Egyszer minden tönkremegy. A szarok közül már cseréltek jó párat. Szlovákiában volt néhány éve a szedd magad akció, akkor néhány napelemparkot igy cseréltek le mert a napelemek nagyrésze nem termelte amit kellett volna egy idö után. A jobbak 25 év után még 80%át kell kell a teljesitményüknek hogy termeljék. Az inverter sokkal hamarabb meg fog dögleni, az se olcsó.
hát de baszod tényleg kirohad minden Az asszony kerti szamócáinak a 3/4 már oda van itt kesereg. mondjuk én meg leszarom mert amennyi gyümölcsöt megeszek egy évben az elfér kb. egy cigarettás dobozban
érdekes mert amikor engem autópályán eső kapott el sosem voltam vizes Soxor csak onnan vettem észre, hogy szakad az eső, hogy úgy néztek a kamionok kerekei ki mintha füstölnének Aztán csak verte fel a vizet. Mondjuk 250-ről ilyenkor mindíg belassítottam de arra kellett vigyázni nem menjen a tempó 160 alá Egy csöpp víz nem ért hiába zuhogott
De szerencsére az audi meg jó befektetés volt
Elkotyavetyéltétek az opel gyártmány legigénytelenebb, legkölcséghatékonyabban üzemeltethető modeljét a corsát, aztán vettetek egy 20 éves 400 ezer+ t futott gázzal hajtott leharcolt audit hónapról-hónapra jönnek majd elő rajta a bajok azt a gatyátokat ráköltitek, mert nem corsa árában van hozzá az alkatrész hiába idejét múlt darab.
Lehet neked mindegy mire dobod ki a pénzt mint ahogy írod, de ez a befektetésed nem,hogy nem tud megtérülni soha( ugyanis aki nem szándékosan kereskedik az autókkal hanem saját használatra veszi akkor a gépjármű nem megtérülő befektetés hanem állandó kiadás) hanem viszi majd a koszt pénzt a másik meg hozná
Egy barátomnak ilyen van hevik van, nagyon kis helyet foglal és nagyon jól teszi a dolgát. Ő bejárta már szó szerint a fél világot és viszi magával mindenhova. Olaszországban együtt áztunk 2napog, volt amikor nagyon szakadt de volt amikor csak szemerkélt. Szerinte és szerintem is nagyon jó az a ruha. Egyikünk sem ázott be, volt akin munkavédelmis esőruha volt, neki a varrások ál beázott meg az egész anyag megszívta magàt, nyirkos lett belül is de csak ennyi, a hevik is ilyen lett. Az enyém nem mert az kezeslábas gumiruha de sok helyet foglal és szar is felvenni.
pont beszaladtam a metróba fénymásoló papírért, ott voltak a kijáratnál kirakva ezek a semmire való hintaágyak és rád gondoltam
Bár úgy sejtem nem adnál érte 92000 ft-ot
Az a fólia nem tudom mire való csak azt nézem azt a komódot 31600 ért adod? Én rendeltem egy ilyet 25000-ért, összeszerelve kiszállítva Na jó adtam egy 1000-est a srácoknak,hogy vigyék fel az emeletre Mondjuk állítólag tállaló én mondjuk komódnak használom
úgy tudom az már ki van találva csak nem tudom alkalmazva van-e
Állítólag 4 kw felett valami adót kell fizetni. Mondjuk egy átlag családi ház 4-5 kw-os cuccal elmegy állítólag
unió beintett, hogy nem lehet
Elkotyavetyéltétek az opel gyártmány legigénytelenebb, legkölcséghatékonyabban üzemeltethető modeljét a corsát, aztán vettetek egy 20 éves 400 ezer+ t futott gázzal hajtott leharcolt audit
Lehet neked mindegy mire dobod ki a pénzt mint ahogy írod, de ez a befektetésed nem,hogy nem tud megtérülni soha( ugyanis aki nem szándékosan kereskedik az autókkal hanem saját használatra veszi akkor a gépjármű nem megtérülő befektetés hanem állandó kiadás) hanem viszi majd a koszt pénzt a másik meg hozná
Bár úgy sejtem nem adnál érte 92000 ft-ot
Állítólag 4 kw felett valami adót kell fizetni. Mondjuk egy átlag családi ház 4-5 kw-os cuccal elmegy állítólag