Kicsit elgondoltat annak a szerencsétlen ratyedli oszinak az esete.Mindenki tudja hogy csak rozsdas szogvasbol es plehlemezbol takolt budiban tarolja a motort,egy nyomorult teszkos fukaszara sem tellik igy a gaz benotte az udvart.
Egy ismerős től tudom hogy sírva konyorgott a cofidiszesnek hogy ha megkapja a hitelt a villantos yamahara akkor egy honapig ingyen szopja le.
Nem telt el egy honap es nem tudja fizetni a torlesztot,naná hogy ment fel a hahura.
Persze duma van hogy azert kell a nyomogombos telefon meg aze jo a csalen futo kotvany gixxer mer az meg tartos.Kozben az ismeros szerint kutyakajan es tuzcsapbol lopott vizen el hogy kitudja fizetni a netet amin el.Motorra mar nem ul mert nem telik.
Persze ertem en miert fuj a hitelintezetekre.
Már vagy 6-8 éve alig van
Idén meg tiszta káosz. Már most az van hogy nemigen lesz szőlő felvásárlás mert ha egy kilót se vesznek akkor is elég a bor jövőre is
Felénk az alja bor volt amit egy ideje az olaszoktól hozzák inkább
Borosok csődbe mentek ? Szekszárdon napról napra több van, mindegyik építkezik, fejlődik... milliók a faszt, milliárdok mennek el itt pillanatok alatt.
Egy pia csomagoló cég van ami 20+ éves de minimum a 15.néven fut azóta. Még pár kisebb üzem ami régóta megy
Borosok közül is alig maradt pár talpon olyan 10-ből egy
Biztos van olyan aki ha nem is teljesen de nagyvonalakban tud számítani a változásokra
Pl mist kellene mindent eladni aztán ha megérkezik a régóta beharangozott újabb válság mindent felvásárolni
Ez a hivatalos.
Ilyen pl a rádiógomb, lista doboz stb
Magyar neve nincs.
Kérd/keresd így, meg lesz.
Köszi. Magyarul tovább ra se tudjuk a hivatalit. Maradjon Béla akkor.
Egy ismerős től tudom hogy sírva konyorgott a cofidiszesnek hogy ha megkapja a hitelt a villantos yamahara akkor egy honapig ingyen szopja le.
Nem telt el egy honap es nem tudja fizetni a torlesztot,naná hogy ment fel a hahura.
Persze duma van hogy azert kell a nyomogombos telefon meg aze jo a csalen futo kotvany gixxer mer az meg tartos.Kozben az ismeros szerint kutyakajan es tuzcsapbol lopott vizen el hogy kitudja fizetni a netet amin el.Motorra mar nem ul mert nem telik.
Persze ertem en miert fuj a hitelintezetekre.
Idén meg tiszta káosz. Már most az van hogy nemigen lesz szőlő felvásárlás mert ha egy kilót se vesznek akkor is elég a bor jövőre is
Felénk az alja bor volt amit egy ideje az olaszoktól hozzák inkább
Mi ennek a membánnak a hivatalos neve?
Szelepfedélen van tudjátok.
Borosok közül is alig maradt pár talpon olyan 10-ből egy
Valsag,dogvesz,ehezes,munkanelkuliseg,sivo szel es ordogszekerek.
Legalábbis felénk
Pl mist kellene mindent eladni aztán ha megérkezik a régóta beharangozott újabb válság mindent felvásárolni