Illetve ha eddig így működött, akkor a mechanikai szorulást ellenőrizném, meg a szervó csapágyazását, kommutátorát (ha sima DC szervó) mert ezek el szoktak használódni.
Esetleg még menetzárlatos is lehet a motor, és akkor egyszerre gyenge, és nagy áramot vesz fel, szóval egy áramot is néznék.
Nem tudom pontosan, csak sejtem mi lehet a hiba. Vagy túlterhelődik a szervó meghajtója, azaz túl nagy áramot vesz fel és letilt, vagy a hibatároló csordul túl.
Ez, illetve igazából mindkettő, akkor következik be, ha a programban nagyobb gyorsulás van kivezérelve a szervóra, mint amit fizikailag elbír.
Próbaképpen vedd vissza a gyorsulást, vagy a sebességet.
Lehet hogy határon van és ahogy bemelegszik, akkor átlépi a limitet.
Ez a break down szöveg jelent bármit is a gépészeti szlengben azon kívül hogy letört a gecibe?
Egy palackozó sort akarnánk életre kelteni de ez a "break down servo driver" örökké beszopat, kikapcsolás után működik mindig egy ideig
A szervomotor pozíció érzékelő szenzor fasza, az összes többi alaphelyzet érzékelő minden királyos
Szóval a break down servo driver lehet valami gépészeti szleng? mit a kékhalál , vagy a pirosbetűs ünnepek?????
Szerencsére nekem a dolog tét nélküli, én csak inni meg zabálni megyek oda, mert semmihez sem értek csak ott vagyok
Nők! A céltalan lakberendezési és lakásfelújítási adósság növelés csimborasszói... Egy árnyalati nyavalygás miatt majdnem a földön alszik, hihetetlen.
A legszebb, hogy mire elkészült és esetleg kifizeti, addigra gépészeti gondok miatt lehet megint szétverni.
Jól látod. Nő az illető
Egy olyan lakást kapott amit ki kellett volna festeni, meg újra tapétázni maximum.
Levert minden csempét járólapot, berendezést, tégláig visszabontott mindent, és újat csináltatott mert neki más árnyalat kellett.
Aztán a felénél elfogyott a pénze, így most az árnyalat olyan amilyet ő gondolt, de felfújható matracon alszik és kemping asztalon főz, mert már a Cofidis sem ad neki hitelt
A lamináltnak van egy baromi nagy előnye a "készen kapott" régi parkettával szemben: rengeteg mintázattal, a kuncsaftnak tetsző színárnyalatban lehet beszerezni. A legtöbb "régi2 parketta régies hatást kelt (ha hibátlan, akkor is), lehet nem fért össze a bútorával, elképzeléseivel.
Alapvetően van A feyő és a keményfa réteg közt egy HDF hordozóbázis,a keményfa 3 mm-es felső réteg mivel hálószobáról van szó lófaszt fog elkopni 10 év alatt.
Ha 20 év akkor valszeg már nem érem meg így kurváramindegy.
Így is 7600.- volt négyzteméter.Nem néz ki szarul,nem huppog,nem kopog,nem csúszik mint a hulladék lamináltak.Mindennel együtt egy saccra 20 négyzetmétere kb 2 kilót kell számolni ha te rakod le.Szóval így is jó.
A mátraparketta svédpadlója lehet jobb lenne.10-12000/négyzetméter.
Amit Zoli vett sem szar.
Rendes fa van a tetején, és fel lehet csiszolni egyszer kétszer, ugyan akkor ez egyben marad.
Akinek eladtam a régi lakásomat azt viszont nem értettem. A rendes fa parkettára rátette a hót műanyag szita nyomott lamináltat
Max. felcsiszolni, meg lakkozni és olyan lett volna mint az új, és nem hót gagyi.
Kb 2 órája próbálok rájönni, hogy milyen motort láttam ma reggel, de nem sikerül. Ebben nagyban segít az is, hogy rendkívül alacsony az ismeretem a motor márkák terén. (Hülye vagyok hozzá magyarán.)
-H- , ennyi volt a motor tankján oldalt. Nagyon új, csupasz motornak tünt, szögletes tank, hátsó rész is szögletes. Annyira csúnya volt, hogy már tetszik.
Ötlet?
Még nincs baja azon kívül, hogy pár helyen meg lett karcolva, de igazából még a lakk is jó rajta, pár év múlva felcsiszoljuk oszt jónapot, ez tényleg örök élet.
Esetleg még menetzárlatos is lehet a motor, és akkor egyszerre gyenge, és nagy áramot vesz fel, szóval egy áramot is néznék.
Ez, illetve igazából mindkettő, akkor következik be, ha a programban nagyobb gyorsulás van kivezérelve a szervóra, mint amit fizikailag elbír.
Próbaképpen vedd vissza a gyorsulást, vagy a sebességet.
Lehet hogy határon van és ahogy bemelegszik, akkor átlépi a limitet.
Egy palackozó sort akarnánk életre kelteni de ez a "break down servo driver" örökké beszopat, kikapcsolás után működik mindig egy ideig
A szervomotor pozíció érzékelő szenzor fasza, az összes többi alaphelyzet érzékelő minden királyos
Szóval a break down servo driver lehet valami gépészeti szleng? mit a kékhalál , vagy a pirosbetűs ünnepek?????
Szerencsére nekem a dolog tét nélküli, én csak inni meg zabálni megyek oda, mert semmihez sem értek csak ott vagyok
A bútorokra nem jutott pénz, most ment vissza németországba, dolgozni hogy legyen miből azt is kifizetni.
Öregedés.
Kibaszta az ágyat vett egy 10 centis kárpitos habszivacsot aztán azon alszik
A legszebb, hogy mire elkészült és esetleg kifizeti, addigra gépészeti gondok miatt lehet megint szétverni.
Egy olyan lakást kapott amit ki kellett volna festeni, meg újra tapétázni maximum.
Levert minden csempét járólapot, berendezést, tégláig visszabontott mindent, és újat csináltatott mert neki más árnyalat kellett.
Aztán a felénél elfogyott a pénze, így most az árnyalat olyan amilyet ő gondolt, de felfújható matracon alszik és kemping asztalon főz, mert már a Cofidis sem ad neki hitelt
Ha 20 év akkor valszeg már nem érem meg így kurváramindegy.
Így is 7600.- volt négyzteméter.Nem néz ki szarul,nem huppog,nem kopog,nem csúszik mint a hulladék lamináltak.Mindennel együtt egy saccra 20 négyzetmétere kb 2 kilót kell számolni ha te rakod le.Szóval így is jó.
A mátraparketta svédpadlója lehet jobb lenne.10-12000/négyzetméter.
Nézegesd a Honda meg a Husqvarna katalógusokat hátha megtalálod.
Rendes fa van a tetején, és fel lehet csiszolni egyszer kétszer, ugyan akkor ez egyben marad.
Akinek eladtam a régi lakásomat azt viszont nem értettem. A rendes fa parkettára rátette a hót műanyag szita nyomott lamináltat
Max. felcsiszolni, meg lakkozni és olyan lett volna mint az új, és nem hót gagyi.
-H- , ennyi volt a motor tankján oldalt. Nagyon új, csupasz motornak tünt, szögletes tank, hátsó rész is szögletes. Annyira csúnya volt, hogy már tetszik.
Ötlet?
Utána tök vicces mászkálni rajta
De mindenképp tartósabb mint ezek a laminált szarok