Tapasztalat:
Azt nevezed annak, hogy volt már a fejeden x darab bukosisak, ráadásul most még a súlyát is lemérted ?
Azzal, hogy a fejeden hordod, vajmi kevés infót kaphatsz arról, hogy mennyire sérül a héj alatt az utéselnyelő réteg.
Tehát a te véleményed többet ér, mint a gyártó-fejlesztőké, akik több módon is tesztelték a terméküket.
Cáfolat:
Lefényképeztem, bemásoltam neked a saját sisakom(ami ugyanolyan, mint a KenguruZolié) ide vágó utasítását. Ha a gyártó saját használati utasítása nem cáfol és nem jelent semmit, akkor végképp nincs semmi mondanivalóm.
Az előbb lemértem a bukóim súlyát, mindkettő állvédős lehajtható plexis, 1,6 kg-os! Leejtést nem próbáltam , de ha attól, hogy kap egy 1m-ről 1,6kg-os ütést és attól szrrá megy, akkor a fejemet hogy fogja megvédeni??!
"Szeretem, hogy utánajárás nélkül mindenről IS van véleményed..." Nekem van! Van akiknek a pártjuk kell hogy mondja meg a véleményüket! Mi a problémád azzal, hogy elmondom , mit gondolok valamiről?? Meg akarod netán határozni mit mondjak , mit gondoljak mit mondhatok,nem pedig a tapasztalataim alapján?? Először talán ellentétes véleményt kellene, hogy mondj, cáfolni az én véleményemet és utána esetleg cáfolni azt amit én mondok-gondolok valamiről! Megmértem a bukóim súlyát! 1,6 kg! Ha egy bukó leesik, akkor egy akkora ütés éri, amit egy 1,6 kg-os ütés okoz rajta 1 méter magasról és attól szrrá sérül , akkor mit fog védeni az a pl 45-el csúszó 85 kilós motoroson??
Hmm, nem szeretek "lóval imádkozni ", kár volt belekezdenem.
Tudod mit?
Te csak használj nyugodtan bármit a majd 50 éves tapasztalataidra alapozva, ne is hallgass soha senkire...bármennyit is fejlődjön a technika.
Erre a kis időre már ne változz meg
Én '73 óta motorozok, és azóta vannak a fejemen különféle sisakok, és tudok köztük különbséget tenni! Te "nyakkendős bika"-ként, hogy teszel különbséget a tehenek között??!
Szeretem, hogy utánajárás nélkül mindenről IS van véleményed...
Amikor megvettem, kifejezetten felhívták rá a figyelmemet, hogy nem szabad 1m nél magasabbról leesnie, mert a héjszerkezet sérülhet annyira, hogy a védelmi képessége már nem 100%-os.
Szerencsém van,Max 80 cm.Fasz kivan a szíjat régen becsatolva fel tudtam akasztani a csuklómra.Mivel ezt csak kikötve tudom levenni kicsúszott a szíj és a kezemből puff.
Idegállapotba kerültem de két 2 mm-es festékleverődés és némi karc van csak.
Ha " valami 1m--ről esve már sérül a héjszerkezet. " , akkor az annyit is ér! Képzeld el, ha Te a 80 kilóddal ütközöl , mennyit fog az védeni, még a konyhaszekrény sarkát ha lefejeled mi lesz vele??!
Azt nevezed annak, hogy volt már a fejeden x darab bukosisak, ráadásul most még a súlyát is lemérted ?
Azzal, hogy a fejeden hordod, vajmi kevés infót kaphatsz arról, hogy mennyire sérül a héj alatt az utéselnyelő réteg.
Tehát a te véleményed többet ér, mint a gyártó-fejlesztőké, akik több módon is tesztelték a terméküket.
Cáfolat:
Lefényképeztem, bemásoltam neked a saját sisakom(ami ugyanolyan, mint a KenguruZolié) ide vágó utasítását. Ha a gyártó saját használati utasítása nem cáfol és nem jelent semmit, akkor végképp nincs semmi mondanivalóm.
Tudod mit?
Te csak használj nyugodtan bármit a majd 50 éves tapasztalataidra alapozva, ne is hallgass soha senkire...bármennyit is fejlődjön a technika.
Erre a kis időre már ne változz meg
Amikor megvettem, kifejezetten felhívták rá a figyelmemet, hogy nem szabad 1m nél magasabbról leesnie, mert a héjszerkezet sérülhet annyira, hogy a védelmi képessége már nem 100%-os.
Szívás nagyon, mert középsztenderre akartam állítani és azzal voltam elfoglalva, hogy nehogy lyukra menjen.
http://terkodepo.hu/products-p...
Csak X-Lite.
Ja, és a napszemüveg utána akadt, picit igazgatni kellett, hogy újra lehessen simán nyitni, zárni.
Gyeptégla?
NXR?
Idegállapotba kerültem