Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az kamu-hoki, te!
pedig nem is szereted a kamahakit
Na mondjuk ránézésre ez egy leszbi csaj
A nemzeti öntudatos részben igazad van
Bár nem vagyok meggyőződve hogy ez olyan jó dolog
A módszer mindegy bár az állam kötveny sokkal nagyobb bukó mint a kp kibocsájtás
Jó, elfogadom, baromságokat írtam
Van valami elméleted, hogy miért nyírják a nemzeti öntudatot szerte a világban, miért szervezik a majmok invázióját, építgetik a központi hatalmat, nagy testvért s miért van ez a hatalmas kettősmérce?
Igazság szerint államkötvényt szoktak kibocsájtani.
IMF féle "segítséget" csak a nagyon nagy bajban lévők szoktak igényelni.PL a görögök.De csak mégnagyobb szarba léptek.
Ez a hitel nagyon ravasz dolog
Tegyük fel hogy a magyar állam építeni akar egy kórházat de ugye nincs pénz
Kér kölcsön akár honnan lesz egy csomó zseton forgalomban nulla érték nélkül (hiszen semmi értek nincs még ekkor)majd megépül a kórház és vissza kell fizetni a pénzt mivel nincs pénz (honnan lenne hiszen nem is volt) el kell adni a kórházat
Szerencsés esetben annyiért mint a kölcsön összege
Aztán már csak a kamattal adós az ország
Vagy
Építsünk egy kórházat..... nyomtassunk pénzt hozzá..... majd adjuk el ..... aztán a “nyomtassunk” pénz mennyiséget vonjuk ki a forgalomból és van egy csomó pénzünk
Ugyanaz a kiindulás ugyanaz a végeredmény (eszközállomány terén) csak a pénzügyi eredmény más
Na ezért nem “ nyomtathat” csak úgy az állam (pénzkibocsájtás joga régóta nem állami) és ezért kell minden szarra kölcsönt felvenni
Na ezaz. Ha az lenne amit MuZ mond, akkor a cigányokat kéne felszaporítani, mert azoknak nincs küldetésük.
Az ilyen vallási fanatiusok betelepítésével, háborús övezet lesz.
Ha a kizsákmányolás lenne a cél azt helyben is meg lehet tenni, nem kell idehozni.
Na jó de egy tömbben lévő állam az max 6-10 millio lakosság.
Egy egységes kontinensnyi muzulmánnal szemben nem állna meg.Ezt megálmodni öngyilkosság bármilyen pénzes zsidónak.
Az érdekük a megosztott egymással marakodó muzulmán világ.
Kik szívnak?
Pár gyalogzsidó, nem oszt nem szoroz, sőt!
Legalább ösztönzik őket az izraeli kivándorlásra.
Biológiai fegyver.
Ezzel az elmélettel az a baj, hogy a jelenlegi események ezt sem erősítik. A zsidók is szívnak velünk együtt.
Ez ellenséges ország érdeke lehet csak. Rájöttek hogy liberalizmussal meggyengítik az ellenállást, mert "csak a nácik védekeznek" a liberálisok befogadnak.
Mivel a pénz az isten, a kulcsembereket meg lehet vásárolni. Aki nem hagyja magát azt támadjuk, lejáratjuk. "civil szervezetek" erre tökéletesen alkalmasak.
Aztán amikor ez megtörtént, szétveri magát Európa, gazdaság megroppan, aztán lehet kizsákmányolni a IMF segélyekkel, mint hős megmentő.
Ez egy tuti terv
Csak ehhez miért kell majmokkal teli szórni mindent?
Vagy akar a cigókat felszaporítani
Mert ezek se nem dolgoznak se nem vásárolnak szóval a pénzes réteg ebből nem profitál
És ezek a pénztől semmit sem szeretnek jobban esetleg a még több pénzt
Végre egy értelmes link!
Így már tetszik ez a motovlogolás.
http://youtu.be/PoSnR3bmv5Q
Ezt a dumát...........
És még full igaz is.

http://youtu.be/GMrcxFXbUKo
Naaa...én már voltam
Az tény hogy még a civíl nőkön is géppityu lógott...
A cél az európai egyesült államok s benne egy sárgásbarna massza!
Nem kellenek hagyományokat ápoló ,büszke nemzeti identitású népek,csak egy buta ,fogyasztó birkanyáj,miközben a zsidó lesz az egyetlen fajtiszta nép!
Lehet legyintgetni,nácizni,összeesküvésezni,de közben az a tény,hogy ők hisztiznek a legjobban ha egy majomnak letörik a körme ,viszont izrael határát meg fegyverrel védik!
Oda SENKI sem teheti be a lábát!
S gyakorlatilag minden fontosabb tisztséget ők töltenek be!
Befejeztem!
villanyból biztos
nem néztem végig de akkor ez most kevesebbet fogyaszt a teszlánál
Cseszd meg a teslat.
http://youtu.be/qEJPfPeDUoE