Hát nézegetni kell mi van az olaszoknál, aztán kiderül van-e eredménye. Hogy a sok kecskebaszót eltartsák vezettek be néhány izgalmas intézkedést. Mondjuk az, hogy két hete hétfőn az üzemanyag ára 430 ft-nak megfelelő euró volt kedden ugyanez 650 ft-ot ért
Sajnos a Bandi -kandúr már az égi vadászmezőkön egerészik! kettő hónapja. A macskakaja maradt egy nagy zacskóval , abból mindig teszek ki egy adagot,a tányérkába, és már volt amikor kettő rigócska és három varjú ette "kétpofára"! és én az ajtórésen figyeltem , ami érdekes volt hogy nem verekedtek rajta. Cserébe most ha kimegyek elfütyúlöm a macskahívást , a rigócska "válaszol", ha fütyülök neki!
2 honap alatt 6,5 kilo ment le,most kicsit megallt.A borruha mar megvan,a nadrag lotyog,a kabat kisebb az meg nem a legjobb de siman tudok lelegezni.
joez igy.
csirke-rizs 3 óránként
kezd 100-100 grammal aztán a csirke megállhat 80 felé a rizs meg 60 körül, de majd érzed, ha gyenge vagy mint a fing akkor túl kevés a ch
heti 1 kiló úgy lemegy hogy nézned kell az órát a kaja miatt mert elfelejted hogy már ismét enni kell
hétvégén kicsit el lehet kurvulni, 1-1 gombóc fagyi beleférhet
Most méér?? A franciák is azt eszik! Sőt, én azt is láttam amikor a kedvenc énekesmadaram a Varjó egy szép nagyot kivett a házából Télen teszek ki macskaeledelt és azt is eszik a csőrösök két pofára!
Ma nyírtam le, és éppen végeztem, mikor rákezdett amúgy "emberesen" ahogy most is teszi . A szomszéd garázsa műanyag tetejű és most "füstöl" rajta ahogy esik!
ennyi összezagyvált faszságot is rég olvastam már
http://youtu.be/rJCevKnH8NA
1 hónap alatt 170ről 158 lett a csirke rizzsel
Mondjuk ennek legalább fele a béltartalom csökkenés
joez igy.
kezd 100-100 grammal aztán a csirke megállhat 80 felé a rizs meg 60 körül, de majd érzed, ha gyenge vagy mint a fing akkor túl kevés a ch
heti 1 kiló úgy lemegy hogy nézned kell az órát a kaja miatt mert elfelejted hogy már ismét enni kell
hétvégén kicsit el lehet kurvulni, 1-1 gombóc fagyi beleférhet
ha tobbet mozgok tobb kaja is kell.
Kemény vagy Csoki bácsi.
Én ezért tekerem inkább a bringát...ha épp nem esik az eső. Egy körrel 1000kcal-t ledolgozok az meg már egy tisztességes ebéd