Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyszerűen csak szeretne lim-lomot az udvarba mert 2x1200 négyzetméteren még nincs elég gané
Mit akarsz rá felakasztani, tankot?
http://youtu.be/z9FhBnbgYm8
árulod az ódit
Ez qrva jó
Az, hogy rozsdamentesből készül el az nem változtat azon a tényen, hogy az első szezon első harmadában használod aztán soha többet nem
Higgy a gyakoroltabb, tapasztaltabbaknak Azt a pénzt és energiát fordítsd valami hasznosabbra (mondjuk téli tüzelőre)
amit én csinálok vázat az tovább él mint én....pont emiatt nem akarok fából készültet
ha több lenne a kavics a zsebben akkor rozsdamentesből lenne hogy még festeni se kelljen
csak abból 1 méter kb annyi mint a sima vasból 6méter
Így sejtem én is - a feldarabolásig még nem jutottam el, de már eszembe jutott….
Lófej mifelénk az ágyba kerül
Ezt a kört kihagyom ini nem fogok versenybe szállni veled
Na itt pont ezé nem lesz hintaágy Van néhány havernál édesanyámnál egy-két helyen. Kb. 3-szor ráülsz meg grillezés közben megdícsérnek a haverok,hogy milyen fasza, aztán később már csak a macska fexik rajta. Aztán az ember télen lusta levinni a pincébe vagy betenni a kamrába kint van egész évben. Szépen előszőr rá vannak pakolva láb alatt lévő dolgok, majd jön az asszony azt a nem kívánatos virágcserepes növények kerülnek oda( mert ugye kidobni meg sajnálja ) Aztán az évek múlásával kezdi szépen az idő megenni. Először csak az ülővászon kezd átszakadozni, majd 1-2 év és a vázszerkezet is az időjárás martaléka lesz. Asztán elkezdesz azon gondolkozni, mi a faszt kéne vele csinálni, mert a kuka mellé hiába rakod ki a kukásautó úgysem viszi el, az éves kétszeri lombtalanításkor az egyiknél épp 3 napos kiránduláson a család a másik meg akkor jut eszedbe amikor már vége A haver meg akinek lenne egy platós gépe aki el bírná vinni a fenébe az meg már éppen 3 hónap óta tart hozzád, hogy holnap tuti megyek délután
Aztán amikor megunod az igérgetést előveszed a flexet azt kicsi hintaágyakat csinálsz a fémszerkezetből azt meg fogod azt behajítod a kacatosba gyakorlatilag életed végéig nézegeted Vagy jobb esetben ha eladod a házad a kacatokat ráhagyod az új tulajra.
Nekem kb. ennyi a véleményem a hintaágyról
Olyanról nem tudok, hogy valaki tartósan használta volna
nekem elférne az udvarban akár 100 is
20x60 méter, plusz a mellette lévő porta is ekkora oda is elférne pár darab
5 éve vettem, párszor használtuk csak, azóta is kint rohad télen-nyáron. Annyira picike az udvarom, hogy egyszerűen nincs hová (normális) helyre tenni. De akkor belelkesültem, mer' ócsó' vót, és én marha megvettem.
azok pont azok a kategóriák amik azért vannak hogy a szomszéd lássa hogy ilyen is van
bát ha 10 éve vetted akkor az kb olyan mint a mostani 30-40 ezer körüliek
Na az enyém az 16 ezer forint volt - gondolhatod!
ez a hintaágy egy olyan dolog ami minden tavasszal tertéken van
eddig leszartam mert nem volt időm fetrengeni rajta mostanában elég sok szabadidőm lett így hajlok a dologra
múlt nyáron is nézegettem valami áruháznál, /már nem jut eszembe hol/ aztán azt állapítottam meg hogy a 70ezresek is olyan gagyik hogy ilyet nem hozok az udvarba
ilyem maxi 50ből 10x strapabíróbbat kihozok, biztos nem lesz olyan dizájn kinézet mint a bolti, de nem sunákat akarok vele felszedni
… mondjuk lehet hogy ez téged nem fog elbírni, nagyon gyengusz....
Nekem egy olcsó teszkós van 5 éve, de nem használjuk. A váza hibátlan, a párnázatot ki kell mosni vagy kicserélni, mert bezöldült. Ha elviszed, ingyen a tiéd lehet.
a váz 60x60 zártszelvény lesz, az ülőfelület kerete 40x40, láncon lóg vízszintesig dönthető háttámla így kb 240x240cm lesz a fekvő felület
csapágyház+tengely gond van mert azt kellene készíttetni valahol
plusz valami izmom hegesztett háló kellene az ülőfelülethez mondjuk ez biztosan kapható
Csináld betonból....
sikerült kitalálni azt a projettet amit ismét el tudok húzni pár hónapig
kerti hintaágy
vannak tervek, de olyanok hogy az atomtámadást is ki kell neki bírni
De mifelénk már csak traktor van. Mit főzzek bele, a hengerfejet?
Lófejéből jo a halészlé!
Bolt-volt
Ez a buzi ájfón mindig azt hiszi hogy okosabb
Aztán szarás közben van némi könny fátyol a szememen és nem mindig veszem észre a javítást
Nálunk kőrösön valaki gyereknap szerű bolt ott csak 900 Ft volt az átszúrt hamburger
Én azt is sokaltam
Plusz ettem olyan szar fagyit hogy idén még nem volt egy sem ilyen ócska
Igyál meg 1 liter pálinkát vegyél egy vasúti Bagi követ a szádba és fejjel lefelé függeszkedve mond ki
Kb ennyi idő lenne nekem is
ezek ilyen sztrítfúd kaják Egy a lényege, hogy éttermi árat fizetsz érte
Egyre jobban divatba jöttek ezek a papírdobozos szarok. Tavaly is a lupa tónál mondom együnk valamit.
(Tudni kell amire rámondják, hogy kézműves az annyival tud többet mint a nem kézműves, hogy 4 szer annyiba kerül. )
Na mindegy kérdeztem a csávót mi az a kimondhatatlan nevű szar. Azt elkezdi magyarázni miből áll aszt végül oda lyukadtunk, ki hogy egy hamburger alacsony falú papirdobozba megszórva egy kis filléres krumplicsipszel. mivel nem volt sok választás mondom akkor kérünk olyat.
Hát végül is annyi különbség volt az meg egy hamburger között,hogy sokkal kisebb volt át volt szúrva egy hurkapálcával, meg 1800 ft-ba került
Nem vagyok egy filléres gyerek, nem számolgatom a zsebemben az aprót de ilyenkor elgondolkodok egy kicsikét Persze az 1500 ft-os sajtos tejfölös lángos is gondolkodóba ejt.
Nem az a hibás aki ennyiért adja, hanem aki megveszi. Ha senki nem venné biztos eladó lenne olcsóbban is.