Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

írtam hogy 50 felett ami valójában 50 felett van opel óra át van állítva mert csalt a nagyobb /80as kerekekkel kb 10%-ot
gps-hez van állítva az 50(jó szopó megcsináni) szóval ha én 55el megyek az 55 is 90felett már csal 1-2 km/h
és csak azért nem hagytam hogy kielőzzöm mert utána ott szarol előttem 80al
Értem, de mivel saját bevallásod szerint 50-nel mentél a faluban ami valóságban 41-43 körül van amit a kamionban pontosan érzékel a driver mert a tachograf pontosan mér ebből ő azt vehette le, hogy Te a lakotton kívül sem fogsz valami acélosan haladni és ezért próbált előzni amit jó magyarként megakadályoztál és gondolom utána 80-nal mentél ami valójában 70 körül van és ezzel feltartottad bár 70 a megengedett, de azt szerintem a rendőrnek kell betartatni nem a mezei sofőröknek, túl sokan önkéntes rendőrködnek hazánkban és elégettek attól, hogy mást feltartanak. Én pl. pont az ellenkezője vagyok, ha előznek lelassítok minél hamarabb be tudja fejezni a másik az előzésemet (mellesleg erre azt hiszem a kresz is kötelez) és mindig azt figyelem, hogy miképp tudok minél kevesebb gondot okozni a többi közlekedőnek és persze én is szeretem, ha velem így viselkedik valaki.
Hátsó ajtónál lehetett kb
Ennyit tudott küzdeni kb 15 másodperc alatt
Aki nem tud menni miért küzd? Utána direkt néztem ilyen 82-83 felé már maradt le
Ez nem szeretet vagy nem szeretet kérdése, eccer asszony panaszkodik mikor leérkezett a kempingbe, hogy egy buzi kamionos az egész falun keresztül a sarkában volt, villogott és tolni próbálta mikor meg lekanyarodott a kempinghez akkor dudált, kérdeztem, hogy mi volt előtte?......háááát az, hogy a falu előtt megelőzte és utána 40-50-el végigment és hirtelen lekanyarodott....mondtam örüljön, hogy nem taposta el a gyerekkel együtt, hogy lehet ennyire fasz? Nem előzünk meg senkit ha tudjuk, hogy utána lassítani fogunk akármiért is és ezzel feltartjuk......a poén meg lehet, hogy nem poén és tényleg elalél az ecotec-től.
irígy bmw-s.
Na igen..... a kamionosok se szeretik, ha szórakoznak velük.... meg is tudjak bosszulni.....
Mondjuk ez az “ecotec nyomaték” elvitte nálam a nap poénját
Szerencséd, hogy nem egy török vagy román vagy csak egy simán idegbeteg volt, esélyed lett volna egy leszorításra, nem egy ilyet láttam olyat is ami végzetesre sikerült.
Ott könnyen lehet ilyen dolgot tenni, ahol az út legalább 20 km-en egyenes mint a vonalzó!! Függőlegesen is!
Hogy te milyen kecseg vagy!
Én majd délután. Mert az élet nem csupa móka és kacagás!
egy buzi kamionos azt hitte le tudja gyorsulni az én szeretett 1.4 16v astrámat
megyek az 53ason akasztón pontosan 53k/h tempóval élvezem az 1500as fordulat adta szinte kimeríthetetlen nyomatékot amit lead az ecotec....falu végi 60as táblánál kezdem neki tolni, de csak finoman mert ugye a gáz is drága nem csak a benzin ( plusz a k.... sünök szoktak akasztón elég sűrűn mérni) erre egy kamion elkezd előzni (kb 65nél állt a mutató) megvártam míg kicsit küzd aztán az oldó tábla elkezdtem intenzívebben nyomni a gázt, nehogy már a "buzi" megelőzzőn
Ja. Gyomlálni és füvet nyírni a kertbe - a délutáni eső előtt....
Süt a Nap , sehol egy felhő , ÉBRESZTŐ, LEHET INDULNI!
pont ez történt, ez a divat
előszedik az összes 70-80 as évekbeli dizájnt
hááááát az a dizájn majdnem olyan mintha lefagyasztottak volna egy menő 80as évekbeli sci-fi díszlettervezőt aztán most olvasztották fel az autó megtervezésére

amúgy pl tök gáz hogy a csaj ujjlenyomata ott vírít azon a tapogatós biszbaszon
Megmondtam vagy megmondtam...
http://youtu.be/jVIRfmZIQ3k
Francia villanyautót valakinek?
http://youtu.be/KU5M8_fZcwY
Ott a linken
Szerezz még 2 db 3 m hosszú 1,5 "-os csövet a talpának nehogy feldőljön az egész vaddisznónyúzó állvány!
Esetleg neked van? Vagy tudsz?
Na ez fasza lesz, hajítsad le róla azt az igénytelen raklapot rakni kell rá egy csörlőt, azt lehet rajta nyúzni a vadat
Na az nem Mind túl okos Gondolkoztam is már azon, hogy te vagy az voltál vagy annak készülsz
Mindenesetre a képességeid meg vannak hozzá
Az nem Maga az opel egy nagy tévedés
Úgy szerződtem, hogy elég ha hosszú, de nem baj ha értelmes. Aztán rájöttem, hogy csak értelmeset tudok írni
Mivel a te írásaid meg általában rövidek de értelmetlenek majd rákérdezek az adminra arra tudnak-e neked fizetni valamit
Lehet van valmi táblázatuk