Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keverni kell a hamvakat egy kis kokóval, és egy afterpartiban simán elszívják az arcok....
Én meghagytam, hogy a hamvaim felét a glockneren a másik felét valamelyik tengerbe szórják nagy bulizás közben, aszonták örömmel feltéve ha hagyok rájuk annyit, hogy kijöjjön belőle a dolog.
Pedig Puzsér volt a legszimpatikusabb
az jo mert egesz jo egyagyast lottem.
Jól motorozol már a futón?
Hááát a fene tudja, nézelődik itthon néhány.....
Vannak jövőbe mutató megoldások is:
https://index.hu/techtud/2019/...
Engem nagyon zavar Clam alias Zoli32. Egy kreatívtalan pech.
Ezt a témát röhögve el kell engedni... ez csak egy fórum...
De aki szór, az is megszerezte valahogyan. Nyilván a rakétás vicc volt, a sószórós meg pláne, de kizárt, hogy ne tudnék sokkal olcsóbbért ilyen relatíve egyszerű problémát megoldani.
Vagyunk egy páran akik szeretünk trollkodni és az eltérő vélemény nem gond.
Viszont van akivel lehet eszmét cserélni, és van akivel nem.
Akivel nem, azzal társalogni olyan, min a kutyámat megtanítani az algebrára: Értelmetlen.
Engem nem zavar Clam, nem is bosszant. Írogathatja tőlem a hülyeségeit, engem simán nem érdekel. Tény hogy gyógykezelésre szorul, ha valaki ennyire kitartóan küzd azért hogy mindenki utálja, de nem nagyon lehet komolyan venni, legfeljebb szánni.
Hívtuk találkozóra, hogy egy bambi mellett megismerjük egymást, de nem akart megismerni minket. Szóval tök felesleges foglalkozni vele meg a becsípődéseivel.
Egyébként ez aztán az igazi ratyi más férfiak arcát nézegeti,.
Kósa...
itt nálunk nem tehetsz meg bármit a hamvakkal
nem emlékszem pontosan de valami ismerős is szórni akarta az egyik felmenőjét és nem lehetett, de még haza se lehetett vinni hivatalosan
Vám=van
Mégsem 6-8 kiló.
Amúgy vállalkozói lehetőséget látok, valaki hozza a hamut, betöltöm tűzijáték rakétába, esetleg a Suzuki után kötve sószóróban megjáratva 10 ezerért megoldom.
Vagy ez túl morbid lenne?
Itt 28 fok vám most is egész hétre jó időt ír... pedig nem oly reg meg eső meg minden.... most meg verőfényes napsütés
a vasúti felsővezeték ingyen elhamvaszt, csak megfelelően kell kialakítani az ívet
remelem hetvegen nem az a hideg lesz obertauern kornyeken mint ahogy az AccuWeather irja.
Viszont a "Dunai hajós" temetés már legalább 230.350 Ft -
Dehogy, 84 ezerből elhamvasztanak.
https://www.gyaszhuszar.hu/arak/
A mostani, maradék felhozatal, legalábbis ami nálunk van, az alapján, kb. 60-70%-ban munkára alkalmatlan.
Mondok két esetet. A faszi az angol wc-t nem tudta használni, így kezdte már a második napját.
A takarítónőnek jelentkező nem mászott létrára mert tériszonyos, térdében protézis van nem tud hajolni, vállában isiász vagy rák és ezért a feje főlé nem tudja emelni a karját, de a tériszonya akkor is jelentkezik, amikor felfelé néz. Mondtam is az osztályvezetőnek, hogy még a vegyszerektől való ekcéma kell és tök frankó takarítónőnk lesz.
Nem lett amúgy, és ezt hidd el, így volt.
Azt meg el sem mesélhetem, hogy hogyan derült ki, hogy az egyik jelentkező, áh, hagyjuk is.
Szar lehet neked, apám is ilyen. Kapott is egy infarktust. Pedig olyan még soha sem volt, hogy ne lett volna valahogy
Az életben mindig vannak szar dolgok. De amíg a végtagjaim meg úgy nagyjából az eszem a helyén, addig nincs olyan probléma amit ne tudnék megoldani valahogy.