Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem azt kell nézni, mit mondanak, hanem , hogy ki mondja!
Ez komoly, hogy komoly!
Na, itt a világvége, de most komolyan! Élelmiszerhiány az usában.

https://halturnerradioshow.com...
Óóóó bassssz
A képek tényleg szarok , de ami a lényeg,hogy ott voltam
Lacikám, csak arra akartam utalni,hogy ezek a rejtett dolgok mindenhol megvannak
Platóról is nyúlhat túl egy betonacél!
Vihetik a kaszát keresztben a szekéren
Stb.
Amúgy utólag is az Isten éltessen!
Így legalább tovább tart!
Feeding danger!
STOP!
Terepen fényévekkel nagyobb biztonságban vagy, mint aszfalton.
Aszondod, hogy bemozdult, életlen, rosszul komponált, túlexponált képeket egy kommersz témáról csak így lehet lőni?
Nem is az esés a problémám, mert az a pályamotorozáshoz is hozzá tartozik, hanem az ilyen rejtett dolgok, meg a felnyársaló ágak, amik az aszfalton ritkák.
Ééén? Csak a felebaráti szeretet, és a segítőkészség beszél belőlem
Eeyenlore tobb a bajom holmi konkurenciaval,a lakasfelujitast nem 30+ fokra kell idoziteni.
Kigyulladt egy lapraszerelt bútoros kamion a nulláson, fogadjunk Te intézted el a konkurenciát.
Lenni vagy nem lenni.......
Sőt az élet nem habostorta.
A legveszélyesebb, maga az élet! Bele lehet halni!
Az élet nem veszélytelen.
Ha kimész a gumiszobából a valóságba minden témának megvannak a veszélyei, de meghagyom neked azt az illúziót ,hogy veled az utcán nem történhet semmi baj
Pár éve már bohóckodom a hegyen, számtalan alkalommal estem kicsit,nagyot ,de eddig még semmilyen sérülésem nem lett, az első alkalom meg vagy eljön vagy nem!
Viszont ilyen képeket csak így lehet lőni
Jaj de agresszív vagyol.
Van vascsövem. Átmegyek azt a fejedre csapok, ha ennyire hiányzik az érzés. Probléma megoldva
Elhízol, el meszesednek az ereid, és kapsz egy infarktust, a chips zabálás és kóla szürcsölés közben. Szóval nem.
Akkor már inkább a figyelmetlen autósok a forgalomban, azokra számítok, de ilyen hülyeségeket nem lehet védeni.
Vagy rosszul látom?
Jó régen történt, valamikor e század első évtizedében. Akkortájt a németeknél dolgoztam, Stuttgarthoz közel. Vittem magammal a motoromat is, hogy tudjak odakint bóklászni. Egyik vasárnap tekergek csak úgy minden úticél nélkül. Egyszer azt veszem észre, hogy Stuttgartnak Zuffenhausen nevű városrészében járok, de annyira, hogy pont a Porsche gyárnál. Mit látok ott? Egy túrista busznyi japán fényképezi a kerítésen kívülről, a vasárnap lévén éppen zárva levő Porsche gyárat. Hát ez jelenet úgy megmaradt bennem.
Japan turik, 1863 bol, fenykepezkedtek.

https://en.m.wikipedia.org/wik...
Most csereltem 24w os ledlampara, nincs fel kilo, bacchatom.