A k1600on rendesen fejre kell állni, hogy a szelepfedél vagy a henger ütést kapjon a gs meg logikátlan, mert az olajnak se jó a vizszintes henger meg mindenbe beleakad. Mé nem mimgyá a blokk aljára, lefelé fordították, akkor csak a gyertyapipa akadna bele az uthibákba
Rendes hőre lágyuló joghurtos doboz műanyagból van. A Hüllősök faszán össze tudják rakni.
A matt fekete előnye meg az hogy 1500forint egy dobozzal, és nem folyik meg
Nem tudom, közelébe nem megyek egy ilyennek. Nincs C-s jogsim
De az összes BMW-s haver ezen problémázott, és vette a bukócsöveket.
Asszem nem is a fedél a gond, hanem ha a hengert viszi, de majd megmondja F2.
Bukógombán gondolkodtam én is, de aztán rájöttem hogy én nem szoktam esni, szóval felesleges
Meg arra is mondják hogy el tudja ütni a vázat. Akkor inkább a műanyag törjön, a duct tape olcsó.
Sosem preferáltam a bukocsövezést.
Alap kis esesnel es csuszasnal meg talán,de fennal az alaszorult vegtag.
Ezek ellen egy deklivédő szett eleg a továbbhaladáshoz,renoválni idomot,tankot tokmindegy mit raksz fel kelleni fog mert meg ha fizikailag nem er le akkoris a susnyas,kavicsok,ágak lerendezik.
Ha meg embereset taknyolsz a legkisebb gondod a motor lesz.
Nos.... a doboztető fényezése nem lett kész mára, csak hétfőre lesz meg.... úgyhogy szerdán veszem birtokba az új gépet csak.
Viszont a régi első bukócső persze, hogy nem megy fel az újra, mert más az idom és az egyik tartót nem lehet feltenni... a hátsó felment...
Ellenben láttam bent egy gs-t amire heed csovezest tettek a gyári helyett (olcsóbb) és azt kell mondjam, lehet alól marad a gyári.... elestek vele és a heed bukócső (aminek más a kiállítása és a felfogatasa, mint a gyarinak) nemcsak kitört a blokkból egy rögzítési helyet, de elcsavarta a vázat is... pedig a csövön látott sérülések alapjan nem volt nagy esés.... így kb 3M kár lett a motorban kb800e helyett....
A K1600 gyári csőve is feltart eldőlés esetén, esés esetén meg mindegy.... inkább elől marad a gyári, a heed első pedig megy eladásra... a hátsó jó, annak a felfogatása erős, és védi a dobozokat...
Megdöbbentem milyen kárt okozott a nem gyári bukocsovezes...
A matt fekete előnye meg az hogy 1500forint egy dobozzal, és nem folyik meg
De az összes BMW-s haver ezen problémázott, és vette a bukócsöveket.
Asszem nem is a fedél a gond, hanem ha a hengert viszi, de majd megmondja F2.
Bukógombán gondolkodtam én is, de aztán rájöttem hogy én nem szoktam esni, szóval felesleges
Meg arra is mondják hogy el tudja ütni a vázat. Akkor inkább a műanyag törjön, a duct tape olcsó.
Alap kis esesnel es csuszasnal meg talán,de fennal az alaszorult vegtag.
Ezek ellen egy deklivédő szett eleg a továbbhaladáshoz,renoválni idomot,tankot tokmindegy mit raksz fel kelleni fog mert meg ha fizikailag nem er le akkoris a susnyas,kavicsok,ágak lerendezik.
Ha meg embereset taknyolsz a legkisebb gondod a motor lesz.
de hát darab-darab
Kiállítása=kialakítása
Viszont a régi első bukócső persze, hogy nem megy fel az újra, mert más az idom és az egyik tartót nem lehet feltenni...
Ellenben láttam bent egy gs-t amire heed csovezest tettek a gyári helyett (olcsóbb) és azt kell mondjam, lehet alól marad a gyári.... elestek vele és a heed bukócső (aminek más a kiállítása és a felfogatasa, mint a gyarinak) nemcsak kitört a blokkból egy rögzítési helyet, de elcsavarta a vázat is...
A K1600 gyári csőve is feltart eldőlés esetén, esés esetén meg mindegy.... inkább elől marad a gyári, a heed első pedig megy eladásra... a hátsó jó, annak a felfogatása erős, és védi a dobozokat...
Megdöbbentem milyen kárt okozott a nem gyári bukocsovezes...
mondjuk az egész ujja kissé bizarr
Szóljááá ha elkészültél vele!!!
Akkor átmennék falatozni
Ennyit úgy sem bírsz megenni