Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem az itthoni bukómból még a csat is ki van vágva
az ilyen boltbajárós cucc aztán ne basztasson , mondjuk a plexi is le van baszva róla meg minden szellőzőnyílás fedél hogy aktívabb legyen szellőzés
Hetek óta szarásig vannak az utak izompólós, rövidnacós, edzőkesztyűs, sportcipős, szandálos faszkalapokkal... Néha akad egy-egy becsatolatlan sisakkal vagy anélkül.
Remélhetőleg egyik sem szaporodik, mielőtt felkeni a zsírját és a beleit az aszfaltra - vagy egy román kamion kerékdobjára.
Boldog és nem száraz NÉVNAPOT Neked !
Hobbinak az kell ami tetszik, itt az észérvek az utolsók, így tudják eladni a fakószar olaszt meg a béna angolt is
Ebben az esetben a fenntartási költség se számít szinte semmit, mert ugye van az a mondás hogy ha azt a pénz meglenne amit eddig elmotoroztam akkor elmotoroznám
Amikor egy eszköz kell ami elviszi az embert ide-oda mert muszály, akkor már számolgatni kell mi éri meg jobban
Ha nem lennék lusta akkor kiszámolnám mi éri meg jobban egy használható bár lom ezer éves 125 2t vagy egy új 250 4t
Szerintem jó sok évig a 125 vezetne a dupla fogyasztásával és a bazi drága 2t olajjal együtt is
A régi fecske fürdőgatya simán cipő nélkül lukacsos asszonyverőben a menő most itt.
Multkor téma volt a motoros öltözködés vagy anak hiánya.Na most pöstön a Váci uton láttam egy gyöngyszemet.Motoros kabát,motoros kesztyű,háromnegyedes halásznadrág,bokazoni és a legjobb...Makkoscipö!:)Lehet ez az uj divat?
Ezmiezapredátor?
Milyen vót a sasfészek?
De akinek az kell... akkor neki azaz ésszerű. Vagy nem vagy de. Most akkor ugye hobbi vagy közlekedési edény...
Nem feltétlen kell üzemórás
Pl egy dt125 minimális átakakítással simán használható utakon is 90 felett lazán megy aztán a kamion nem túr le
Régen volt egy csomó 2t sportgép is de mostanában nagyon kikoptak
Megvolt mimdkettő, plusz 7-es hangár
Az én gyógyszerem már rég elgurult....
Ez inkább pozitív, gondolj bele lehet, hogy pont morzsin kísérletezik ki a Te és párod gyógyszerét.
Nevettem? Én embervédő vagyok elsősorban és csak utána jön az állat, kedvelem a kutyákat amik barátságosak, de ha választani kell bármely ember és a kedvenc állatom között akkor az embert menteném meg. Amúgy arra írtam, hogy a menhelyek árulják kísérletekhez az állatokat.
Ha az "ésszerűség" a cél, akkor nem "üzemórás", 10 litert fogyasztó 30 lovas 2T 125-öst vesz az ember....
Egy jobb 2t 125 azért odabaszós, lazán tud annyit mint egy gyári 4t 250
250-esed lenne. A 125-össel kinyírnának a kamionok. Két és fél évig játszottam ezt...
Az igazságon nem kell megsértődni, én vállalom ezt
Ha az észerűség lenne a cél, akkor egy 125ösöm lenne.
Én ezt nem mertem így leírni, mert még azt mondjá(to)k hogy savanyú a szőlő....
A GS500-as és kategóriáját, valamint a kisebb közlekedési célú motorokat leszámítva, minden műmájer.
köszönöm!
Azéé a szuperlotyó értő kezekben nem műmájer dolog.
Szerintem.
Szó szerint az: ugyanolyan műmájer dolog mint a csopper meg a supermoto…..
Na jo haggyuk,igazad van.
"cafe racereket" Ez mi a szr??!