Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyan nekem nem kellene...fekete,büdös...és mindenemet lenyúlna
Pedig mennyivel egyszerűbb volna úgy ülőgarnitúrát gyártani....
Igaz...de abból nem lesz még 6 kisszék
Az asztalos is kipróbálhatja a széket, amit csinált, nem?
Inikém egy neked való sziszi fuszi munka
Azt biztos, hogy ilyet csak szívvel-lélekkel lehet
Mondjuk ha már lenne homokszóróm az tuti néhány lépést leegyszerűsítettem volna. Azt hogy kétszer nem maszkolok az tuti
http://youtu.be/qeMIh9mGwRY
ott véletlenül egy sem lesz terhes és milyen 14?
11-12 az
"nem is rendelkezhetek vele mint családfő"
Ini bá, ezt úgy hívják, hogy nevelt lány. Cigóknál divat, hogy mostoha apu rendelkezik egy kicsit a nevelt lánnyal és véletlenül 14 évesen terhes lesz.
Nagyobb nem vót? Faszántos a gépezet, mindig legyen jó szerencséd vele!
Egy jó magyarázat többet ér minden tettől
nem megyek ki azért kakucsra, hogy téged bealázzanak a simsonosok
Hááát, tettél bele ideológiát, az vitathatatlan.
jöjjenek ők ide
amióta megszűnt jogilag a családfő "korlátlan uralma" sok értelme nincs a családfenntartó dolognak
azért mert testüregen kívül hordom a szaporítószerveim, még nem ok arra hogy bárki lányát eltartsam...főleg úgy hogy nem is rendelkezhetek vele mint családfő
Ő bajuk ha becsapják magukat
menj ki kakucsra, még a simsonosok is bealáznak
igazi családfenntaró felfogás gondolom azért laktok egy helyen, hogy szét tudjátok dobni a rezsiszámlát, más nem tart össze
tetszetős egy jószág
ritka lehet mert egy sincs a jófogáson
Szerintem pontiac GTO 68-72 közt de az embléma az orrán passz.
miféle kocsiba ül be az elején a szőke?
http://youtu.be/yCV2ubNv2Ws
ahol nincs rendszeres bevétel(pl fizetés) ott tökmindegy hogy hónap eleje-vége-közepe van éppen
én nem tartok el senkit sem, mindenki nagykorú aztán azt kezd magával amit akar.....
hónap végén így szórod a pénzt?
Inikém te tipikusan az a fajta vagy, aki előadja a nagyhalált a csóró kisembert Esküszöm itt az üzenőfalon néha könycseppek is végiggurulnak az arcunkon többünknek is, úgy sajnálunk egy egy ilyen szívszorongató beírásod után, hogy nem tudsz dolgozni nincs munkahely, alkalmimunkából tartod el a családod.
Közbe meg vasvellát azért veszel a gazdaboltba, hogy megforgasd a padláson a húszezreseket, hogy össze ne rohadjanak
az még nincs teljesen kész, de hamarosan hozzákezdek
Igen, borzasztóan fáj hogy nem tud a saját sávjában maradni pedig azt magyarázza hogyan kell motorozni. Tehát igen, nagyon fáj.