Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ráadásul hülye is vagy:)))
Ennyire azért nem sarkos, látni ha nem kimondottan a kanyarokra kell figyelni, de az meg 80nál is ugyanugy elveszi a perifériálist. A nagy baj inkább az adottidő alatt megtett útból adódik. A reakció idő alatt megtett méterek egy sima főuton, uton nagy jelentöséggel bírnak. A másik továbbra is az emberi tényezők, a figyelem tudatos tartása, dynomen helxzetek felismerése, mikor mire figyeljek és milyen messzire. Nagyobb sebességnél ez hatványozottan fontos.
Nekem még nem tünt fel hogy valamit kihagytam volna nagyobb sebességnél amire figyelnem kellett eddig, ha meg nézelődés a cél akkor az kisebb tempót feltételez és ráadásul elvonja a figyelmed:)
ha lány vagy és 25 évestől nem idősebb és kis segged van akkor viszlek pár kört (ha kicsit csúnya vagy nem nagy baj, de azért ne kelljen hánynom ha rádnézek)
dugni nem kell, elég ha tolsz egy gyors vákuumot a sültkrumpli előtt
a kis segg fontos mert én dagadt vagyok és nem fér el a nagyseggű lány az ülésen
Sziasztok! Szeretnék nagyon motorozni! Olyan kérdésem lenne, hogy valaki utasként eltudna vinni motorozni majd engem? Cserébe üzemanyagot, kajád állom!
Privátba irj
nem az a lényeg hogy érdekel-e vagy sem
hanem az hogy ha érdekelne akkor sem fog tudatosulni
itt a környékben mozgok vagy 30 éve mindenvéle járművekkel, pár éve robogóval is téblábolok néha elég sokat, előtte sosem voltam ilyen perverz
és sok olyat dolgot látok amiket eddig még sosem, pont azalacsonyabb sebesség miatt
biztos vagyok benne hogy egy 80-90es temó vagy egy 140-150 es tempó között is nagyon nagy különbség van a periférikus látásnál
ennyiból veszélyes a gyors menet mert mondjuk 70 nél kurva jól látszik hogy jön a traktor a dűlőúton de 250nél már szinte csak a felezővonal melletti pár métert látja az ember
Mi a fasz közöd van hozzá,hogy ki miben motorozik??
Nem neked fog fájni ha leradírozza magát!
És ki a fenét érdekel az útszéli madár? Ott a kurvákat nézem, meg a traffipaxot
De megnyugodtam azért, hogy te is szoktad engedni lakotton kívül.
Pedig ott több a veszély.
Vigyáznak rád fentről
Egyébként van visszatartó ereje, ha az ember néha találkozik csúnya dologgal.
Velem is előfordult már egyszer-kétszer.
Na irány motorozni!
Régen ott laktál, most már nem?
Most megyek Badacsonyba , füvet nyírni.
Mindig számíts arra, hogy a másik , rád veszélyes hülyeséget csinál , és fejben gondold el, hogy mit tennél , ha baj lenne.
Lakotton kívül neki szoktam engedni , amennyivel megy a többi autó. PL. De nem akarok mindenáron előzni. Pedig ha szabad az út és nem a nekem megfelelő sebességgel megy az előttem haladó akkor szokásom otthagyni őket. . De nem állok neki előzni záróvonalnál .És van egy csomó más dolog amit a KRESZ-szerint be kell tartani! De mindenki aki az úton van arra ugyanez érvényes. Aztán vannak olyanok akik úgy gondolják, hogy rájuk nem vonatkozik. Én "75-óta megyek az utakon, segítettem már a rendőrnek halottakat kiszedni autóból, hogy ne ülő helyzetben merevedjenek meg , no ennek elég alapos "szabályzó" hatása van.
Figyelembe veszem amit írsz, csak nem értem.
Lakotton kívül, milyen tempót ajánlanál?
Mert több veszély leselkedik ránk mint lakotton belül.
Nem kötelező figyelembe venni amiket leírtam!! Sehova nem írtam, hogy ez a szabály, és betartani kötelező! Csak alapból , értés helyett egyszerűbb ellenkezni! "Legyen eszed kisfiam!" Azért se!
Igaz, és még számos dolog van.
Épp erre gondoltam, ha a asaját képességek tudatában és tapaszatalatnak megfelelöen próbál meg közlekedni a dolgozó, jók az esélyei. Egy rosszullétet meg 30nál se tudsz kivédeni
"na de mindenki annyira hülye amennyire csak akar " Mert demokrácia van! Mindenki annyira lehet hülye amennyire csak akar! Szép jó reggelt kívánok motorosok!
Ha azt vennénk alapul, hogy mikor, honnan, mi szalad ki elénk, akkor egyszerűbb lenne a szobában ülve folyamatosan fórumozni.
Pl őz, vaddisznó, róka,......
Lakotton kívül is menjünk 60-nal?
Sokkal több vad ugrott már ki elém lakotton kívül, mint belül, kutya vagy macska.
És ez sebességtől független.
Ahogy öregszik az ember, ugy lassul az adatbevitel. Egyébként sem efyformák az emberek képességei. Simán beelözlek 60nál:)
Majd te kikövetkezteted!
Onnan, hogy nem az út, és közlekedési viszonyoknak megfelelő sebességgel ment....! Mint pl. lakott területen 60-nál beelőz! Utána már csak azon lehet reménykedni, hogy nem szalad ki elé egy kutya .Bár a kutyáknak cicáknak van eszük.
Szerintem ilyen 20-30 felé már küzd az agy a fokozott információ bevitellel
Szelektálni is rendesen.....
Pl ha van az úton méterenként 3 kátyú már meg nem mondod milyen madár ült az út széli száraz fa ágán
Persze van akinek jobb a rövid távú mem és van akinek rosszabb
Az idősebbek többnyire egyre rosszabb, bár a kiindulási alap lehet 5x jobb volt mint most egy 30 évesnek
Értem én mire gondolt, és szép gondolat is, csak pont nem olvasta el a cikket, és így nem passzolt.

Mindenesetre elég furcsa baleset. Tökéletes állapotú út, nyílegyenesen megy és nekimegy a szembe jövő autónak, de nem is frontálisan, hanem a sárvődnek.

http://www.police.hu/hu/hirek-...
Igaza van, biztos fia-lánya vette neki és mert ingyen van nem törődve semmivel eszetlenül tolta a vespának.
60-tól, állítólag annyit még képes felmérni az agy, afölött ámokfutunk......