De Te nem ezt “oktatod” Te nem hangoztatod hogyan kell motorozni, ő pedig igen és ellentmond saját magának. Ilyen gyors kanyarokba semmit sem nyer azzal hogy átmegy a szembesávba, nem ezredekre megy a verseny itt... a visszafordítókban megérthető, pláne ha nagyot is emelkedik közben mint pl a Stelvion, ott megértem mert indokolt es igazából a szélesség is jóval kisebb mint a videóban, de ahol megvan a normális 2sáv, ott a visszafordítóban sem megyek a szembesávba, az én sávom bőven elég vonaltól vonalig.
lehet... gazdagon... persze az erős filigrán motorok egy jó rider alatt kanyarvadászósabbak jóval, de ez sem vall szégyent... a tömeg és a méret miatt több figyelem kell... rendszeresen járok a az osztrák, szlovén hegyekbe és horvátba a 8-asra szerpentinezni... autópályát addig használok, amíg gyorsan letudom a magyar szakaszt...
egyébként a fehéret kár volt lecserélni azzal rettegésbe lehetett tartani a népet. én is mindíg azon tanakodok, ha tükörből látok egy fehér motort, hogy rendőr-e vagy nem. Tetőzi a kétséget ha még fehér bukó is van az ipsén
Mivel fehér motort nem sok elvetemült vesz saját használatra
én úgy csinálnám a helyedbe, hogy a két oldalsó dobozt átalakítanám üzemanyag tanknak, csak a felső dobozt hagynám meg motyónak. Lenne kb. 150 liter üzemanyagod egyszerre, Ez a nagy dög menne is akár 300 km-ert egy tankolásra
papíron 6mm-el rövidebb az új .... a tank 24l-ről 26,5l-re nőtt, de ez nem tudom ad e vmit a tankburkolathoz, mert az rajta egy műanyag burkolat, a tank alatta van.... lehet az átdolgozott idomzat miatt tűnik nagyobbnak....
Amúgy belátható visszafordítókban én is átmegyek.
egy ekkora madárral lehet menni szépet is a hegyen, vagy inkább az autópályát szereti?
Mivel fehér motort nem sok elvetemült vesz saját használatra
De tökmindegy,így ránézve az ugribugriról monumentális.
testre amúgy pont uakkora, mint az előző
Mekkora mán?
Sok szép élményt kívánok s bajmentes motorozást!