Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

huhhhh......http://youtu.be/Dzfek7v-qwc......... ....
Ezt most nem értem, szgk-n most tört először rugóm (illetve jó rég trabi laprugó), tgk laprugó tört párszor régen és persze légrugó kamionnál többször, de igazi szgk most először.
97 nem volt olyan régen a ló nem fogy el csak kisebb lesz
amúgy lomha egy dög ez a típus nekem az astra 10 lóval gyengébb 200ccm kisebb és mégis sokkal dinamikusabb, pedig még kombi is ráadásul
Új korában talán....
ez nem 101 ló lenne? vagy az egyik elment legelni éppen?
Láttam valamelyik nap jó kis vers...
Nagyon szépen kitisztult az ég, sehol egy csepp felhő! Remélem ez egy darabig legalább így is marad!
ennyire nem kene.
Kihasználta a rendelkezésre álló helyet.
Na ilyenkor mire gondol a kolto?
Kizárt: "Főnök, eskü full gyári 50-es, csak nagytestű."
jó sok éve volt a szomszédnak egy 1100as valamije, annyit tudok hogy fekete volt
se rendszám se semmi valami üzletelésből maradt meg, aztán amikor eladta lábon vitték el valamerre északra, nem mondom hogy baz megye de az a magasság
azt mondja az ember hogy úgyse éri utol egy rendőr sem
amúgymeg ha az ember nyomtat egy külföldi matrica rendszámot akkor nem is feltűnő hogy nincs rajta rendszám, közúti ellenőrzés meg olyan ritka hogy évekig téblábolhat lebukás nélkül aki bátor
engem 10 év alatt egyszer sem állított meg úton a rendőr motorral, románoknál volt egyszer hogy az elsőt leállították megálltunk utána egy csomóan, a yard nézett egy kicsit majd megnézte a rendszámot és integetett hogy menjünk
a vadkerti tónál "baszakodott" egy rendőr egyszer, de az nem közúti ellenőrzés volt, mert havernak még nem volt jogsija de mégsem lett belőle semmi
Hogy a bánatban nem tudsz hozzá szerezni iratokat, szerintem az NKH-nál alvázszám alapján tudnak adni adatokat! Próbáld meg!
Jól van, de a Trabant az nem autó! A Trabant az Trabant!!
Majd mikor a szemed fog dülledni és a rendőr a gumibot helyett talál alkalmasabb "szerszámot" no akkor fogsz meglepődni!! Ide feltétlenül írd meg de csakis a mi kárörvendésünk céljából!
Mitöl venmé észre? Nagytestű robogó.
Gondolod, a rendőr észreveszi a turpisságot?
Hehhh, 10 éve a 125/50-es motorért is alsó hangon 150 ezer forint büntetés járt, a 900/50-ért a helyszínen fognak "megánuszolni" 3 db össze szigetelő szalagozott gumibottal.
A tiltás a gyengék fegyvere