miért faszfej?
mondjuk én felhúztam egy farmert de csak a bogarak miatt mert utálom ahogy nekem jönnek
gyerek végig rövidgatyában tolta le is égett a combja
most meg nyávog hogy fáj neki a fürdővíz
na de mindenki annyira hülye amennyire csak akar
Egen, a javarészük nagyon siet a temetőbe... Ha annyi milliárdom lenne, amennyi rövidgatyás-pólós-sportcipős f*szfejet láttam ma motoron, akkor lenyomnám Lőrincet.
pont azért mentünk le a 71esről mert kb gyalog jobban haladtunk volna
sosem voltam még arra, jó eséllyel nem is fogok többet de érdekesnek érdekes volt
én letekertem ma 360 km távot 2 személlyel, eléggé odavan a seggem mert az ülés keskenyebbik végén voltam
ez a céltalan motorozás jó szar dolog , egyedül a kocsik előzgetése ér valamit az aszfaltos utazásból
Hosszú hétvége és az idei első kánikula révén a partot nagyon kerülném. Csak Tihanytól Balatonszentgyörgyig láthatok valamit a tóból, de nem is célom most.
mi múltkor lementünk a 71esről felsőőrsnek aztán azokon a zegzug utakon mentünk
tök jól rá lehetett látni a balatonra
mondjuk a te kis hoki motorod lehet nem szeretné, nekem az endúróval minden út jó
bár ez a 4es azért tiszta románia olyan fos szerencsére nem volt most sok román furgon így kényelmes 95 körüli tempóval lehetett menni anélkül hogy rámelőzzenek
Vannak gondok keremszepen,az M7 esen fejreallt valaki rendesen,Obertauern egy zombiapikalipszis tuleloje,zero ember nincs,nemertem hova tunnek a jo emberkek hetvegen.
10 fok van.Jo lejjebb meg 27 de ez kemeny mint a kad szele.
Uraim, fiatalok!! Nem féltitek az életeteket?? Nem féltitek a motorotokat?? "Apu vette ingyen van" ??!! Tudjátok meghalni csak egy pillanatig tart!! De akik féltettek és szerettek titeket , anya, apa barát motorostárs , munkatárs testvér gyerek stb. azokkal mi lesz??! Miért nem törődtök semmivel, és rohantok a halálba?? Ennyire sürgős?? !
A Start 20 - örök térképpel, évi 4 db teljes Európa (tegnap jött a Q2) - 2 éve Karácsonykor 39.900,- ról volt 19.900,-ra leárazva az Edigitalnál.
A régi meg 7 éve 69.900-ról 22 ezerre a Tescoban - de csak egyszeri térképfrissítéssel (amit az első bekapcsolás után 30 napon belül lehetett megcsinálni).
mondjuk én felhúztam egy farmert de csak a bogarak miatt mert utálom ahogy nekem jönnek
gyerek végig rövidgatyában tolta le is égett a combja
most meg nyávog hogy fáj neki a fürdővíz
na de mindenki annyira hülye amennyire csak akar
sosem voltam még arra, jó eséllyel nem is fogok többet de érdekesnek érdekes volt
én letekertem ma 360 km távot 2 személlyel, eléggé odavan a seggem mert az ülés keskenyebbik végén voltam
ez a céltalan motorozás jó szar dolog
tök jól rá lehetett látni a balatonra
mondjuk a te kis hoki motorod lehet nem szeretné, nekem az endúróval minden út jó
bár ez a 4es azért tiszta románia olyan fos szerencsére nem volt most sok román furgon így kényelmes 95 körüli tempóval lehetett menni anélkül hogy rámelőzzenek
10 fok van.Jo lejjebb meg 27 de ez kemeny mint a kad szele.
"az áldozat egy 72 éves belga féfi, aki feltehetőleg a Zánkán rendezett Vespa-világtalálkozón vett részt."
https://index.hu/belfold/2019/...
https://goo.gl/maps/jyytd6snda3DkBZA8
A régi meg 7 éve 69.900-ról 22 ezerre a Tescoban - de csak egyszeri térképfrissítéssel (amit az első bekapcsolás után 30 napon belül lehetett megcsinálni).