Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De Te nem ezt “oktatod” Te nem hangoztatod hogyan kell motorozni, ő pedig igen és ellentmond saját magának. Ilyen gyors kanyarokba semmit sem nyer azzal hogy átmegy a szembesávba, nem ezredekre megy a verseny itt... a visszafordítókban megérthető, pláne ha nagyot is emelkedik közben mint pl a Stelvion, ott megértem mert indokolt es igazából a szélesség is jóval kisebb mint a videóban, de ahol megvan a normális 2sáv, ott a visszafordítóban sem megyek a szembesávba, az én sávom bőven elég vonaltól vonalig.
Soha nem a motor határozza meg a nyílegyenes forgalommentes hely kivételével.A pilota tudása és az hogy mennyit vállal be annál inkább.
Mert az nem a tied. Nagyon nagyon ritkán ha úgy adja ki akkor megértem, na de itt?! Könnyítesz ?
lehet... gazdagon... persze az erős filigrán motorok egy jó rider alatt kanyarvadászósabbak jóval, de ez sem vall szégyent... a tömeg és a méret miatt több figyelem kell... rendszeresen járok a az osztrák, szlovén hegyekbe és horvátba a 8-asra szerpentinezni... autópályát addig használok, amíg gyorsan letudom a magyar szakaszt...
Kifejezetten direkt,az ideális ívet használja,míg egyszer telibe nem basszák.
Amúgy belátható visszafordítókban én is átmegyek.
Ragaszgasd tele fényvisszaverő csíkokkal meg Polgárőrség felirattal - még biztosabb a hatás!
Hello,

egy ekkora madárral lehet menni szépet is a hegyen, vagy inkább az autópályát szereti?
általában bárhol, ahol megláttak a tükörben, mindenki lassított és már húzódott is le....
ha belátható az útvonal és nem jön semmi akkor minek? a felfestés nem betonfal....
Bennem csak az a kérdés merült fel hogy egy ekkora gpracer miért nem tud a saját sávjában maradni ? Főleg úgy, hogy ezt “oktatja”
ez a nagy dög, normál túratempóban ment már 4,9l-el is..... ha meg van rángatva akkor is 5,2-5,4
egyébként a fehéret kár volt lecserélni azzal rettegésbe lehetett tartani a népet. én is mindíg azon tanakodok, ha tükörből látok egy fehér motort, hogy rendőr-e vagy nem. Tetőzi a kétséget ha még fehér bukó is van az ipsén
Mivel fehér motort nem sok elvetemült vesz saját használatra
én úgy csinálnám a helyedbe, hogy a két oldalsó dobozt átalakítanám üzemanyag tanknak, csak a felső dobozt hagynám meg motyónak. Lenne kb. 150 liter üzemanyagod egyszerre, Ez a nagy dög menne is akár 300 km-ert egy tankolásra
miért mondasz ilyet? ini a saját bevallása szerint kiválló kerítésépítő
egy biztos, te nem nyúlhatsz hozzá véletlenül sem.... bármi, ami jó, te elrontod....
Ha már drága is meg szar is akkor legalább nagy legyen
Ez is monumentális.
Akkor megvan,a nicknév alatti kép kicsi.
A hátsó dobozt a régiről hoztam át, csak át lett fújva fedél a bmw-nél.... az oldalsó dobozok is uolyanok, mint a régin....
Vagy a dobozok.
De tökmindegy,így ránézve az ugribugriról monumentális.
papíron 6mm-el rövidebb az új .... a tank 24l-ről 26,5l-re nőtt, de ez nem tudom ad e vmit a tankburkolathoz, mert az rajta egy műanyag burkolat, a tank alatta van.... lehet az átdolgozott idomzat miatt tűnik nagyobbnak....
Szerintem ez locsolva lett mert nagyobbnak tűnik.
Köszönöm szépen....
testre amúgy pont uakkora, mint az előző
Aztakúrvabazdmeg!
Mekkora mán?
Sok szép élményt kívánok s bajmentes motorozást!