Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem a bőrruhába hanem az általános iskolai köpenyedbe is bele fogsz férni.
De.
Ugye nem ez a vacsorád?
ezt meg veszem 260 ert.
pazarló....
Ennek a fűnek legfeljebb a szomszéd csirkéi örülnek mert azok kapják meg amit levágok
Ha a füved jól érzi magát akkor leszel igazán kisegítve hamvasztása közben.
Akár szomjazol a sivatagban, akár víz alá nyomják a fejed, egyik sem tesz jót neked, pedig átlagban akár jól is érezhetnéd magad
Növények is így vannak ezzel.
Bár a füvem jól érzi magát végre, csak azzal nem vagy kisegítve
Na, csak nem Debrecenben forgatják a Twister 2-t?

https://www.idokep.hu/hirek/to...
Ne aggòdj,itt Montenegròban is esik,de nem vagyunk papirkutyàk.
majd holnap,vagy utana,vagy mittomen,megyek szombaton.
egyszer nekem is volt egy dupla hajtókás kabát az sem ázott be de alatta azért csak benedvesedtem
lehet hogy egy rendes cuccal nem lenne gáz, de aki parasztba tolja az mindenképp vizes lesz
Hááát nem hozom ma el a gépet.
nem tudom... én már mentem egész napos esőben, többször is túrák alatt... még soha nem ázott be az esőruha....
Tapolcán most , már kb .egy órája is esik az "árány" !! Érdeklődéssel várom, mikor jön az első hülye aki kevesellni fogja! Egész tavasszal ment a mantra,: szárazság van minden kiszárad ....stb! Tegnap már valami boci azon kesergett, hogy :minden kirohad!??? VALAMI OK KELL AMIRE MAJD AZ ÁREMELÉST rá tudják fogni!! Majd csak figyeljetek!!
ha esik az eső akkor az ember mindig vizes lesz
persze nem fél óra alatt de pl amikor letoltunk kb 350km távot akkor azért kb mindenhol nedves voltam még ott is ahová az eső nem szivárgott be
valamennyit csak izzad az ember még az aszfalton hasítva is aztán ezek a légáteresztő membránok sem működnek 100%-osan ha szakad az eső
havernak volt valami goretex kabátja az alatt is nedves volt a póló
egy nini esoben mar volt rajtam,tobb viz volt benn mint kinn.
Mire felvettem kaptam esot,az benn is maradt,mig az eso elallt mire beoltoztem.
viszont cserébe nagyon kis helyet foglal.... biztos, hogy előbb-utóbb átengedi a vizet, de sztem ha nem tartós esőben megy az ember, csak kap egy záport, akkor simán jó lehet...
Azert valamilyen szinten kivancsi lennek mennyit bir a hevik ultralught.
Anyagra igen vekony.
a reggeli ázás önszántamból volt
gondolkodtam vagy 5 percig hogy visszafeküdjek-e vagy öltözzek
Nekem Erdélyben motorral még minden évben sikerült ronggyá áznom. Volt hogy 3 napig szakadt egyfolytában, de Laci haverom erőltette a menést, pedig szívesebben sörözgettem volna egész nap a szálláson...
Ja túrán én is vazze.... de hétköznap önszántadból, csak úgy? Mert aki igen, az vizsgáltassa ki magát....
5-6 éve indultam egy többnapos motoros túrára elég jól esett amikr indultam
szeged felé már alig esett, nagylakig meg a ruhám nagyja része egész jól megszáradt, mert a gagyi esőruha azért beázik motoron

én már rengeteget mentem esőben, igaz a többségében közben kezdett el esni, de azért számítottam rá
volt hogy a 3 napos motoros túrán 2,5 napig esett
lehetne még sokat mesélni.....akár a 100%ban vízhatlan motoros ruhámról is ami tényleg vízhatlan volt, ezt abból tudom hogy ami a nyakamnál befolyt az benne maradt a ruhában....ott lötyögött a seggem körül legalább 2-3 liter víz, aztán felálltam egy kicsit és az egészet átküldtem a csizmába
majd amikor ismét zavaróan sok víz összejött a ruhán belül akkor ismét ment a csizmába, mert onnan ki tudott oldalt folyni
Áááá.... annyit nem költöttek itt többek taníttatására....