Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem 2 hétig sem bírnád nyers halon
A tiszai víztől meg szerintem 3 nap fosás után ki is száradnál
Igaz, megyek is oszt ódalba rúgom az öreget oszt szétnézek a hátárba.
Itt ma du. 14 :00kor32 fok volt! Az egyik "gyors-vonat" alig késett 40 percet! Még gyalog sem fáztam!
Csak ne légy abban olyan biztos, hogy éhen halnak! Előbb fognak szomjan halni!
Azt tudom hogy szerinted nincs jo idopont soha motorozni.
ebben a hőségben az is marha aki ránéz
én símán túlélem a maradék 60 évemet
A legfontosabb, slozi van a csónakban, viz+ hal van a tiszában én ott várom meg amíg mind éhenhaltok
Ma megint Doomsday Preppers-t jatszotok, ahhelyett hog motoroznatok.
Aj de világvége hangulat van. Addig iszok egy p&s kombót a klimatizált lakásban míg ti megeszitek egymást.
Az a kutyus tud számolni! "Minek futkározzak, hogy elérem -e az nagyon kétséges, a gazdám pedig úgyis ad enni!" Minek fárasszam magamat!
Én mondjuk ennek az ellenkezőjében hiszek, nem azt kell nézni ki mondja hanem, hogy mit? Ha igaz amit mondanak akkor tök mindegy ki mondja és fordítva is, ha kamuzik valaki akkor csak azért nem hiszem el mert bízok benne.

Mondjuk a most sincs.
a légpuskát én is megtartottam 8-10 veréb egy napra elég egy kiló rizzsel a családnak
ez a vadászat meg olyan hogy akinek puskája van az letarol mindent, felénk elég sok vadász van, ilyen helyzetben egyből golyó lenne a fejemben ha meglátna valaki íjjal a kézben a mezőn

amúgy amiket írsz az a jelenlegi helyzetben biztosít némi túlélést, akkor amikor nincs több százezer vetélytársad arra amit a környezetedből magadévá akarsz tenni
Bizony, sok minden át fog értékelődni. És amit ma rosszindulatnak, gonoszságnak neveznek, akkor simán jól felfogott érdek, élni akarás, önvédelem lesz.
Nehogy már facebookozni akarj amikor kajád sincs
Az a fontos meg a közösség!
Nem hülye,realista!
Az agáron kivül másnak nem nagyon van esélye!
Nekem meg olyan hülye a kutyám hogy se a nyulat, se a fácánt nem tudja elkapni, amikor ott ugrik fel mellette csak bámul hogy most ez mi
A kútfúrás még vissza van nálam. Egy valamid nincs, fegyvered amivel megvéded magad.
Maximum 5 perccel később halsz ki.
Tudod ki éli túl? Akinek van bunkerja és nem fogja holmi álságos "humanista" eszme visszafogni attól, hogy bárhogyan megszerezze azt, ami túléléshez kell. Ha úgy adódik, a másiktól is.
Minden más BAROMSÁG.
Ha ilyesmi bekövetkezne,elég gyorsan feleződne a népesség!
A vadakkal meg kb. a 0,005 % tudna mit kezdeni.
Van íjam,légpuskám,tudok csapdázni,horgászni,ismerem a gombákat (télen is van),de azért idén is veszek szőlőt!!!
én se dobtam ki a kiskályhát, félre van téve hátha kell valamikor aztán csak úgy cigányosan kibasszuk a falat a kéménycsőnek és fűtünk
amúgy ha baj van akkor szerintem mindenki megszopja mert kb tökmindegy hogy márciusban vagy áprilisban halunk éhen, szerintem nem sok ember van fél évre vagy többre betárazva kajával
aki tehetne bármit is az nem tesz mert az neki bevétel kiesés lenne, a közember meg ha akarna akkor se tudna sok mindent tenni
ezen régebben gondolkodtam többször is egyszerűen lehetetlen túlélni ha úgymond a gazdaság tönkremegy és senki nem termel semmit
az a pár vad ami van az erdőn-mezőn gyors kifogy
ha "csak" mondjuk a villany-gáz-benzin és a hasonlóak fogynának el vagy tűnnének el akkor se lenne jobb a helyzet, egy-egy vidéki kisgazdaság még el tudna bohóckodni lóval meg az ekével, de hiába, mert aki nem tud termelni(a jelentős többség) azok lerabolnák
szerintem ezen kár is agyalni, idén kurva olcsó lesz a szőlő kell venni jó sokat, kifőzni pálinkának aztán jöhetnek a gondtalan évek
Hamarabb lesz valami komoly hirig!
Ha baj lesz a panelosok megindulnak!
Nekem van kutam, kandallóm, egy darabig elboldogulok azzal amit az erdő ,mező ad.
De nekik semmilyük sincs!
Velem nem basznak ki, bárhol tudok halat fogni ahol van víz és nem szennyezett.
Pedig elvileg a növekvő népesség és az időjárás miatt terméskiesés ide fog vezetni előbb-utóbb.
Persze előtte rászoktatnak minket a lárvából készült húspogácsára meg a tengeri moszat zabálására, de akkor már úgy is mindegy.