Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van, de minek. Elektronikus mérőre nem hat a mágnes. Régi órákban a forgó alutányért állandó mágnessel fékezték, azt mágnesezték le egy erősebb mágnessel,ami ugyan megfogta az alutányért is, de le is mágnesezte a fékező mágnest.
Már szerintem csak a ráutaló magatartás miatt van érzékelőaz újórákban. Egy IC t nem mágnesezel le semmivel
Mágia...... ........................
Amiben van forgó alu lemez, azt lehet fékezni.
http://youtu.be/RBN_cYEgeMA

A hal szenzoros, szerintem teljesen érzéketlen erre.
Nekünk már full digitális óra van egy ideje, nincsenek forgó dolgok benne. Mondjuk a régi feketéken kívül már szerintem semmire sem hatott a mágnes
Azért azt is érdemes tudni, hogy most már valószínűleg vannak mágnesestér indikátorok a mérő órákban.
Nem gáz - villany!
.ru?........nem gáz?
Vannak a témában egész jó szakcikkek:
https://mekelektro.ru/hu/switc...
Látod a lajcsi vett belőle és mire vitte?
A breakdown jelentése meghibásodás is lehet, tehát nem kell , hogy letörve legyen bármi.
Ezt a bóvlit 10 000-körüli áron dobták a vevők után Én már az elején kértem tőlük a részletes leírást, hogy mi alapján ""takarít meg"" villanyáramot?! Mondanom sem kell, hogy azóta nem tudok belépni az oldalukra! Csak gondoltam, ide megírom , inkább benzinre költsük ezeket a pénzeket, és ne ezekre a tolvajokra!
Hajaj, vannak páran.
Pár évente más formában de folyamatosan vannak ilyen vackok.
Pl. Volt a mágneses üzemanyag megtakarító....bár az végül is működött, mert megakasztotta a gázórát
nekem meg olyat kínáltak régebben , ami visszafelé tekerte a villanyórát
lehet hyosung is
Ki veszi ezt meg?

Inkább küldjetek pénzt a számlámra aztán küldök nektek pénzenergiát!
Hátsó tárcsa, fékpofák?
Tesla Saver ECO !!!!! Vigyázzatok, mert ez egy kib...szott nagy átverés! A Villanyszerelők lapjában elemezték , eladnak jó pénzért egy kis kondenzátort és egy dugvillát, az egész értéke kb rezer forint !! Semmit nem csinál, csak egy kis +fogyasztást generál! P.G. erősáramú villamos technikus!
A kenőanyagot, amit írnak hozzá, az alatt nem pálinkát kell érteni, tetszik érteni nedves motorostárs??!
Legközelebb ne idd meg , inkább hozd el nekünk!
Visszanéztem a videót, Husqvarna. Hogy a fenébe néztem azt a jelet "-H-"-nak.... ....
na majd lesz valami, haverék még mindig méregetnek
csak ez a break down ami fura, mert ugye semmi sem van letörve aztán néha 2-3 kikapcsolás után is ez a hiba nem múlik el, ilyenkor semmit se csinál aztán egyszercsak gondol egyet valamelyik újraindítás után és fasza, elindul, jön-megy
Azért a tápegység ezt elvileg megoldja, bár ki tudja milyen egyéb hibafigyelők vannak ezekben az ipari cuccokban.
Nekem elég alapszintű DC szervóim vannak itthon, ezek kb. csak ezekre érzékenyek amit leírtam.

Ahogy mondtam, első körön sebességet/gyorsulást kéne csökkenteni