Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a saját közmunkásaink jutnak az eszembe, azokat tényleg csak arra lehet (lehetett) használni amire, körletkarbantartás, pakolás, slussz.
Azt el kell ismerned, hogy a parancsra történő, logika megerőszakolását nem lehet érvként felhozni jelesül arra, hogy a gépek az emberi munkák 3/4-ben hasznosabbak.
Amit írsz példa, arra pár évtizeddel ezelőtt volt már példa, az sem jött be, vagyis egy ok miatt talán ez a mostani jobb, amikor a gaz kapitalistáknak a nulla százalékos munkanélküliséggel példát mutatva elértük, hogy a belterjes Down-kóros cigány is jó volt udvarsöprögetőnek.
305-s ut
Úton a sasfeszek felé, de meg Ausztriában
felénk lófasz sincs.ha mégis akkor meg drágán
nekem el kel menni kecskemétre ha valami választékot akarok viszonylag épeszű áron ami oda vissza 100km ez legalább 2000ft, de inkább több
amúgy kurva sok cég küld már ingyen pl a kutyatáp is ingyen jön, igaz 3-5 nap "valami akármi" futárral (gls 1 napos 900)
pl a konyhai székeket is a saját autójuk hozta rendelés után vagy 3 héttel mert erre épp nem volt annyi fuvar hogy teli legyen a kocsi
műszaki cikk alapból netes rendelés, hiszen simán vissza lehet küldeni ha nem teszik
annyiból könnyebb nekem mint az átlag népnek hogy a gyerek itthon hesszel egész nap aztán bármikor jöhet a futár
még a redőnyöket is a netről rendeltem, és fele árban volt mint a szomszédnak felszerelve( 4+2 csavar tartja az egészet)
A mesés nyugaton hol?
Más a vevői kör
Decatlon,3xl-poló 2500-ért.5 féle.Van már a tavalyi szinekből is.
Kb 3 perc a szotymadék robogóval.Megafaszom fizet a postáért plussz 1500-at.
Én mostanában mindent ott veszek
A folyékony szapoantól a kutya tápig mindent
Egyedül a ruhákat nem, bár pl a pólókat onnan szoktam mert ismert márka ismert típusa mindig azonos méretű
Itthon akkor vásárolni ha gyors kell a cucc, de mivel többnyire ráérek így ritkán járok boltba
Dr. Genya
Ezt az interneten ennyiért láttam szöveg a kedvencem... azt szoktam mondani, hogy akkor vedd meg ott...... de még sosem volt ra példa
3 csakhogy meg legyen a magyar igazság
egyszer láttam a kiscsávót aztán egyből megismertem, pedig csak hátulról-féloldalról láttam
szóval egyből ki lehet szúrni
Ezt a fejet?
https://www.sportmotor.hu/albu...
Kizárt.
De amúgy már van egy nagy parcella kekeckedő egyszeriknek.
Az sem lesz szar csak nem lesz tökéletes
De így legalább könnyű lesz elbontani
- Adja fel legyen szíves postán, utánvéttel azt a szekrénysort!
Majd jönnek a dumák, hogy
-ez mér ennyibe kerül?
-feléből mennyit enged?
- Az interneten ennyiért láttam
- kellene ebből 25 darab csak meg kellene tudni eggyezünk egy ettől jóval méltányosabb árban... stb...
Mondom meg sem fox ismerni. Előszőr elnyerem a bizalmad ( innen már tuti kizársz,hogy én lehetek) mielőtt, elkezdek akadékoskodni
Akkor viszont ne kezdd épp a hintaággyal!
Baszki,nem lesz Puzsér féle sétáló budapest.

Kiszállt az előválasztásból,de lessz monentumos jelölt is .
Ez tényleg bohózat.
Na most szólta el magát, arra vágyna.
Simán eláslak valahol külterületen.
Nagyon kevés elrontott dolgot csináltam eddig önszántamból
Mondhatni úgy is hogy csak utasításra csináltam szart eddig
Roh.djak meg ha járok Gödöllőn egyszer bemegyek a boltotba Előadom a leggecibb vásárlót, majd fikázok meg bele kötök mindenbe alkudozok. Elhintem, hogy egy komplett irodaház bebútorozásával vagyok megbízva Feltartalak egy órát, minden érdekelni fog de semmit nem veszek Majd itthon meg beírom a fórumon, hogy én voltam Úgy sem ismersz meg nem lehet neked jó az arcmemóriád. Megpróbálom előadni a legakadékoskodóbb vásárólt