Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem lenne sokkal jobb, ha megmondanád a Mamának, :Hagyja békén a deszkát!?
Tapasztalat:
Azt nevezed annak, hogy volt már a fejeden x darab bukosisak, ráadásul most még a súlyát is lemérted ?
Azzal, hogy a fejeden hordod, vajmi kevés infót kaphatsz arról, hogy mennyire sérül a héj alatt az utéselnyelő réteg.
Tehát a te véleményed többet ér, mint a gyártó-fejlesztőké, akik több módon is tesztelték a terméküket.
Cáfolat:
Lefényképeztem, bemásoltam neked a saját sisakom(ami ugyanolyan, mint a KenguruZolié) ide vágó utasítását. Ha a gyártó saját használati utasítása nem cáfol és nem jelent semmit, akkor végképp nincs semmi mondanivalóm.
Az előbb lemértem a bukóim súlyát, mindkettő állvédős lehajtható plexis, 1,6 kg-os! Leejtést nem próbáltam , de ha attól, hogy kap egy 1m-ről 1,6kg-os ütést és attól szrrá megy, akkor a fejemet hogy fogja megvédeni??!
Keresnék szívócső diagnosztikai műszert. Valakinek eladó?
Mint írtam ezek szerint no para mert derékmagasság körül estt le és az 80 cm,max 90.Lemértem.
"Hmm, nem szeretek "lóval imádkozni ", Én pedig nem szeretek igavonóval beszélgetni! De te csak mondjad amit akarsz.
"Szeretem, hogy utánajárás nélkül mindenről IS van véleményed..." Nekem van! Van akiknek a pártjuk kell hogy mondja meg a véleményüket! Mi a problémád azzal, hogy elmondom , mit gondolok valamiről?? Meg akarod netán határozni mit mondjak , mit gondoljak mit mondhatok,nem pedig a tapasztalataim alapján?? Először talán ellentétes véleményt kellene, hogy mondj, cáfolni az én véleményemet és utána esetleg cáfolni azt amit én mondok-gondolok valamiről! Megmértem a bukóim súlyát! 1,6 kg! Ha egy bukó leesik, akkor egy akkora ütés éri, amit egy 1,6 kg-os ütés okoz rajta 1 méter magasról és attól szrrá sérül , akkor mit fog védeni az a pl 45-el csúszó 85 kilós motoroson??
Hmm, nem szeretek "lóval imádkozni ", kár volt belekezdenem.
Tudod mit?
Te csak használj nyugodtan bármit a majd 50 éves tapasztalataidra alapozva, ne is hallgass soha senkire...bármennyit is fejlődjön a technika.
Erre a kis időre már ne változz meg
Én '73 óta motorozok, és azóta vannak a fejemen különféle sisakok, és tudok köztük különbséget tenni! Te "nyakkendős bika"-ként, hogy teszel különbséget a tehenek között??!
Szeretem, hogy utánajárás nélkül mindenről IS van véleményed...
Amikor megvettem, kifejezetten felhívták rá a figyelmemet, hogy nem szabad 1m nél magasabbról leesnie, mert a héjszerkezet sérülhet annyira, hogy a védelmi képessége már nem 100%-os.
Ez akkor a nők mániája. Direkt vágtam egy raklapból, hogy kényfa legyen, ráhajlítgattam egy vékonyabb kazánlemezt és nekem azt dobta ki a zasszony.
nálam kavicsszórás van a kocsifelhajtón. Rendszeresítettem egy deszka darabot. De anyós mindig kidobálja, így vágtam még 10 darabot. Idénre elég
Pontosan az!
Szívás nagyon, mert középsztenderre akartam állítani és azzal voltam elfoglalva, hogy nehogy lyukra menjen.
Ja...
gyephézagos lap lesz az...
http://terkodepo.hu/products-p...
Na jó de a gyeptégla nem beton.
Nekem nem ér annyit a fejem.
Csak X-Lite.

Ja, és a napszemüveg utána akadt, picit igazgatni kellett, hogy újra lehessen simán nyitni, zárni.

Gyeptégla?
NXR?
Ne aggódjál! Nekem áprilisban gurult le az ülésről, koppant a gyeptéglán. De nem ázik be!
Szerencsém van,Max 80 cm.Fasz kivan a szíjat régen becsatolva fel tudtam akasztani a csuklómra.Mivel ezt csak kikötve tudom levenni kicsúszott a szíj és a kezemből puff.
Idegállapotba kerültem de két 2 mm-es festékleverődés és némi karc van csak.
Ha " valami 1m--ről esve már sérül a héjszerkezet. " , akkor az annyit is ér! Képzeld el, ha Te a 80 kilóddal ütközöl , mennyit fog az védeni, még a konyhaszekrény sarkát ha lefejeled mi lesz vele??!
Komolyabb viszonteladók elküldik a központba ott bevizsgálják és megmondják mennyire sérült. Ratyedli viszont valószínűleg a jófogásról vette.