el fogy a vásárló erő és visszaesik a belső fogyasztás
Akkor azt orbán is kommunikálhatja, hogy 2 %-kal teljesítünk jobban mint nyugateurópa.
Ha a kamionos el akar menni akkor el kell engedni, ha nem akarod elengedni akkor meg gyorsíts olyan tempóra, hogy ne tartsd fel, mert Ő nem kirándul.
lesz végre megint munkaerő
Természetesen az visz magával minden járulékost az építőanyagtól a bútorig mindent
és visszakapjuk 2010-et
Persze az emberek nem tanulták meg kezelni a hiteleket. Egy ft-al sem vettek fel kevesebbet sőt a kedvező feltételek miatt még többet mint 10 éve
Na nem baj megint lesz egy csomó kiadó üzlethelység, meg néhány év múlva szaré-húgyé félkész csókos házak
Mondjuk ezzel nem mondtam most nagy időt
Detto. Ha utol ér, gyorsabb nálam, nincs értelme feltartani. A közlekedés kooperatív játék. Ha segítek másoknak az nekem is előnyömre válik, ha más nem akkor, amikor visszakapom a figyelmességet, vagy csak simán nem halok meg egy felbaszott agyú sofőr túlvállalása miatt.
Ez egyébként megfigyelésem alapján nem tudatosan csinálták, csak szimplán bambák voltak és ez valami reflex hogy alkalmazkodjanak a mellettük menő sebességéhez. Erre volt a trükk hogy előztem, felgyorsít, lemaradok majd egyből gyorsítok, mikor lemaradok ő lassítani kezd, és a normál tempónál lassabbra esik vissza a sebessége, én addigra utolértem és volt olyan sebesség különbség, hogy már hiába gyorsít rá, én be tudok elé menni, akkor meg már más mazsola ösztönök lépnek életbe és lassítani fog, mert túl közel vagyok, na meg a szívatót is ráhúztam hogy minél jobban füstöljön a szutyok kétütemű és a szagomat már nem bírták
(2T az igazi Smoke&Charm, nem a szutyok traktorok)
Volt alkalmam kiismerni az országúti hülyéket
Eltipor a kamion török kamionos, meg le gyorsulom, meg 80-nál elmarad.
Van az úgy, hogy elalszik valaki a faluvége táblánál az úrvezető, ahogy Ini. Én is szeretem megelőzni az ilyeneket, amíg lehet, mert egy 80-90-re limitált járművel országúton ilyet nem lehet. Kamionos nem akar mást csak simán nem akar beragadni 60-70el egy buzi Opeles mögé, nem ragadt be, tehát boldog.
. Ezek a szerencsétlen kamionos gyerekek 3-6 hétig nélkülözik a a hitvesi ágyat és a családi szeretetet. Ágyban nem alszik ha csak a kamion sezlonját nem nevezzük ki annak. Fürdeni lehet csak 3 naponta ha szerencséje van és valamelyik lerakón van valami zuhanyzó féle. Szarni amott raktam fel képet soxor milyen körülmények között vagy kénytelen. Aztán az aetert meg be kellene tartani, mert egy elbaszás simán két havi fizudat nullázza.( nem tévedés 800 ezer és 1 millió ft-os vagy ft-nak megfelelő eurós büntik is vannak.
) Aztán a vezetési időn kívül van egy munkaidőd is, ami szintén nem jó ha túllépődik. Pláne ha olyan fasza fuvarba vagy amikor egy raklapott itt, 1 raklapot meg 300 km-errel odéb kell lerakni, mindenféle ismeretlen, gps által megtalálhatatlan alternatív szír-szar kis falucskák szűk utcáiban. Aztán lehetőségekhez mérten szeretne a söfőr odaérni és a tempomatot a legnagyobb nagyjából 90 km/h-s sebességre állítani. Aztán mindíg akad egy fasz. Aki ha mehetne sem mehet, mert munkanélküléként qrvára ráér, hogy azon a 20 km-eren sporóljon egy decit a szaros üzemanyaggal, vagy csak egy vén mamigger, vagy bármi más okból, nem megy nem halad. Ha a kamion el akar menni el kell engedni. Ha nem vagy képes országúti 90-re egyébként sem ildomos vezetni le kell tenni azt
Aztán olyan emebereket bosszantani aki siet a kis gyerekéhez a feleségéhez a családjához akár 4-6 hét után nagyon nem szép dolog. nem kell meglepődni ha véletlenül meg is tol egy kicsit azt a szuper astra meg keresztbe fordulva bebicskázik az árokba mind ezt csak azért mert jól esik szemétkedni egy egyébként is elcsigázott emberrel. Jól írja a Sanyi nem kell önkéntesrendőrt játszani. A kamion szeretne haladni és ott ahol leehtősége van rá igen 90-el, a 70 helyett. Olyan emberrel nem szép packázni aki állandó kiszolgáltatott helyzetben van, föleg az ilyen faszom söfőrök miatt.
Aztán ha alapból összetalálkozól egy idegbeteg román vagy török söfőrrel, ott már nem biztos,hogy lessz esélyed ide vicceseket írogatni
Velem szarakodott már kamionos, ott ő volt a hülye amiért engem hibáztatott,hogy nem haladunk. Persz mert közvetlen én voltam előtte, előttem meg egy kb. km-es kocsisor
Ott pl fasz volt a pilóta de a töke tele is lehet egy egésznapos araszolás után. Aztán lehet azzal jönni, hogy nem kötelező ezt vállalni de ilyen alapon akkor semmit sem kötelező...
Hogy tuti egyszerre nyomják meg a kettőt?
Hogy tutira lemerítse az akksit idő előtt? Ettől függetlenül fasza,
meg a csajt is f.szra húznám
annyira nem érdekelt a téma mert nemszoktam kérdezgetni mi a helyzet, nem túl rég még tuti ott voltak mert akkor mondta hogy jó ez a merci építés mert ilyenkor mindig itthon alszanak, ha messzebb mennek ottalvós a buli