Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem annyira valamit építettek és még a 100-as szög is konténerben jött usákoktól. Pár építkezésre vittün kurva sok konténert amiben a legkisebb fittinget is otthonról hozták itt semmit nem vettek még a rakodók is amik voltak.
Kötelező kép
Nincs semmi probléma... nincsenek ott magyarok most
hagalmas nagy tehetsèg az az ember... hiába írjuk le még hátman hogy kb minden sarkon volt ilyen ezelőtt 5évvel.
Csinálj meg ma 4-5 db aztán tedd fel az eredményt
Meglátjuk minden hülye képes-e erre
Kinek kéne egy 8XL méretű sisak?!
Remélem nem sisaklopós fajták vannak a sasfészeknél.
És milyen szépen be tudtál parkolni a halszálkás helyekre
Kamiontételben rendelték a hamburgert?
Pedig az odavaló, nem olyan régóta vannak kitiltva, de 2 éve simán jártam a nyergessel a hold u.-ba az usákos követségre.
Ha csak feleannyit mernék bevállalni................
Ha csak feleannyira tudnék motorozni,mint ezek az állatok

http://youtu.be/07Cnuqm4_qE
Kezdő BMW-sekre, AUDI-sokra használatos szitokszó, a már gyakorlottabb márkatársak részéről....
Csak szürke decatlonos D csattosra fototta,de már úton kínából egy faca taktikai,onnantól menő TEK-es leszek.
Honnan tudod? Lehet hogy már fekete öves vagy csak nem próbáltad

Ez az új szitokszó.
Tee...te INDEXES!!!!
Amúgy ez tipikus olyan cikk, hogy "nem akarom, ezért nem is fog sikerülni" olyan "indexes"
Nem tudom az i3-ban milyen a navi, de a Teslában, a szükséges töltések közbeiktatásával tervezi meg az útvonalat és javaslatot is tesz hogy milyen sebességgel menjél, hogy biztosan odaérj, szóval egy normális EV-ben nem nagyon kell logikázni, a többi meg majd átveszi ezt a megoldást, ahogy pl. a Merciben az időjárást és a domborzati viszonyokat is figyelembe veszi a tervezésnél.
Nissanban egy elég buta navi van, de ott is elég mutatja hogy meddig jutok el nagyobb sebességgel és meddig ha nagyon takarékos vagyok és ezt kb. tudni is szokta, plusz feltünteti a töltőket, amit ugyan frissít, de nem a legjobb azért az adatbázis, szóval a gyári navi igazából kuka a mostani mobil appokhoz képest, csak annyi az előnye hogy nagy a kijelző, de tervezni nem azon szoktam.

Szerencsére azért a Totalcarnál is vannak már olyan újságírók akik értelmesen állnak a témához, ez a Dávid gyerek, meg mindig is csak fikázásokat írt.
Azt a faszom karbon vázat kéne elfelejteni,anélkül ez a hoki bohócjárány nem 12 milla lenne csak 8 és balesetkor lehetne javítani.Ami azért előfordul egy autónál.
Na meg hülyéknek nem való.
Amikor nem nézi meg hogy 130-nál mennyi a hatótáv, és majd töltök amikor lemerül
Eleve 130-nál amit nyer időt a nagyobb sebességgel, bukja a töltésnél. Értelmetlen.
Beállni egy f Astra mögé 110-el és, aki azt hiszi 120-al megy, és max előzéseknél rátaposni a gázra.
Még annak is van értelme ha kamion tempóval megy, ha úgy elér töltés nélkül a célig, ahol feltölt időveszteség nélkül.
Kurvasokat festettem-csiszoltam házat de azt bizton állítom,lófaszt tudok karatélyozni.
Egyik ilyen befutottabb festőművész mondta hogy mentek ki ilyen helyekre karikatúrát rajzolni. Nem a pénzért, hanem hogy gyakorlatot meg rutint szerezzenek, csiszolják a technikát, mert más dolog a műteremben elszarakodni a gyümölcsös tállal, meg megint más amikor 5perc alatt át kell látni hogy lesz abból pár vonallal értékelhető rajz.
De minden szakmával így van. Ha láttad a Karatekölyök c. filmet, ott sem azért csiszoltatta fel meg festette le a házát az öreg a gyerekkel, mert ingyenmunka kellett neki, hanem hogy az alap mozdulatokat begyakorolja.
Milenne,eltünik a süllyesztőbe,az MSZP-LMP-Jobbikkal együtt.
Marad a DK_Momentum és a Mi hazánk.
Ebből az utóbbi a 20%-os plafont nem fogja tudni átütni.
A DK meg hát szekta,a vezérével szintén max 20-25%.
A fegyőrékhez most az a pénz fog ömleni a ballib holdudvartól ami az LMP-MSZP-be ment így ki tudja hova jutnak.
Azon viszont jót röhögnék hogy próbálja lenyomni a Fegyőr a Putyint.
Mer szegény bandi nem a legélesebb kés a fiókban.
Szanyi is odasz@rt az asztalra ahonnan eddig evett.
Szegény megélhetési politikus, vajon mi lesz vele?
Kellene bele egy kis benzinmotor is... Tökéletes lenne még az a meleg prius is ha lehetne otthon tölteni és tudna tisztán vilannyal menni mondjuk 100km-t de 120-szal is, aztán ha nincs hol tölteni, indulhat a benzin (vagy gáz).
Ebben semmi tehetség... mondom, nálunk is rengeteg ilyen volt, 3-5éve szinte minden rendezvényre jutott egy.