Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Indexes ......
Ezt az autót nem is erre tervezték... meg lehet csinálni vele nagyobb utat is, de ez egy városba és városi agglomerációba való autó.... ezzel az erővel tesztelhetnének kamiont az 5. kerben parkolás szempontjából is.... és elmondhatnák, hogy nem oda való..... Ja tényleg? Ki gondolta volna....
Majd megyek.
Hamarosan.
Nekem ezek a villám művészek mindig is tetszettek
Jó pár éve egy rajzolóval csináltattunk egy karikatúrát a családtól szerintem tök vicces lett
Kért érte 7 ezret aztán kapott egy tízest hogy normális füvet tudjon venni estére
Hát ne nézd.... tegyél a tanktáskába egy kis eurót meg egy bankkártyát, és gyere Ausztriába motorozni.... túl sok szabadidőd van ott a boltban, ha ilyenekre még van fölös energiád...
Először vagy 20 éve láttam ilyen művészetet az olasz tengerparton , pár évre rá ugyan ott 3 méterenként fosták a hold béli tájakat a kupakokkal !
Ez az igazi arcom
Kivonat.
Nezem ezt a faszom ellenzeket.
Feluletesen olyan mintha mindenaron kormanyozni akarnanak.
Picit melyebben, lofaszt akarnak, eleg ha van allami tamogatas es picit obegatnak,diktaturaznak hogy meglegyen a fanszerviz.
Legmelyebben, olyan segghulyek hogy meg a cirokseprut is elbasznak de egy huzast se tudnak meg akarnak seperni.
ezekből én mar kimaradok..... mert amit látok az nekem mar bőven sok, a többit meg mar leszarom
Ezt nemcsak hogy nem értem, de nem is akarom...
Akkor csináld utána ha be lehet tanulni
Neharagudj de ha nem láttál még ilyet, ideje lenne kimozdulni a szobából nincs ebben semmi zseni, egyszerűen betanult sablonokat csinàlnak, ugyanazokat ismételgetve. Rengeteg ilyen van itthon is.
Beszarás milyen zsenik vannak aztán többnyire csórók egész életükben
http://youtu.be/gXsafgfV-xE
Bar most a szanyi kapitanynal is leoldott a rigalanc, a zkarpat szerint meg tul jofiuk voltak.
Azok olyanok mint a kiabrandult fideszesek, tultoljak a ketént.
Meglepő, de a BMW-sek használják... nem is értem....
Naja, nincs bmw-m. Használom is.
Te tényleg “index”-es vagy
Annyira jo a rosszat keresni. De mindegy, szombaton go.
Itt nincs.... éjszaka csinálják... reggelre kész van... ne a rosszat keresd
Pipi igy fogj halat.
Mondjuk a csajok jobban neznek ki mint a pipi.

http://youtu.be/2MMRC_X0EAQ
Baszki amikor itt epitik mindenki kopkod hogy dugo van.
Jó estét, elvagytok...
Én is.... csak furcsa, hogy így is lehet.... te meg most tiszta index típusú vagy, csak a szart akarod látni....