Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kb. ez történt. Csak közben meggyalázták a magyar sírokat.
Az egy fura dolog,mostanában erdekes receptet kovetnek,nem kell eroszak,egy valasztason ha nem tetszik a kulfoldinek aki nyer,eleg par NGO meg par ujsagiro ramutatnak barkire hogy korrupt,pikpakk osszehoznak par tuntetest es maris fuccs a valasztas.
Romanban meg a CIA kormanyoz az eu ugyeszseg segitsegevel,de a macedon ukran pelda meg az alban muszlimok szerbiaban ugyanez es ott a csehek.
Erdekes ez a nagy osszkep.
Csak tudnam mi faszert jo az unios libsi elitnek az ha tobbsegi muszlim lesz europa.
Az osszes nagy novumuk,noi egyenjogusag,pride,noi kvotak a politikaban,gazdasagban,fizetesekben,kissebbsegek jogai stb.Ezek mind mennek a levesbe.
Milyen buszkek a szaudiak hogy kaphat jogsit egy no.De ha felrekefel lehet kovezni.

Nekem van pár Székely kollégám. Ugyan ezt mondják ők is.
A királyi médiák is lehozták.
A politikusaink pedig a jobb mutató ujjuk rázogatásával meg is fenyegették a románokat.

Amúgy nem értem én ezeket a szőröstalpúakat.
Egyik oldalról nagy úniós összeborulásban egyre jobbak a kapcsolatok, közben meg ilyen Ceausescu-t idéző húzásaik vannak.
Aztán csodálkoznak nagy szemekkel, hogy miért akarnak a Székelyek autonómiát.
azért ezt meg lehetett volna okosba is csinálni, tegyék oda utána meg el kell vinni a picsába, persze sunyiba
utána meg mereszteni az ártatlan szemeket hogy mi ott se voltunk
Mint mindig,most is a politika!
Egy olyan temetőbe akatak,akarnak román emlékműveket állítani ahol a románok által legyilkolt magyar s német katonák nyugszanak!
Volt egyfajta ellenállás de nem ilyen mértékű és stílusú!
Mint már oly sokszor Erdély történelmében ,most is szervezetten vitték oda a bocskorosokat!
mi váltotta ki ezt?
mert eddig viszonylagos nyugalom volt
ahol néztem ott kicsit drágább, amit linkeltél nnan vettem nem túl rég egy csomó csavarhúzót
kell vennem alu forrasztó pálcát is aztán gondoltam hogy ne legyen annyi sok postaköltség nézegetem a szerszámokat is abban a boltban, de ahogy nézem lehet mégsem onnan rendelek.....
Barátaim élnek a közelben,olyanok akik eddig azt vallották,hogy vannak a románok között is normálisak, van aki román cégnél dolgozik és most a végletekig el vannak keseredve!
Most azt mondják és jogosan ,hogy ennyire még csaucseszku sem nyírta őket mint most az uniós román kormány!
A petőfin most hallgattam.
Egy kis adalék az eu-s demokráciából.
Tudom,hogy a kurucot sokan fenntartásokkal kezelik,néha jogosan,de itt most tényekről van szó!
Olyan tényekről amit nem hiszem ,hogy lehet majd az indexen vagy a 444-en hitelesen olvasni!

https://kuruc.info/r/3/198984/
Ha nem mindegy a kiadás, akkor én is Yatot vennék.
Hol nézed? Én itt szoktam vásárolni, közel van hozzám és legutóbb még mindkét márkát árulták.
Ha gondolod összehasonlítom neked és beszámolok. Úgy is kell pár dolog nekem is.
Átlagos hasznalatra teljesen jo a lidl keszlet.Tankokhoz,traktorokhoz komolyabb kell.
irányváltós 10es racsniskulcsot törtem el lazán csuklóból, bár a 13as testvére még üzemel
azóta nem kínozom a nem irányváltósakat sem
kellene pár szerszámra beruházni aztán jelen pillanatban nem mindegy hogy 40 a kiadás vagy 70
Őszintén nem tudom hogy megéri e a dupla árat. Annyival nem szarabbak a Yato szerszámaim sem, de a Kingtony racsnim kifogástalan, jó minőségű. És én szoktam vele oldani. Azért van rajta az erőkar, amíg nem hosszabbítod nem szabad kézzel húzva károsodnai...majd biztos cserélgetem ha valami nem indul meg azzal akkor meg fix kart veszem elő, nyomaték kulcsot (ami alapból hosszabb), vagy légkulcsot.
yato-kingtony racsnis kulcs: érdemes lehet a kingtony ami szinte dupla árban van?
villáskulcsban dugókulcsban (+torx imbusz bitek) mindenben kingtony van
a racsnison gondolkozok hiszem a racsni részt kb akkor használja csak az ember amikor már könnyen jön kifelé-befelé avval úgysem lazítunk.......
pl yato 17es 2600, kingtony 4800
A lovas is tuti.
"Megreccsent..." magyarul: . szarrá törött!!
Összetörték, és most gondolja, hátha csőbe tud vele húzni valami "csökkent elmebeli képességgel megáldott" motorost??! És még lehet talál is ilyet???!!
Simán adnak egy motorkódot azt ennyi.
Motorszám már nem téma. Nem reklámozzák, de ha sérü a szám, akkor simán nem téma.
A vázszám a lényeg
Tesznek bele egy papíros blokkot.
Nem tudom mi visz rá valakit, hogy ilyen melónak nekifogjon. Ellopni a gépet, venni drágán egy törött papíros vázat, lebontani a gépet, hogy át lehessen hegedülni, majd vissza építeni, de a motorszám még mindig problémás lesz.
Tényleg, a váz okés lesz végül, de a motorszámmal mit kezdenek?
Na ezt így nem akartam leírni.
A kollégák nem túlságosan..............hogyismondjam.................gyakorlatiasak?