuti a siker
és ennek is vannak élharcosai
https://www.gphirek.hu/f1/2019...
Rakd be 20 másodpercre a mikróba. A haverjaim gari lejárta előtt mindíg így járnak el és tuti a siker