Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja,befejezni a szegélyeket és bepakolni a polcokat,ágyat stb.Meg egy olajteknő leszedés,érzékelő tömítés csere,olajcsere lesz ha lesz időm.Jövő hét végén meg villanyszerelés valakinél.Ha a villanyszerelő is úgy akarja.
Azt ugye tudjátok hogy a munka ártalmas ?
Én meg néha el is fáradtam miatta
Mennék, de nem tudom, holnap reggel 8-kor végzek így inkább döglenék vasárnap ugyan szabaccság van viszont hétfőn reggel 3.40-kor kelek így nem tudom meddig "érnék" rá. Te mész valamerre vasárnap?
De,de ez a rengeteg világmegváltás,doomsday preppers,meg napelemek megfekszik a pici gyomrom.
Miért nem motorral jársz melóba?
Most hallottam egy megüresedett, motoros, pizzafutár pozíciót.
Fasz kivan ettől a parkettázástól,még van egy fél sor,de melóba kellett jönnöm.

Motorozzunk má.
Most is van extra adó benne
Amikor ez a nagy napelemes téma kezdődött mindenki boldog volt és nagyon zöld
Angliában 3x annyit adtak a napelemes betáplált áramért mint a villany akkori ára volt
Aztán ezek elmúltak mert az üzlet csak fontosabb bármi mástól
Ez addig lesz csak nagy üzlet, amíg annyian át nem állnak napelemre, hogy súlyosan visszaessen az áram szolgáltató bevétele. Akkor megszüntetik a vissza töltés kifizetését és extra adókkal terhelik majd a napelemet.
Ugyan ezt játszották el a dízel üzemanyaggal is, ami ugye olcsóbban előállítható, mint a benzin. Amikor egyre több dízel autót vett a nép, mert olcsóbb volt a üzemanyag és kevesebbet is fogyasztott, akkor egyszer csak véletlenül pár hét alatt a dízel lett felárazva a benzines főlé, fizessen csak a paraszt, nehogy már jól járjon.
Képzelhetitek, hirtelen csökkenni kezdtek az olaj kereskedelmi bevételek és a felső vezetés nem tudta megvenni az új Rolls-Royce Phantom-ot, mert még 1 hónapot gyűjtögetni kellett szegényeknek rá, így azonnal lépniük kellett.
Most friss paprikát vagy teslat ebayezel?
Mert az egyik tul olcso a masik tul draga hogy megvedd.
Meg ott amikor csak kereskedőn keresztül vehetek meg valamit dupla áron.
De rábasztak, mert e-bayen megkapom rendes áron is, mert fura, de a német kereskedőnek megéri úgy is, csak a magyar kereskedők rinyálnak mint a fürdős kurvák hogy nem éri meg
No itt bukik is, egy teslanal megmozditja a segget a tisztelt vevo. Ket kilo paprikaert nem utazik ket km nel tobbet.
A parasztnak arra van csak esze hogy kibasszon a másikkal
Tesla megcsinálta.
Hőzöngenek is a hagyományos autókereskedők.
Szerintem ha a parasztoknak lenne esze, meg tudnák csinálni ők is a direkt értékesítést.
Összeállnának egy tájegységen, és nyitnának pár saját boltot, kiszállítással. Övék a kereskedő haszna is.
Régebben mi jártunk ki a nagybani piacra. Megvettünk a termelőtől zsák akármit, jóval olcsóbban, aztán a szomszédokkal szétdobtuk.
De manapság egyrészt olcsó a Tesco, másrészt lusta vagyok ilyen hülyeségekre
Különösen a bútor kereskedők, de főleg a gödöllőiek
Ja, basszus, apámmal ki akartak baszni. Napeleme van neki is, és a visszatermelést kiszámlázták neki mintha elhasználta volna.
Ijedtében vagy 3* befizette, mert csak egyre több lett a tartozása, aztán megunta hogy nem reagálnak a panaszra, és feljelentette őket. Apám kamatostul visszakapta a pénzét, aztán jöttek könyörögni hogy vonja vissza a feljelentést, mert több milliós büntetést kapott az elmű.
De vele egy időben két másik kollégámat is szívatták valami hasonlóval, szóval úgy tűnik a napelemeseket akarták fingatni.

Amúgy jó hogy írod. Én most fogom bekötni a napelemet. Még nem termel vissza, de a bojler, meg a villanyautó töltése 100% erre lesz rákötve, szóval drasztikusan lecsökken a fogyasztásom, biztos engem is meg akarnak majd szopatni.
Nesztek csajok!
http://youtu.be/Z9BMZZeznfY;feature=youtu.be&fbclid=IwAR22_LuVs1MLFoqMaCB4s2mckH_n9UsNRZvG_fJC8EMJSJWL_Al9pviZXTg
Volt hogy vettem egy házat aminél lekapcsoltuk a villanyórát, és még világított minden bent
Villanyóra előtt volt egy szabványos kötődoboz. Nem minden, de pár dolog arra volt rákötve.
Nem értem hogy nem buktak le.
Fostam is, de gyorsan leköttettem aztán bontottam a házat, szóval ezt megúsztam, már nincs bizonyíték és el is évült
Nehogy azt hidd. A jómódú gazdag fehér csókák szoktak csalni ezzel.
A cigány csak simán feldobja a hosszabbítót az oszlopra
Bizony es ugy meg bassznak erte ha latjak hogy valami tortent az oraval hogy az eszed eldobod.
Nem annyira a nép pénzén. Kommunista beidegződés.
Nem annyira drága, viszont sok a hálózati veszteség amit szintén ki kell fizetni. Ebben van a mások által ellopott villany is.
Tuti....
Nem tekeri visszafelé. Már hosszú évtizesek óta van bennük visszaforgásgátló, egyszerüen csak megáll.
Hidd el, nem tartják nyilván a végzettséged. Lejárt a hitelesítése.
Persze...kirabaolnák azonnal szerencsétlent.