Mondjuk ő nem százas.... vagy csak nincs autója...
Van ilyen ismerős, aki azzal hencegett, hogy ő télen-nyáron motorral jár..... mondtam, hogy persze, mert nincs autód hülye gyerek.... rögtön csönd lett...
nálunk annyi volt hogy az utcai árok szinte megtellt, ez olyan esemény ami évente 1-2 alkalommal van
a csatorna levezető nem bírta a vizet és folyt mindenhol
kb 20 percig kente így
a pénz amíg az audit meg nem vettük megvolt, most kicsit legizdult az állomány, főleg hogy néha-néha bele kell markolni mert döcögős a bevétel
de amíg melóztam 2-2,5 millát rá lehetett volna szánni, nem is hiányzott volna mert valami "jobb" kocsit venni
aztán tökmindegy hogy napelemre dobja ki a pénzt az ember vagy kocsira
szóval pénzügyi tére nem lett volna gond, csak akárhogy is számoltam belátható időn belül nem térült volna meg
ha egy befektetés 10 éven túl hozza vissza magát nullára nem jó befektetés..... és nekem mindig 15 éven túl volt a nullszaldó
Van ilyen ismerős, aki azzal hencegett, hogy ő télen-nyáron motorral jár..... mondtam, hogy persze, mert nincs autód hülye gyerek....
a csatorna levezető nem bírta a vizet és folyt mindenhol
kb 20 percig kente így
mondjuk ezzel meg nem mondtam nagy összeget...
A 3 napos csapadékösszeg nálatok is 1 mm mint nálunk:
https://www.idokep.hu/csapadek
holnap mehetek kocsival gyorbe.
de amíg melóztam 2-2,5 millát rá lehetett volna szánni, nem is hiányzott volna mert valami "jobb" kocsit venni
aztán tökmindegy hogy napelemre dobja ki a pénzt az ember vagy kocsira
szóval pénzügyi tére nem lett volna gond, csak akárhogy is számoltam belátható időn belül nem térült volna meg
ha egy befektetés 10 éven túl hozza vissza magát nullára nem jó befektetés..... és nekem mindig 15 éven túl volt a nullszaldó
pont emiatt van elvetve az ötlet évről-évre