Igaz lehet, hogy ketten használtok egy nicket - valószínűleg te vagy a normálisabbik.
Légy szíves, változtasd meg a belépési jelszavadat, hogy a másik, az irritáló nagyokos fasz ne bírjon belépni vele. Csakis a közjó érdekében. Oksa?
Őrülök ha holnap végre gurulhatok valamerre és nem esik! Szerintem börzsöny lesz az uticél +1 fagyizó, meg meg valahol csak nem ugrik be hol, egy kompozás is játszik....
Máá megint a tiltással jössz
Pedig 1hónapig fel se jöttem
Nem úgy volt hogy itt a fél térsaság tiltotta apucit??
Részlet kérdés, de az mmm számok nem voltak rosszak, jó kinek inge ne vegye magára, méég ha egyértelmű is volt a célzás!
Inkább szoljáá mikor menjünk fagyizni
Esőben nem megyek sehová!
A humortalanság, a fásultság, a hisztizés stb. miatt. Mármint a fogyasztók részéről. Egyszerűen az emberek nem értik a poént. tehát ratyedlik. Többsége olyen, mint a szerencsétlenek ebben a topikban, tisztelet a kivételeknek.
Kíváncsiságból "vissza kapcsoltalak", egyetlen kérdés erejéig: Ha neked, Clamnek ilyen szintű humora van mint az MMM képekből sejthető (5 db-ot mentettem el ezzel együtt), akkor hogy a pöcsbe tudsz akkora hülye, irritáló fasz lenni, mint amilyen vagy "visszatérésed" óta? (A kérdés csak költői, a válasz sem érdekel igazán - sőt valószínűleg látni sem fogom). Gondolkodj el ezen, légy szíves!
KériLackót nem lehet komolyan venni, mivel nem bántom meg de pinki sem százas azt pedig nem veszi figyelembe. Megint másban a szálkát magunkban a gerendát sem.
Volt nekem az LFP-ben konfiktusom egy emberrel már. Ok nélkül belém állt...én vissza...és elfajult a dolog ahogy lenni szokott.
Nem tiltottam,pedig durván osztottuk egymást.
Sokan mondták már itt ezt, de a végén mindenki tiltotta
Szép dolog amit mondasz, de egy olyan ember mondandója aki csak arra megy hogy másokat bosszantson, nem tartozik senkinek a tartós érdeklődési körébe. Legkésőbb akkor tiltotta mindenki, amikor teliszórta a fórumot összefüggéstelen idézetekkel, mert az érdemi társalgást nehéz volt kibogarászni a szemét alól.
Az hogy néha mond értelmes dolgot nem nagy téma. Rutinosan idéz értelmes emberektől a googleval, ez a beetetési stratégia része egy trollnál, amikor meg valaki szóba áll vele bármibe beleköt meg az ellenkezőjébe is, te meg csak próbálsz neki megfelelő választ adni, és kapkodod a fejed.
Viszont szerintem engem gondolsz a nagyokos pechfejnek, mivel ide csak én szoktam írni.
Naaa az nem kicsit magára vette a dolgokat
Talán Pityu....
Légy szíves, változtasd meg a belépési jelszavadat, hogy a másik, az irritáló nagyokos fasz ne bírjon belépni vele. Csakis a közjó érdekében. Oksa?
Kihagyni egy gyenge haccááázas nép motort...!
Köcög
pünkösdkor valszeg akkor nem leszek itthon.
Utána meg ki tudja mennyi eső lesz.
Mind1 1kutya
Máá megint a tiltással jössz
Pedig 1hónapig fel se jöttem
Nem úgy volt hogy itt a fél térsaság tiltotta apucit??
Részlet kérdés, de az mmm számok nem voltak rosszak, jó kinek inge ne vegye magára, méég ha egyértelmű is volt a célzás!
Inkább szoljáá mikor menjünk fagyizni
Esőben nem megyek sehová!
Pedig humora mindenkinek van, csak az inger küszöbe más mindenkinek
Folytatás méé nincs?
Lusta disznó!
Nem tiltottam,pedig durván osztottuk egymást.
Szép dolog amit mondasz, de egy olyan ember mondandója aki csak arra megy hogy másokat bosszantson, nem tartozik senkinek a tartós érdeklődési körébe. Legkésőbb akkor tiltotta mindenki, amikor teliszórta a fórumot összefüggéstelen idézetekkel, mert az érdemi társalgást nehéz volt kibogarászni a szemét alól.
Az hogy néha mond értelmes dolgot nem nagy téma. Rutinosan idéz értelmes emberektől a googleval, ez a beetetési stratégia része egy trollnál, amikor meg valaki szóba áll vele bármibe beleköt meg az ellenkezőjébe is, te meg csak próbálsz neki megfelelő választ adni, és kapkodod a fejed.
Máskülönben tökéletesen illik erre az emberre:
https://www.webbeteg.hu/cikkek...