Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tegnap voltam aztán fáj a seggem
nem azért mert a buzit vittem hanem ketten mentünk aztán eléggé elöl ültem ahol nekem keskeny az ülés
dokik meg nem szedik ki az eltört-ferdén összeforrt farokcsontom mert nem érdeklik őket hogy kényelmetlen a motorülés miatta
Szerinted van esélye itt komoly embert találnia bármikor?
Majd kedden próbálkozz mert most mindenki motorozik!!
oh jeaaaah,kutyaharapás szőrével.
Sziasztok! Szeretnék nagyon motorozni! Olyan kérdésem lenne, hogy valaki utasként eltudna vinni motorozni majd engem? Cserébe üzemanyagot, kajád állom!
komolyak irjaNAK
Minek vársz te buszra? Motorod nincs?
Vagy kőbányára nem lehet menni úgy, mert nem hiszik el hogy hajléktalan vagy?
Akkó mennyek megint atlétában?
Kerlek ne csinalj ilyet.
Most is az van.
Most is az van.
Dolgo...akarom mondani a munkahelyemen vagyok.
Akar meg johetne is ide,buszra varok van egy órám.
Csak gyorsan kell kutyagolnia.
Meleg vót na
Holnap meg terep
Ma szalonna sütés,sör meg pihi
francé csinálsz ilyen hülyeséget?
Akkor nem sok esélyed van, bár Clam szereti a fiúkat, de csak ha hajléktalan és kőbányai
Ha meg motorozni akarsz tényleg, nem partnert keresel, akkor motort keress, ne hátsóülést.

Kezdetnek csinálj egy alap jogsit, az úgy is kell hozzá. Azon felül hogy megtanítanak motorozni a motort is adják hozzá.
Tegnap mentem egész délelőtt..........................atlétában,oszt szarrá égtem
faszé nem motoroztok?

Nézd meg az adatlapját, simán mond azt hogy nem akarod vinni
Ez így van, de ezért is (meg a féktávolság, és reakció idő miatt) kell a körülményeknek megfelelő sebességgel menni, hogy ami fontos azt felfogd.
A madár az ágon nem fontos. Az agy nagyon jól el tudja különíteni azt hogy mire kell figyelni, ezért pocsék példa hogy nem emlékszik a kísérleti alany az út széli madárra.
És pontosan ezért van 50km/h megengedett lakotterületen, mert több az adat amit fel kell dolgozni, autópályán meg kevesebb, ezért lehet menni 130-al kényelmesen és biztonságosabban.

Az hogy a periféria, illetve a figyelem beszűköl nem feltétlenül baj, de tudatában kell lenni, és úgy menni hogy adott körülmények között ez ne legyen probléma.

A korral persze szűkül az agy feldolgozó képessége és ezért is van hogy ahogy öregedik az ember, egyre lassabban megy, és a végén még így is felmegy az autópályára szembe forgalommal.
Mindegy , ha esetleg tudna valaki , irjon, fizetem napod
akkor jó eséllyel nem fog elvinni senki sem
esetleg valami 60 éves mammer, de akkor se lesz elég 2 adag sültkrumpli
Sziasztok! Szeretnék nagyon motorozni! Olyan kérdésem lenne, hogy valaki utasként eltudna vinni motorozni majd engem? Cserébe üzemanyagot, kajád állom!
Privátba irj ( Srác vagyok)
1. Több vagyok mint 25
2. nem vagyok lányt
3.kicsi a seggem
4.csúnya vagyok
5. nem tolok gyors vákumot
egy kicsit csak
báááár
állítólag a hülyéknek a legjobb, ebből kiindulva nem vagyok hülye, mert mostanában elég szar minden