Alul a "hattyúnyak" tört el, amihez a motort-váltót-első futóművet tartó segédváz van csavarozva. Nem ritka eset, nekem is volt olyanom - korrózió okozta mindig.
Kollégám meg jó rakottan ment át vasútátjárón trabival oszt kettétört az alváz szép lassan közeledettfelé a kormány, megállt azt pont kitudott még ugrani.
Én fősulisként a legelső Trabimon törtem el az első laprugót egyszer - pedig azt állítólag nem lehet!
Na ott olyankor az egész első kerék kiborul mindenestől, a féltengely kijön a váltóból is.
A legtöbb motoros (tisztelet a kivételnek)
Ha a kezébe adnál egy eredeti yoshit vagy akrát és egy kinai hamisítványt Nem tudná megkülönböztetni!
Valószínűleg még én is elgondolkoznék rajta
Azt kicsit elbasztam, ott belátom túlléptem egy szintet (egyszer!) viszont utána nagyon ki lett forgatva. Meg az is abból indult, hogy hirdetett egy hamis yoshit és ezt megjegyeztem. A btk-ás innen van.
Na ott olyankor az egész első kerék kiborul mindenestől, a féltengely kijön a váltóból is.
Nekem a kutyám a példaképem ebben. Amit nem tud megenni, megdugni, vagy játszani vele, azt lehugyozza és földet kapar rá
Pedig nem is írtam csúnyát
Ha a kezébe adnál egy eredeti yoshit vagy akrát és egy kinai hamisítványt Nem tudná megkülönböztetni!
Valószínűleg még én is elgondolkoznék rajta
Aztán csodálkoztál, hogy kamiont kívántak neked!