Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

https://infostart.hu/belfold/2...

Na a MOL megmondja a frankón a tutit Szerinte a jövő autója nem az elektromos lesz( persze nyílván így szeretné, akkumlátort nem tud a földből bányászni)
A legnagyobb ellenvetése az, hogy baleset során nagyon macerás az elszállítása a környezetterhelés miatt
Szerinte a hibrid autóé a jövő( persze abba csak kell azért tankolni)
Csak azt nem értem akkor mitől nem azért már most a jövő kb. 30 éve legurult az első hibrid ezek szerint nem forta még ki magát
Fáj hogy jobban mocikázik, mint te?
bennem ez felmerül Magyar ember írígy és ez így van jó
Akinek meg van péze audra meg annak a szervizére csóró nem lehet
a hintaágyat meg ki is felejtetted
köszi
az irigység pont rám jellemző fogalom..... azt se tudom mi az.... sosem tudtam, és nem is értem azokat, akikben ez felmerül...
baszki, ha már egy ájfónos bmw-s is ilyen irigy rá akkaor az az audi nagyon nagy királyság lehet
magunk közt szólva egy rakás fos nekem az astra( karbantartva) minden tekintetben jobb
na de az asszony jobban nedvesedik az audira, aztán ez nekem is jó nem kell köpködni annyit
a kerítéslécezés az tényleg új audi hamarosan 20 éves lesz vazzeg

hangcucc nincs új csak terv van, sajnos a többi alkatrész olyan drága hogy nem biztos hogy érdemes belevágni
videófal vezérlő minimum 300 ezer 4 nagy tv minimum 400 ezer persz emivel kell egy tartalék is meg egy a játékosoknak nézni így inkább 6tv szóval 600 ezer, mikrofonok kontroller egyéb kacatok az is vagy 2 kiló, szóval minden kacat másfél milla
plusz másfél milla lenne egy akármilyen furgon, aminek ki kellene bírni minimum 2 évet nagyobb hiba nélkül
Ez a lom ajudi beégett a kollektív tudatba.
új kerítés, új audi, új hangcucc... stb.... nekem ne magyarázd meg.... burzsoá vagy....
lefelé egy jobb gumival szerelt 50essel olyan úton ahol teli van visszafordítókkal szerintem eséllyel felvenné a versenyt egy ekkora böszme döggel
felfelé esélytelen az 50es még akkor is ha egy 3 kilós robotpilóta vezeti
nem terveztem ilyenhez nyúlni , még arra sincs pénzem hogy hosszabban ránézzek.......nemhogy tapogatni......
Eredmény??:
Én már Ford Mustang mellett is mentem el - gyalog....
Úgy már a gastra 1,6 szigorú is alázott piros,lapos ferrárit. .
nem... nyomkodta a telefonját a hülye a körúton... rettenetesen megaláztam a 75LE-vel
Megin bekrepált?
Megy a péló méregetés.
... maserati quattroporte....
én is mentem már el szívódízel caddyvel Öcsi maseratija quattroporte-ja mellett
Túl hiszékeny vagy.
ezt is elhiszem neked
Jo,kiegészítem,500 köbcenti felett.
Amúgy egy halom k1600 mellett zuztam már el a pici nakeddel.
Az gondolom irreleváns.
nem tudom téged hány mini romet alázott már meg hegynek felfelé bevállalós pilótával... de elhiszem neked...
Vanez így,mindenki másképp csinálja.
Mint mondtam eccer elcsapják.