Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért?
Persze.
Tied az állás...visszalépek!
Mondjuk a mostani ténykedése alapján is egyre többnek ellenszenves,szoval csak hajrá nyomuljon mégjobban így és megint bibasszák egy évre.
Pedig élőben lehet ezeken igazából röhögni nagyokat
Bárkivel?
Ez általában így szokott lenni. Minden probléma megbeszélhető egy sör mellett
Ez még mindenkinek tetszett.
Volt több száma is, a ratyipriliás és a bimmeres rész után volt sértődés. Milyen meglepő, nem?!
Hívtuk már, de nem mert eljönni, pedig nem bántottuk volna. Hülye a lelkem, de ez itt annyira nem kirívó.
Simán büdösek vagyunk neki, szándékosan elszigeteli magát, meg beleáll mindenkibe, ha kell ha nem, hogy megutálják, de azt is szarul csinálja, mert nem lehet komolyan venni.
Csak nagy része? Melyik nem?
Nekem nem cseszte szét a vatta új gumit szerencsére.
Ez komoly!

Fasza...
Ugyan ki venne komolyan egy házi bohócot... amúgy a galeriai nagy része tényleg jó....
Mi a tökömet csinálsz te az autókkal?
Szerintem az egész banda nem tört el annyi rugót összesen mint te egyedül
Ráadásul a rugótörések is olyanok szoktak lenni hogy a felfekvő menet törik le mert ott van egy kicsit nagyobb terhelés, tehát az anyagfáradás azt támadja először, nem a rugó közepét.
Vegyél valami laprugós szart, azzal nincs ennyi gond
Ő ratyi, szóval nem igen, de a 2 napost szereti lásd. kőbánya...
Mint a huzat!
Ez.
30 feletti a csaj is meg a hal is öregek hozzám
Azt mondtam a magyar ratyi, én usben voltam az már valami.
Egyébként totál vakok, másban a szálkát magukban a gerendát sem. Nem voltál itt, de ők jóval túlléptek egy határt, amit pl. én soha nem teszek. Lásd. anyázás, vagy másnak a képét sem tettem fel, se a lakcímét stb. Szóval igen csak kérdéses ki is a troll.
Még ha két napig nem mosná,akkor is alávágnál mi?
Az mi?
Jó ok értem...nekem is mondta a katonaságot hogy ratyiság. Nevetek rajta...ártalmatlan.
Nekem semmi bajom azzal hogy ti haragudtok rá,meg elegetek lett. Valahol meg is értem.
De én ilyen téren lazább vagyok. Konkrétan leszarom ,mert nem vagyunk egyformák.
Viták meg mindíg lesznek,meg voltak...
Autogramm! Általában ratyik szedik. Pl. akik netről betesznek egy képet a példaképükről.