Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A csajszi:)
Alul a "hattyúnyak" tört el, amihez a motort-váltót-első futóművet tartó segédváz van csavarozva. Nem ritka eset, nekem is volt olyanom - korrózió okozta mindig.
Kollégám meg jó rakottan ment át vasútátjárón trabival oszt kettétört az alváz szép lassan közeledettfelé a kormány, megállt azt pont kitudott még ugrani.
Én fősulisként a legelső Trabimon törtem el az első laprugót egyszer - pedig azt állítólag nem lehet!
Na ott olyankor az egész első kerék kiborul mindenestől, a féltengely kijön a váltóból is.
ki a f.sz az a pinki? már megint valami új tag
te orvos vagy
hát én nem tudom mit csinál mert rugótörésről is itt hallottam előszőr azt sem tudtam,hogy ez egyáltalán egy létező jelenség
Ő hagyott ott
Volt.
Volt dukis e46os is.
Cefi most akkor te kit könyörögtél vissza? Ilyen kapcsolataid lennének?
Te könyörögted vissza ezt a hülyét, szóval öri hari
Az előfordul a legjobb társaságban is, de amikor valaki erre megy rá akkor legyintesz és otthagyod a fenébe.

Nekem a kutyám a példaképem ebben. Amit nem tud megenni, megdugni, vagy játszani vele, azt lehugyozza és földet kapar rá
Biztosan elszabtad! Nem kicsit, nagyon!
Nem biztos, hogy holnap a Börzsönyben nem fog esni! Legalább is az urológus azt mondta! (a meteurológus)
Itt pötyögök mint a hülye és csak a felét rakta be....
Pedig nem is írtam csúnyát annyira
Mert?
Nem tudom, nekem nagyon feltűnik, ha kamu. Mindegy, nagyon szarul reagálta le.
Mii a f...om már cenzúrázzák a hsz.at????
A legtöbb motoros (tisztelet a kivételnek)
Ha a kezébe adnál egy eredeti yoshit vagy akrát és egy kinai hamisítványt Nem tudná megkülönböztetni!
Valószínűleg még én is elgondolkoznék rajta
Azt kicsit elbasztam, ott belátom túlléptem egy szintet (egyszer!) viszont utána nagyon ki lett forgatva. Meg az is abból indult, hogy hirdetett egy hamis yoshit és ezt megjegyeztem. A btk-ás innen van.
Jaaa Gábor volt, de azt te is nagyon túl toltad!
Aztán csodálkoztál, hogy kamiont kívántak neked!