Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pityu volt, de nem ő vette a legjobban magára, hanem ő... Mondjuk Leone sem volt gyenge....
Ez tény, de mondtam már, hogy ketten használjuk, ez nem titok.
Viszont szerintem engem gondolsz a nagyokos pechfejnek, mivel ide csak én szoktam írni.
Hogy is hívták a cbr 600f sport-os srácot???
Naaa az nem kicsit magára vette a dolgokat
Talán Pityu....
Igaz lehet, hogy ketten használtok egy nicket - valószínűleg te vagy a normálisabbik.
Légy szíves, változtasd meg a belépési jelszavadat, hogy a másik, az irritáló nagyokos fasz ne bírjon belépni vele. Csakis a közjó érdekében. Oksa?
Őrülök ha holnap végre gurulhatok valamerre és nem esik! Szerintem börzsöny lesz az uticél +1 fagyizó, meg meg valahol csak nem ugrik be hol, egy kompozás is játszik....
Tessék!
De genya vagy
Kihagyni egy gyenge haccááázas nép motort...!
Köcög
A GP kalandokra ki emlékszik?
Hétvégente jobbára vasárnap lehet,jövőhéten már esik ahogy néztem.
pünkösdkor valszeg akkor nem leszek itthon.
Utána meg ki tudja mennyi eső lesz.
Ezzel vesztettem el a kawásokat.
Tuti, visszanéztem te még nem voltál benne se a moccantyúd.
Így is az apjukról beszélnek, szóval felesleges a tiltás.
hmmm lehet csak egy galériáddal keverem! Sööt tuti!
Mind1 1kutya

Máá megint a tiltással jössz
Pedig 1hónapig fel se jöttem
Nem úgy volt hogy itt a fél térsaság tiltotta apucit??
Részlet kérdés, de az mmm számok nem voltak rosszak, jó kinek inge ne vegye magára, méég ha egyértelmű is volt a célzás!

Inkább szoljáá mikor menjünk fagyizni
Esőben nem megyek sehová!
Te melyikben?
8 lapszám volt. Nem tudom mi irritál téged konkrétan. Ha elmondanád, tudnék rá érdemben válaszolni.
Pedig még "én is" szerepeltem az mmm-ben, akkor sírva röhögtem
Pedig humora mindenkinek van, csak az inger küszöbe más mindenkinek
Nehogy ezt is visszasírd mert tiltalak.
A humortalanság, a fásultság, a hisztizés stb. miatt. Mármint a fogyasztók részéről. Egyszerűen az emberek nem értik a poént. tehát ratyedlik. Többsége olyen, mint a szerencsétlenek ebben a topikban, tisztelet a kivételeknek.
Kíváncsiságból "vissza kapcsoltalak", egyetlen kérdés erejéig: Ha neked, Clamnek ilyen szintű humora van mint az MMM képekből sejthető (5 db-ot mentettem el ezzel együtt), akkor hogy a pöcsbe tudsz akkora hülye, irritáló fasz lenni, mint amilyen vagy "visszatérésed" óta? (A kérdés csak költői, a válasz sem érdekel igazán - sőt valószínűleg látni sem fogom). Gondolkodj el ezen, légy szíves!
KériLackót nem lehet komolyan venni, mivel nem bántom meg de pinki sem százas azt pedig nem veszi figyelembe. Megint másban a szálkát magunkban a gerendát sem.
Azt meg kell hagyni, hogy én jókat röhögtem az MMM. részeken
Folytatás méé nincs?
Lusta disznó!
Volt nekem az LFP-ben konfiktusom egy emberrel már. Ok nélkül belém állt...én vissza...és elfajult a dolog ahogy lenni szokott.
Nem tiltottam,pedig durván osztottuk egymást.
Ezt a guglival találtad? Nagyon otthon vagy a témában, talán nem véletlenül.
Sokan mondták már itt ezt, de a végén mindenki tiltotta
Szép dolog amit mondasz, de egy olyan ember mondandója aki csak arra megy hogy másokat bosszantson, nem tartozik senkinek a tartós érdeklődési körébe. Legkésőbb akkor tiltotta mindenki, amikor teliszórta a fórumot összefüggéstelen idézetekkel, mert az érdemi társalgást nehéz volt kibogarászni a szemét alól.

Az hogy néha mond értelmes dolgot nem nagy téma. Rutinosan idéz értelmes emberektől a googleval, ez a beetetési stratégia része egy trollnál, amikor meg valaki szóba áll vele bármibe beleköt meg az ellenkezőjébe is, te meg csak próbálsz neki megfelelő választ adni, és kapkodod a fejed.

Máskülönben tökéletesen illik erre az emberre:
https://www.webbeteg.hu/cikkek...