Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy 15 éve vettem egy légkulcsot, meg egy levegős tűzőgépet, ezekhez beszereztem egy flakon légszerszám olajat
mivel olyan kevés kell ezekhez a szerszámokhoz(pl légkulcs évente 2x2 csepp) hogy sosem fog elfogyni így avval kenem a láncokat is egy ideje, de még így is kitart jó sok évig......szóval kb ingyen se kell
ellenben te vedd meg az én 2 dobozomat utcai motorba jó a cucc csak endúróba nem bír annyit mint a rendes
A motor ne ázzon nem akarom utánafutózni.
Szervusz István! Ne félj, nedves barátom, mit neked egy kis zivatar? Kicsit elázol, oszt jóvan!
Gyepű... b@ssza+
Szevasz Fater! Gyep után vissza kellett fordulnom elkezdett esni...
Itt sem vitte túlzásba, bár még ki sem derült, és szemerkél. de amekkora felhajtás volt, azt hittem elviszi a hegyet!
Na, megvolt a gyepöntözés: 5 perc alatt lejött 5 mm csapadék, 24 fokról bezuhant 18 fokra a hőmérséklet, de mindjárt újra kisüt a napocska.
Én a szüleimet hívom papának, mamának hiszen azok mert azzá tettem Őket néhány éve
Nem pár pösörög valamelyest....
Mosolyogjatok, mert lehet , hogy mosdás nem lesz, csak fényképezés, azért vakuznak!
Nálunk most kezdett villámlani, de esni nem akar..... (Most jó lenne egy kicsi, mert az este szórtam ki a gyepműtrágyát - locsolni meg lusta vagyok)
Egy qrva nagy sötét felhő jön északkelet felől, dörög, villámlik! Jön a nyári zivatar!
Vedd megva 3.-at tolem. Kurva sojat bringazol! Hamar elfogy!
Ráadásul kb annyit is ér
Nekem is van 2 dobozzal bele se tettem a motorba
Majd jó lesz bicikli láncot kenni
A Hírös város kölyke vagyok, de a képemen a szüleim vannak, nem a nagyszüleim.
Mint a babapopsi.
Bár daytona setuppal fogtömést is kirázta belőlem.
Milyen volt?

Nekem az volt a narancsban.
De hát ez híg, mint a pisa!
Kell valakinek Motul Fork Oil Factory Line 5W 1L villaolaj?
Egy ezressel olcsobban adom téves rendelés miatt. 2500Ft
Felet majd elviszi a nav. Ekkora összegért már kutyákkal mennek
Szerintem még a héten
De ne legyél bánatos így is nagy dolgokat vittél véghez az a 700 Milla maradék nem rossz meg 8 évre sem
Mondjuk ha gáz szerelő lennél ennyit tudnál keresni naponta
földim, vagy alföldim
Te honnan való vagy nincs az adatlapodon csak papa meg mama fényképe
mondjuk magyarországon nem nehéz alföldinek lenni kb. 90% alföld
Nagyszőrösi vagy? Még egy földim.