Nulla késztetést érzek arra hogy neked bármit is bizonyítsak. Ahhoz amit a videóban csinálnak nem tehetség kell hanem gyakorlás, ugyanazt a pár sablont csinálják rendszeresen.
Na meg ugye te vagy itt az egyik legnagyobb fikázó ember legyen szó bármiről, nehogy már neked kelljen bizonygassak akármit
ne rágalmazz b.z meg
leb.sztatok, nekiugrottam csináltam sablont Az új léceket sablonnal tettem fel a régieket a sablonnal újból raktam
Ráraktam a tetejére deszkát meg vizimértéket és patentül áll Akár egy üveggolyót is rátehetnék meg sem mozdulna
Persze ezeket a képeket már akkor felraktam de úgy láccik olyan ez mint amikor valakit megrágalmaznak alaptalanul és tele van vele a sajtó az első oldalon hozzák, meg 2 hónapig csámcsognak rajta, utánna kiderül, hogy ártatlan az meg az utolsó oldal alján két sor helyreigazítás.
Nem bánnám inikém ha rehabilitálnál
Ha nem vette volna észre már ezen túl haladtunk....
Arról van most szó hogy simán nagy arc vagy tehetség nélkül vagy van-e okod arcoskodni
Ők
Pipi feltette a kerítést kb úgy mintha részegen hugyozta volna fel. Miután lefikáztuk erősen én is feltettem a művem amin kivetnivalót senki sem talál....
Szóval jogosan mondom hogy egy béna
Szóval kisfiú viríts valamint lehet akár fekete fehér is
mér nem mentek ölre mán a szakálas festő miatt na. Láttam ilyet már kvarchomokkal is. Tény és való ezek ügyesen csinálják. Én pl. valószínű 100 év alatt sem tanulnám meg. Egy ügyeskezű emberke minden bizonnyal viszonylag hamar el tudná sajátítani a technikát. Én ketté választanám a dolgot. szerintem
Van aki betanul néhány ilyen sablont 10-20 félét, ezt csinálja kb. 1000-szer utánna szépen rááll a keze és mint ahogy a videón is látszik játszi könyeddséggel, cigaretázó lezserséggel minden kihívás nélkül odabiggyeszt egy ilyet. Bármelyőtöket megnéznélek 20 flakon spré mellé ültetve milyen végeredményt trüsszentenétek oda
Nos aki megtanul pár 10 ilyen sablont és ilyen frankón kivitelezi arra lehet azt mondani, hogy mesterien kivitelez. A másik meg MŰVÉSZ akinek a fejéből pattan ki bármilyen tetszőleges ötlet és úgyanilyen könnyedséggel, gyorsaságal lazasággal odabiggyeszt egy ilyet. Vagy pl mutatok neki egy fényképet, hogy ilyet kérek azt 5 perc alatt kifújja neoluxból. A videóban szereplő egyént nem tudjuk melyik fajta mert nincs a homlokára írva.
románoknál évek óta a digi a nyerő, és kurva olcsó amikor itt 4-5 ezer között volt a net ott 2500 felé
telefont is mondták mennyi de nem emlékszem, csak azt tudom hogy kb gombokért volt hálózaton belül
csak annyit hogy ha tehetség nem kell akkor egy ilyen magadfajta nagyonokos nagyonügyes simán készít egyet vagy többet és jó eséllyel még szebb is lesz
mert ha nulla tudás kell hozzá az neked megvan
Természetesen, maga a vizsga kb öt perc volt, a papírok elkészültéig 20 perc kellett ! ! De a rozsdaoldóval majd szükségszerúen kezelésbe veszem, és csillogni fog, mint a Salamon töke!
Kemény 11000 drachmát gomboltak le érte!
Délután 14:00-ra volt időpontom a motorka műszakiztatására, a Tapolca-i Volánnál. Elindulok a város másik végéből szakadó esőben, alig megyek 200 métert , és eső sehol porszáraz minden ! Utána már egy csepp sem esett. gondolom ez is csak ijesztgetés célból !
Ilyen “művet” még te is tudnál. Ugyan mit kellene bizonygatnom ? Egyértelműen látszik hogy ebben semmi tehetség nincs, csak te a nem látod hisz a lakásból sem mozdulsz ki.
Most hogy tisztáztuk milyen sokan is vannak ezek a művészek-nem művészek, azért te csak mutasd meg mit tudsz, hiszen olyan lekicsinylően nyilatkoztál a teljesítményéről hogy te biztos tudsz minumum ilyet készíteni
Na meg ugye te vagy itt az egyik legnagyobb fikázó ember legyen szó bármiről, nehogy már neked kelljen bizonygassak akármit
leb.sztatok, nekiugrottam csináltam sablont
Ráraktam a tetejére deszkát meg vizimértéket és patentül áll
Persze ezeket a képeket már akkor felraktam de úgy láccik olyan ez mint amikor valakit megrágalmaznak alaptalanul és tele van vele a sajtó az első oldalon hozzák, meg 2 hónapig csámcsognak rajta, utánna kiderül, hogy ártatlan az meg az utolsó oldal alján két sor helyreigazítás.
Nem bánnám inikém ha rehabilitálnál
Arról van most szó hogy simán nagy arc vagy tehetség nélkül vagy van-e okod arcoskodni
Ők
Pipi feltette a kerítést kb úgy mintha részegen hugyozta volna fel. Miután lefikáztuk erősen én is feltettem a művem amin kivetnivalót senki sem talál....
Szóval jogosan mondom hogy egy béna
Szóval kisfiú viríts valamint lehet akár fekete fehér is
Van aki betanul néhány ilyen sablont 10-20 félét, ezt csinálja kb. 1000-szer utánna szépen rááll a keze és mint ahogy a videón is látszik játszi könyeddséggel, cigaretázó lezserséggel minden kihívás nélkül odabiggyeszt egy ilyet.
Nos aki megtanul pár 10 ilyen sablont és ilyen frankón kivitelezi arra lehet azt mondani, hogy mesterien kivitelez. A másik meg MŰVÉSZ akinek a fejéből pattan ki bármilyen tetszőleges ötlet és úgyanilyen könnyedséggel, gyorsaságal lazasággal odabiggyeszt egy ilyet. Vagy pl mutatok neki egy fényképet, hogy ilyet kérek azt 5 perc alatt kifújja neoluxból.
telefont is mondták mennyi de nem emlékszem, csak azt tudom hogy kb gombokért volt hálózaton belül
mert ha nulla tudás kell hozzá az neked megvan
Kemény 11000 drachmát gomboltak le érte!
Kivancsi vagyok meddig fut ez.
Sőt csináltam is már
Ez a pali az az enduróban mint Toni Bou a triálban vagy Rossi a GP-ben!
http://youtu.be/Dh0ihiVlvh0