Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amíg nem esik rád a csillár!
Szoval a fotelből neten szakértve biztonsagban lehetek?
Velem még nem fordult elő.
Bár a múltkor megvezetett egy avar alatt lévő kidőlt fa s jött szembe egy dárdára hasadt bükk,az kicsi híjján felnyársalta a combom!
Utána azért volt a fejemben pár gondolat
könnyen megesik, pl én fennakadtam egy ágban pár éve.....
előttem akik mentek mind jóval kisebbek voltak mint én aztán átfértek
http://youtu.be/xxyqxSiCgf8
A kilátás pazar, nem rossz. Eccer látni kell. Vagy nem, mer nem vagyunk egyformák.
A predátor a red bull hangárban volt, valami fémipari plasztika, mer csupa vas meg lánc össze hegesztve.
dachstein a menü.
Mekkora lehet a valószínűsége, hogy - mint 0.20-nál - egy "tök üres" sivatagban frontális karambolt szenvedjenek el?
"500-800ezer forint egy olyan hajtómű." nekem akkor nem lesz ilyenem. Én eddig azt hittem, hogy valami trükk van a dologban l Azt azért nem gondoltam volna , hogy tényleg sugárhajtómű??!! Pápán voltam katona csekély 50 évvel ezelőtt, ott láttam a földön egy ilyen szétkenődött hajtóművet, le akartam törni egy lapátot az egyik turbina-kerékről, egy kődarabbal, de meg sem moccant , hogy majd "jó lesz" szerszámot csinálni belőle . Fél óra múlva feladtam.
Nem tudom, nem ismerem ezeket a mai szarokat, de úgy gondolom ha a 11LE-s MZ elment 30-50ezret, akkor egy picit újabb japánoknak sem lehet gond.
Köszönöm!
Előző hétvégén már megtartottuk...de lehet most hétvégén is iszok a biztonság kedvéért

A gázturbinás repülőmodellre. Vannak konkrétan gázturbinával hajtottak, de azok elvetemültek. 500-800ezer forint egy olyan hajtómű.
Ezért gyakoribb az élethű modelleknél hogy a villanymotorral utánozzák a gázturbinát. Csőbe beraknak egy ilyen 50-60ezret forgó villanymotort, egy propellerrel (impeller a hivatalos neve) elektronikával kicsit visszafogják hogy lassan pörögjön fel, és teljesen élethű gázturbina imitációt tudnak csinálni.
1:10-nél az enduros faszival ez mennyire jellemző?
http://youtu.be/uZ8yHGwsgZM
óóó jeeee aprópénz 2005 ös rieju 125 yamaha ybr motorral 2 éven belül 2 hengerszett meg egy főtengely mondjuk ha tatásan mennek vele és odafigyelnek az olajra valszeg nincs annyi macera....
Azért van átmenet. Én egy 14-16LE kürüli 4T-t vennék.
Ez városban atom jó közlekedni. Országútra nem annyira, de még azért nem eszik meg az embert reggelire.
Fogyasztása is nagyon jó ezeknek, a fenntartása meg aprópénz.

Ha országúton használnám túlnyomó részt, akkor ez az iker hengeres 4-500-as kategória, bár az NC750 sem olyan rossz igáslónak és jobban pakolható.
5+2 07-15ig kibírom pótlék nincs de magasabb órabérrel egyforma a ketyi.
baszki én ezt a heti 10-12 óra melót nehezen viselem el, holnap is kell menni egy kicsit dolgozgatni
mondjuk az asszony már kezd az agyamra menni, állítólag lassan éhenhalunk, mondtam neki mi a fasznak beléd 2 vese ha az egyiket eladjuk az idei év költségvetése megvan
közben a buzi hintája minimum 50 rugó volt.....aztán kész sincs még teljesen, de szerintem őszig hozzá nem nyúlok
Amikor "rendesen meleg volt, valahogy elfogytak a motorosok az utakról! Csak engem előzött meg egy "odi," , gondolom mert nagyon sietett valahova! Elengedtem, hadd menjen ha több esze lenne, magától is rájöhetne: Mindenki odaér! Badacsonytördemicen jött szembe egy ilyen bszott nagy fekete terepjáró, én alig fértem el szemből mellette motorral, a felső , a "hegyi" uton! Mert azt öblögeti minden hülye, hogy "sok a széndioxid kibocsájtás! De simán gyártanak 2,5 tonnás "terepjárókat, hogy 2300 kiló hulladékvasat kelljen gyorsítani-fékezni, mert a kisebb nem elég??!!! Inkább nem írok semmit!
Nincs olyanom a cégnek van. Hétfőn kezdek oilman-ként de van túlóra szarásig lehet targoncázni hulladékot eltakarítani is... stb
amúgy nem hiányzik a targoncád?
Melóba egyebek városi lótifutira ott a nyenyőce. Többire meg a fakó szar.
nyugi en is dobtam neki kajat.
Van igazságod.
De még én is hibázhatok néha!
Szerintem csak az "etetésre" éhezik.
Vicces látni, hogy mit osszegörcsölsz más öltözködési szokásain.
Gondolom ez a frusztráció kihat az "életed" minden területére?!
Neked mér fáj ha darvindíjas élőpizzaként látod viszont őket?