Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg nem vagyok hülye.... meg autóm is van... csak azt kell eldöntenem, melyekhez van épp kedvem...
Mondjuk ő nem százas.... vagy csak nincs autója...
Van ilyen ismerős, aki azzal hencegett, hogy ő télen-nyáron motorral jár..... mondtam, hogy persze, mert nincs autód hülye gyerek.... rögtön csönd lett...
nálunk annyi volt hogy az utcai árok szinte megtellt, ez olyan esemény ami évente 1-2 alkalommal van
a csatorna levezető nem bírta a vizet és folyt mindenhol
kb 20 percig kente így
Ne terelj, most rólad van szó
Pinki szokott, ő szereti ha jól esik!
10-es?
Van.... többe került, mint itt sok ember taníttatása...
mondjuk ezzel meg nem mondtam nagy összeget...
Baszki,megnéztem volna a polot meg a louis,ezek a svábok nem ünnepelnek holnap..............de,valami miasszonyunk.
Na meséljen a sok qrvara kemény gyerek, ki az aki csak esőben motorozik direkt? Ja senki? Akkor
Tegnap árvíz?!
A 3 napos csapadékösszeg nálatok is 1 mm mint nálunk:
https://www.idokep.hu/csapadek
nálunk tegnap volt árvíz, most csak csepereg meg néha villámlik egyet de messzebb, 3+km távra
orak ota esik es szakad felvaltva.
holnap mehetek kocsival gyorbe.
van tetovel ellatott bmw.
Itt 20 perc alatt lejött 10 mm eső, de már mindjárt vége. A pityputty is arrébb vonult.
Esőruhára nem tellik nekik?
Miért? Nincs ablaktörlő rajta, vagy párásodik a szélvédő?
ilyenek ezek az ájfónos-béemvés fenegyerekek
Ne legyél!
Qrva jó.... most akartam elhozni a motort.... hat nem hozom el
"van hozzá mellékletként egy kis pity-putty. " Ott vannak a villanyszerelők is?!
Csopog?Omlik .
a pénz amíg az audit meg nem vettük megvolt, most kicsit legizdult az állomány, főleg hogy néha-néha bele kell markolni mert döcögős a bevétel
de amíg melóztam 2-2,5 millát rá lehetett volna szánni, nem is hiányzott volna mert valami "jobb" kocsit venni
aztán tökmindegy hogy napelemre dobja ki a pénzt az ember vagy kocsira
szóval pénzügyi tére nem lett volna gond, csak akárhogy is számoltam belátható időn belül nem térült volna meg
ha egy befektetés 10 éven túl hozza vissza magát nullára nem jó befektetés..... és nekem mindig 15 éven túl volt a nullszaldó
Főleg ha az embernek nincs 15 évnyi befektetendő pénze fölöslegben....
ez az hogy túl sok mindent kellene átalakítani, így lenne 15 vagy mégtöbb év mire nullán van az ember
pont emiatt van elvetve az ötlet évről-évre
Ja, itt most is csöpörög az eső, meg van hozzá mellékletként egy kis pity-putty.