Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sűrűbben nincs értelme
nem a buzifelvonuláson használtam hogy csillogjon-villogjon
a műszakit is elhúztam karbantartás utánra hogy ne kelljen a műszakis évben 2x mosni
Ez most tiszta, tegnap lemostam:)
Tényleg? MINDEN ősszel?!
én az endúrókat minden ősszel lemostam faszán, mert jött a karbantartás
meg a sárosabb erdélyek után rászántam 2-300ft-ot a mosóban a nagyját leveretni, bár nem mindig volt kedvem hozzá
de még a hazafelé úton amikor a futón volt hogy ne kelljen hajolgatni sokat
inkabb rakok ra karhinart.
Azokat sose mosom.
abban igazad van hogy értelmes sufnituningnak nincs értelme
csak ezeknek a "jóska" tuningoknak
Jó rég nem volt már rendes ,utcai motorom
Ez az endurós dolog meg kicsit átpattintja az agyat
Most, az erdélyi túra után is kb. 3 kg sarat sterimóztam le a KTM-ről,a láncot beszoktam nyálazni valamivel, mert ez megmaradt reflex ,de az első nagyobb tócsáig vagy mélyebb ,sáros keréknyomig tart
Szóval ez a fajta óvás nekem már Sci-fi kategória ,bár halványan még él bennem a kép mikor samponos vízzel mosogattam valami sornégyest
amikor megvettem a ténérét beindítottam járt egy ideig aztán adtam neki a nagy ruszki szivattyú+tűzoltótömlő kombóval
locsolgattam egy ideig aztán nem állt le, akkor már tudtam hogy fasza társ lesz
úgy voltam vele inkább otthon derüljön ki a hiba mit 500km-re a magyar határtól
Ahh,nem mokolok.. ..........ilyet
kösd ki a gecibe 6 rugó egy elektromos szelep
aztán gyújtás 12v és elfelejtheted a csapot
én már a robogóból is kidobáltam a vákuumos csapot tettem bele villanyost
A gond akkor jelentkezik ha nem nyitja ki a juzer.
A membrános is szopathat de tényleg messze jobb. Babszin még bírja.
A Vén Köszvény szopat...........a manuális benzincsap szar talalmany.
Ezeket is letudod lakni nagyon mire megellik hamar kiderül ha nem gondos a gazda.
Én megoldom azzal nem motorozok esőben.
GS500 is hajlamos gyertyapipa beázásra - mások szerint.

Én megelőztem a problémát: ahol a pipa a gyertya porcelánnal érintkezik, ott van benne egy téglalap keresztmetszetű gumigyűrű. Na én ezt minden gyertyacserekor (12 e km-enként) felrakás előtt szépen fülpilickával bekenem szilikonzsírral vékonyan. A legrohadtabb felhőszakadásban sem volt még gyújtáskimaradásom, pedig az első kerék szépen fel tudja hordani oda a vizet. Ennyi.
Nem semmit. Estleg első henger gyertyapipa kaphat vizet de indul szépen gőzölögve a légolajos. Csak szeressem a lelkem azt nem szívesen áztatom.
Most komolyan,tényleg okozhat gondot az eső??
A1 nél kettő napg teszt volt ígérték visszahívnak egyeztetni jól nem hívtak. Páva majmok...
Digó a fattya.
Hááá a meg milen motor amellik esőben nem műxik?
Itt ma akkora felhajtás volt, azt hittem mindent elmos az eső! Aztán kiderült, hogy kb. fél óráig szemerkélt , és már régen elállt! Amennyi esett az még bosszantásnak is kevés volt.
Te még nem voltál elázva??! Ha Neked nem ártott akkor gondolom a motornak sem fog megártani? Attól, hogy Te elázva alig tudtál hazamenni, nem biztos , hogy ez a motorra is igaz!