Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem eleg hogy nem veletlen van oda tervezve.
Kérdezz meg egy rendőrt
az a lényeg,hogy mi tudjuk...más meg döntse el mi a jó neki
Tuti a parancsnokok az oka.
jaja...
Akkor lehet kétesélyes a dolog, de szerintem övvel valószínűleg több esélyed lenne...
ha nincs?
Ha van légzsákod, akkor öv nélkül megölöd magad.....
Az ki van zárva, mert nem tudom
Olvastam már egy-két értelmes hozzászólást, ezért nem szeretnék beleszólni.
Szerintem Ati sem.
Minél többet írsz, annál többet fizetnek?
Lehet.
Az idő alatt, lehet, hogy munkával nem keresünk annyit.
De én maradok a melónál és a........
Ápropo,tuzolto.
Mi a tapasztalat,ki jar jobban ako bekapcsolt ovvel jar szarul vagy az aki nem kapcsolja be,es kirepul?
Es mennyien tudnak kirepulni?
nem tudom, a hosszúakat nem olvasom el tőle.... először még elolvastam egyet-kettőt, de már nem, mert ha kiveszem a hülyeséget, marad 2 mondat.... azért meg nem áldozom rá az időt...
fontos hogy pipi ertelmeset irjon vagy eleg ha hosszú?
Miből gondolod?
A természetes irigység okos és serény embernél akár motiváló hatással is lehet.
Nyilván mint mindennél a mérték a legfontosabb. Engem legalábbis motivál az ha valakinél valami jobbat-szebbet látok, de persze nem úgy, hogy neki miért van olyanja ha nekem nincs.
A rosszindulatú irigység a hülye lusták sajátja.
Akkor Pipi milliomos
Lehet, hogy a "sportmotor" is fizet annak aki a legtöbb, leghosszabb kommenteket írja
Pl,engem,van egy rakas jo tervem,csipalnam a tamogatast.
Ugyan így gondolom!
Nem irígykedni kell,hanem tanulni attól akinek jobban megy.
" A káröröm a legtisztább érzés - mert nincs benne semmi irigység! "
Ette=érte
Miért lenne az jó.... ? Ezt sosem fogom megérteni..... Egyáltalán mi a jó benne? Ez a dögöljön meg a szomszéd lova? És attól miért lesz jó neked?
Én csak elismeréssel tudok adózni annak, aki jobb, ügyesebb, találékonyabb stb. Mindezt becsülettel ette el... Annak is tudok örülni, ha más örül... aki meg csak azt hiszi magáról, azon meg csak mosolygok.... fel sem veszem.... az sem zavar, hogy vkinek pénzesebbek a szülei és támogatják a gyereket... itt már ebből is volt okoskodás... mégis kit támogassanak, ha nem a saját gyereküket? Ez az irigység egy faszság.... azt sem értem miből fakad.... ha vkinek jobban megy vmi és te is el akarod érni, tegyél érte.... ha meg nem, akkor a fasznak pörögsz rajta
Tehát irigy vagy.