Velem még nem fordult elő.
Bár a múltkor megvezetett egy avar alatt lévő kidőlt fa s jött szembe egy dárdára hasadt bükk,az kicsi híjján felnyársalta a combom!
Utána azért volt a fejemben pár gondolat
könnyen megesik, pl én fennakadtam egy ágban pár éve.....
előttem akik mentek mind jóval kisebbek voltak mint én aztán átfértek http://youtu.be/xxyqxSiCgf8
A kilátás pazar, nem rossz. Eccer látni kell. Vagy nem, mer nem vagyunk egyformák.
A predátor a red bull hangárban volt, valami fémipari plasztika, mer csupa vas meg lánc össze hegesztve.
dachstein a menü.
"500-800ezer forint egy olyan hajtómű." nekem akkor nem lesz ilyenem. Én eddig azt hittem, hogy valami trükk van a dologban l Azt azért nem gondoltam volna , hogy tényleg sugárhajtómű??!! Pápán voltam katona csekély 50 évvel ezelőtt, ott láttam a földön egy ilyen szétkenődött hajtóművet, le akartam törni egy lapátot az egyik turbina-kerékről, egy kődarabbal, de meg sem moccant , hogy majd "jó lesz" szerszámot csinálni belőle . Fél óra múlva feladtam.
Köszönöm!
Előző hétvégén már megtartottuk...de lehet most hétvégén is iszok a biztonság kedvéért
A gázturbinás repülőmodellre. Vannak konkrétan gázturbinával hajtottak, de azok elvetemültek. 500-800ezer forint egy olyan hajtómű.
Ezért gyakoribb az élethű modelleknél hogy a villanymotorral utánozzák a gázturbinát. Csőbe beraknak egy ilyen 50-60ezret forgó villanymotort, egy propellerrel (impeller a hivatalos neve) elektronikával kicsit visszafogják hogy lassan pörögjön fel, és teljesen élethű gázturbina imitációt tudnak csinálni.
óóó jeeee aprópénz 2005 ös rieju 125 yamaha ybr motorral 2 éven belül 2 hengerszett meg egy főtengely mondjuk ha tatásan mennek vele és odafigyelnek az olajra valszeg nincs annyi macera....
Azért van átmenet. Én egy 14-16LE kürüli 4T-t vennék.
Ez városban atom jó közlekedni. Országútra nem annyira, de még azért nem eszik meg az embert reggelire.
Fogyasztása is nagyon jó ezeknek, a fenntartása meg aprópénz.
Ha országúton használnám túlnyomó részt, akkor ez az iker hengeres 4-500-as kategória, bár az NC750 sem olyan rossz igáslónak és jobban pakolható.
baszki én ezt a heti 10-12 óra melót nehezen viselem el, holnap is kell menni egy kicsit dolgozgatni
mondjuk az asszony már kezd az agyamra menni, állítólag lassan éhenhalunk, mondtam neki mi a fasznak beléd 2 vese ha az egyiket eladjuk az idei év költségvetése megvan
közben a buzi hintája minimum 50 rugó volt.....aztán kész sincs még teljesen, de szerintem őszig hozzá nem nyúlok
Amikor "rendesen meleg volt, valahogy elfogytak a motorosok az utakról! Csak engem előzött meg egy "odi," , gondolom mert nagyon sietett valahova! Elengedtem, hadd menjen ha több esze lenne, magától is rájöhetne: Mindenki odaér! Badacsonytördemicen jött szembe egy ilyen bszott nagy fekete terepjáró, én alig fértem el szemből mellette motorral, a felső , a "hegyi" uton! Mert azt öblögeti minden hülye, hogy "sok a széndioxid kibocsájtás! De simán gyártanak 2,5 tonnás "terepjárókat, hogy 2300 kiló hulladékvasat kelljen gyorsítani-fékezni, mert a kisebb nem elég??!!! Inkább nem írok semmit!
Bár a múltkor megvezetett egy avar alatt lévő kidőlt fa s jött szembe egy dárdára hasadt bükk,az kicsi híjján felnyársalta a combom!
Utána azért volt a fejemben pár gondolat
előttem akik mentek mind jóval kisebbek voltak mint én aztán átfértek
http://youtu.be/xxyqxSiCgf8
A predátor a red bull hangárban volt, valami fémipari plasztika, mer csupa vas meg lánc össze hegesztve.
dachstein a menü.
Előző hétvégén már megtartottuk...de lehet most hétvégén is iszok a biztonság kedvéért
A gázturbinás repülőmodellre. Vannak konkrétan gázturbinával hajtottak, de azok elvetemültek. 500-800ezer forint egy olyan hajtómű.
Ezért gyakoribb az élethű modelleknél hogy a villanymotorral utánozzák a gázturbinát. Csőbe beraknak egy ilyen 50-60ezret forgó villanymotort, egy propellerrel (impeller a hivatalos neve) elektronikával kicsit visszafogják hogy lassan pörögjön fel, és teljesen élethű gázturbina imitációt tudnak csinálni.
http://youtu.be/uZ8yHGwsgZM
Ez városban atom jó közlekedni. Országútra nem annyira, de még azért nem eszik meg az embert reggelire.
Fogyasztása is nagyon jó ezeknek, a fenntartása meg aprópénz.
Ha országúton használnám túlnyomó részt, akkor ez az iker hengeres 4-500-as kategória, bár az NC750 sem olyan rossz igáslónak és jobban pakolható.
mondjuk az asszony már kezd az agyamra menni, állítólag lassan éhenhalunk, mondtam neki mi a fasznak beléd 2 vese ha az egyiket eladjuk az idei év költségvetése megvan
közben a buzi hintája minimum 50 rugó volt.....aztán kész sincs még teljesen, de szerintem őszig hozzá nem nyúlok
De még én is hibázhatok néha!
Gondolom ez a frusztráció kihat az "életed" minden területére?!