Persze azt el kell mondanom, hogy most a Devecser-Pápa utat, elég jól megcsinálták! A Pápa _Városlőd útra is friss burkolatot tettek ! De a többi út minősége még hagy némi "kívánni-valót"
útépítés is nagy üzlet, tőlünk drágábban nem sokan tudnak utat építeni, tehát onnan is lehetne kitalicskázni a zsetont számolatlanul
és mégis alig épül út
Ha ez így történne , az csoda lenne! Elég gyakran járok motorral Pápa -Tapolca - Sümeg -Zalaegerszeg , és hihetetlen szr minőségű utak vannak! Nem úgy van az, hogy csak úgy száguldozgatunk, !! Mégis mit képzeltek?! Kell a pénz a sok üres stadionra! (kellett a pénz valamelyik főfő fityeszesnek!) Az Orbán haverjai miből gazdagodnának??!??! Meg majd elfelejtettem , kellettek sok milliók Ugandába is! pedig helyette ennyiért inkább Gép Istvánokat (gép pityu) kellett volna hogy vegyenek!
elég lenne elvenni a szabálysértést okozó járművet pár hónapra
na de mivel nem az a cél hogy rend legyen ezt nem fogják megtenni
amúgy a testi fenyítés is jó dolog, vannak népcsoportok akik csak ebből tanulnak.....már ha ez tanulás
ha 15x annyi ember vezet talán az úthálózatot is kellene fejleszteni....
pl már ott kellene tartani hogy a 2 számjegyű utak is 2x2 sávosak legyenek és lehetőség szerint minden falut-várost elkerüljék
de igazándiból annyi fejlesztés volt hogy telibaszták lámpákkal meg körforgalmakkal ezeket az utakat is aztán még lassabban lehet haladni
Rettenetesen idióták, és másokat néznek hülyének ! Ennyire kevés eszük van! Én abban is kételkedek, hogy a jogosítványa megvan, vagy az ecserin vette amelyik vezet közülük, !
Biztos az miatt is, meg főleg ,h szarik mindenki a büntetésre, mert nem komoly pénz, kiszarja zsebből a legtöbb, aki meg nem akarja befizetni, attól nem is fogják behúzni, mert nincs a nevén semmi.
Nálunk van egy iskola, aminek halálpontosan a bejáratánál van a buszmegálló. Minden reggel a kis hülye pulyákat a jó kurva anyjuk a buszmegállóban megállva teszik ki, hogy a kis nyomi gyereknek még 32,5 métert se kelljen gyalogolni.
Azoktól én nemhogy elvenném a jogsit, de a gumibottal össze is verném őket.
Az autójukat is.
Szerintem is. Itt köcsögök a rendőrök, amit a gyalogos átkelőknél lemüvelnek, az már felháborító. Szinte saját kreált szabályrendszer szerint dolgoznak. Ráadásul itt régi beidegződés szerint van elvárt büntetés mennyiség minden rendőrrel szemben ami nem kevés, és számon is kérik rajtuk. Na mindegy, de itt bemondásra büntetnek ha jön a hóvége.
az a vicc hogy a legnagyobb "kém cég" a google meg virágzik, és neki minden megengedett.....
úgy gondolom hogy hamarosan eljutunk arra a szintre hogy kb olyan világ lesz mint anno a pusztítóban megálmodtak hogy egy natúr kurvaanyázásért is egyből megvan a kiszabott büntetés
már ha túléli a világ az usa sorozatos kekeckedéseit
és mégis alig épül út
na de mivel nem az a cél hogy rend legyen ezt nem fogják megtenni
amúgy a testi fenyítés is jó dolog, vannak népcsoportok akik csak ebből tanulnak.....már ha ez tanulás
pl már ott kellene tartani hogy a 2 számjegyű utak is 2x2 sávosak legyenek és lehetőség szerint minden falut-várost elkerüljék
de igazándiból annyi fejlesztés volt hogy telibaszták lámpákkal meg körforgalmakkal ezeket az utakat is aztán még lassabban lehet haladni
Szarasig lehet rongyos 3-5 kiloert mozgaskepes hulladekot.
Azoktól én nemhogy elvenném a jogsit, de a gumibottal össze is verném őket.
Az autójukat is.
Most visszakapták, mert a kínaiak csak másolni szoktak, így nincs túl sok saját szabadalmuk.
úgy gondolom hogy hamarosan eljutunk arra a szintre hogy kb olyan világ lesz mint anno a pusztítóban megálmodtak hogy egy natúr kurvaanyázásért is egyből megvan a kiszabott büntetés
már ha túléli a világ az usa sorozatos kekeckedéseit
Ez meg egy ujabb túlzás.