Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a napelemes "forradalom" kezdetén a fejlettebb országokban( ahol már fejlettebb volt ez a kurvára zöld baromság) többnyire 3x annyiért vette át a szolgáltató a zöldnek mondott energiát mint amennyiért ő adta a nem zöldet
gondolom ezek már ott is megszűntek ahogy szaporodtak a napelemek
ilyen konstrukciónál már megérné egy kölcsön is hiszen azért 3x annyit hozna és egyből nem 20-25 év a megtérülés hanem 7-8 év
Én már az alapállást sem értem: ha tele vagyok lével, akkor esetleg megpróbálok egy ilyen rendszert kiépíteni magamnak. Na de hitelből?! Normális?!
mint minden ez sem helytálló
én párszor számolgattam, de olyan sokára lett volna nullás hogy végül vettem egy úri audit ami állítólag elviszi a maradék aprót is a zsebből így nem lesz több gondom se a pénzre se a napelemre
mondjul ebben van valami mert vettem egy nagy autómosó szivacsot 450 forinttért, azt hiszem 93 óta van kocsim de ennyit nem költöttem még ilyen úri extrákra

amúgy ha most lenne a házam szerkezetkész(én meg 20 éves) biztos vagyok benne hogy napelem+ inverteres fűtés-hűtés lenne benne pluszban erősen törném az agyam hogy csináljak egy bazi nagy akkut relatíve kevés pénzből
Sziasztok, ezt az ülést találtam az M6-M0 Nagytétényi felhajtónál. Tulaja jelentkezzen és megoldjuk a vissza juttatást. Képek mellékelve.
Több csúsztatás és tévedés is van benne, de aki nem akar venni annak kivalló hivatkozási alapnak
Ezt is érdemes elolvasnod:
https://index.hu/i2/#http://ma...
egy napelemes hirdetés alatt olvastam
Hallgattál volna Pipire: idén nyár végéig lesz használva - feltéve hogy elkészül addig....
nekem fekete volt, rajta az elmaradhatatlam birkabőrrel
amúgy az a bőr nagyon fasza télen szőrrel a segg felé kb 3 másodperc múlva fűt, nyáron bőrrel a segg felé nagyon kényelmes nem ég a segg rajta
egyszer egy motoros túrára is vittem birkabőrt egész seggkímélő volt nem izzadt úgy a picsa mint a műbőrön
Nincs is jobb a hígfosbarna műbőrnél.
Világ és EU szinten is csökkennek az autóeladások elég jelentősen.
Ennek nagyrészét a dieselek teszik ki, de a benzineseknél is csökkenő a tendencia.
Egyedül az elektromos eladások növekednek, mert abból nem tudnak annyit gyártani amit ne vennének meg előfoglalásban ilyen magasan túlárazva sem.

És igaz hogy elég kis százalék ez az elektromosnak, de szerintem egyre többen vannak akik inkább kivárnak, és nem akarnak egy elavult és problémákkal teli technikát venni.
Eddig persze vették a TSI-t meg TDI-t mert nem volt más, de most csak az vesz új autót akinek muszáj.
kb 6x drágább a rozsdamentes mint a sima vas, emiatt nem lett rozsdamentes, mert azért nem vagyok meggyőződve hogy annyit lesz ez használva
festeni meg 1x kell ez a hammerite egész jónak tűnik
kurva sok rutinom van....
ez olyan mint a dugás, attól hogy fárassza az embert és emiatt nem sok kedve van hozzá még tud
Pedig a fém keret sokkal jobb. Főleg ha rozsdamentes hálót használsz, mert a sima vas azért idővel mindent összerondít a rozsdával, festegetni meg gondolom nem fogod kétszer
ez olyan mint a sátor impregnáló szer
felállítod a sátort( a régi szövetes cuccot) befújod aztán egy csomó ideig bírja de ha összehajtod naponta akkor az egy hetes túra végén beázik már
ezt a cipőt megnézném hogy ilyen tiszta maradna-e egy esősebb balaton sound-sziget-stb fesztivál után
Vagyis annyi rutinod sincs mint a feleségemnek
Úrvezető! Az ilyenektől mentsen meg a sors
Korszerű kárpitanyagok már bírják a szennyeződést:
ezért volt fasza az ezerkettes zsiguli full műanyag kárpit, abból minden kijött
Ahogy látom a fiatal kollégákat, elképesztő pénzekért venni lepukkant házakat, nincs is nagyon más lehetősége az embereknek mint hitelből venni.
CSOK miatt nagyon elszabadultak az árak. Lakni kell, családnak kell a hely, nem várhatja meg hogy majdcsak bedől valamikor, mert akkor ilyen vén faszok lesznek mint mi addigra mire jut valamira, akkor meg már minek?

Azonban a magyarokért annyira nem aggódok. Az autóiparban átrendeződés van, ez mozgásokkal jár. Azonban van már néhány akkugyár magyarországon, meg villanyautóhoz is gyártunk motorokat, elektronikákat, így ha csak nem csődöl be a teljes német autóipar a Teslától (amit még Tesla rajongóként sem hiszem hogy bekövetkezne) akkor nálunk a beszállító iparból azért meg lehet továbbra is élni.

A CSOK bedőlésével bedőlő építőipar viszont már valóban elég komoly gond. Mesterséges lufi ez.
Nem lenne gond a támogatással, de az ilyen hirtelen felfuttatot piac ugyan ilyen hirtelen be is tud dőlni, a nagyarányú ingadozások az ingatlan piacon pedig nem tesznek jót a stabilitásnak.
Sokat kitakar az autóból, meg nehéz kiszedni a kárpitból azt a szőke hajat, meg a spermát
Amit egyáltalán nem vesz figyelembe ha hozzáértél a fékhez.
Ezeknél már nem bowdenek vannak a pedáloknál, hanem számítógép hálózat.
vicces amikor azt írják nem fogynak a kocsik
pl nálunk mindenkit akinek egy kis pénze volt beleugratták a csokba, na ezeknek a java része a következő 20 évben ilyen minimálbér 2-3x öszege gépjárműben fog ülni
amúgy meg miért is fogynának amikor hulaszar mind?
pl a merci, van a faluban egy pár éves(talán 4) 320as kb 2 hétig volt szak szervízben mire kitalálták mi a baja a töltésnek
ha még lenne is pénze az embernek kiszenvedni egy új kocsit egy csomó pénzt rá kell költeni évről évre
most már nincs az mint amikor megjelentek a "jobb" nyugati kocsik elérhető áron( f astra 3as golf stb) hogy aki megveszi elmászkál vele 20 évet különösebb ráfordítás nélkül
Építeni építik folyamatosan, de már nem gyártósornak hanem raktárnak, kurva nagy csarnok az mindig lesz ott mit alakítani, nálunk ez most indult el, bevették a felvételes táblákat.