Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

En meg itt is tudtam szart talalni.
Talán mert itt az nem tétel ezek tiszta hülyék.....
Ez csak a kirakat! Vajon miért vesz minden második német GS1250 ADV-t, ha olyan f@szák az utak náluk?
Mindegyik csak műmájerségből?
Tuti hogy a kurtz arra jar es azert.
Nálunk ezt meg se basszák
Itt a hanyatló nyugaton ilyen úthibákat javítanak este 8-kor kezdtek, reggelre kész van.... tiszta hülyék ezek
Hajrá!! Zabáljátok tele magatokat !!
Macskára kéne csinálni ilyet, de úgy hogy ne essen talpra a rohadék dögje
Ez kurva jó!
Folytatás...
Hát beszarok......

Mondom hogy ugyanolyan rágcsálók mint a patkany csak jobb a PR-juk.

http://youtu.be/WpMRV0r08CI
Asszem ha nem kapja meg a teljes mértékű leszázalékolást, akkor valamit dolgoznia kell.
Az emberek rendkívül buták és hülyék, nem kis mértékben és nem kis százalékban saját maguk tehetnek a nyomorukról.
Elmondok egy olyant, ami nem érinti a jelent, vagyis nem gond.
A kórházban voltam valami már nem is tudom milyen okból, és mellettem állt a gyerek egyik volt osztálytársának az anyja. rendkívül kövér traktorosné. Elég hangosan, mint általában a hülye parasztok, hogy mindenki hallja, mennyire szenvednek.
na, a lényeg az volt, hogy a nőnek sérve volt, több évig sérvkötővel járkált és leszarta amúgy. Aztán amikor kizáródott a sérv és a beleiből kivágtak egy jó darabot, úgy járt, hogy amikor megzabálta a betevőt az kis idő múlva a másik végén kikandikált, ezért soha nem tudott elmenni boltba sem, meg a temetőbe sem, és ez neki a testi szenvedésen kívül lelki gyötrelmeket is okozott.
Hát, a kurva anyád, kellett neked elhanyagolni a betegségedet?
Volt nekem is sérvem, amikor kondiztam még, de amikor este a tükörben észrevettem, akkor már másnap a körzetinél voltam, hogy adja a beutalót a kórházba. Szóval mindenki a saját cseresznyéjét sütögeti. A közmunkások is javarészt.
Mai menü... kicsi a gomb nagy az ujjam és van sör
Maiöáenü elsö része
Majd lesz a tiedis, siman kinyujtoztatnak....
Az a te bajod
Az, meg rászámolnak egy halom kötelező "extrát"
Mondjuk akinek ilyen bajai vannak, azt le kell százalékolni, nem közmunkára küldeni.
Max gyöngyfűzés meg zacskó ragasztásra lehet alkalmazni, de azt is csak 4 órás munkaidőben, mert gondolom az ülést sem bírja
ahh,tul oreg vagyok en ehhez,
valami klasszikus haus anni radstattban.Elvileg mesés.
Sétáljon akinek 2 anyja van - vagy még robogóra sem tellik…..
Nem tudom, tudtommal nem szívnak semmit, de igazából ha ez a vágyuk akkor felszippantanak oszt jónapot.
Pedig Puzsér volt a legszimpatikusabb
Én azt mondanám, valamilyen öntvénybe keverem bele és azt fel lehet rakni a kandalló tetejére.
Egy kollégiumban foglaltam szállást egész hétre..... 15-17 éves csajokkal vagyunk egy szinten.... ne tudd meg milyen pizsama parti van itt esténként