Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Momentán felénk tényleg van ördögszekér
Momentán felénk tényleg van ördögszekér
Ez a hülye most azt hiszi beszólt, de nagyon nem! Ráadásul nem oszi vagyok!
Céges lízing valóban nem hülyeség, de akkor sem veszek olyat amire nem futja, csak azt ami többet hoz mint a hitel költsége.
Tasi neve van:utánégető.
Ez a hivatalos.
Meg van, jo lesz ez koszi!
Sok mindennek nincs magyar neve ha meg van az full béna
Ilyen pl a rádiógomb, lista doboz stb
A hivatalos nevét kérdezted.
Magyar neve nincs.
Kérd/keresd így, meg lesz.
Ha igaz ami a tápos feliratokon van a kutya kaja sokkal faszább beltartalmi értékekkel rendelkezik mint bármelyik készétel
Reed valve.
Köszi. Magyarul tovább ra se tudjuk a hivatalit. Maradjon Béla akkor.
Jájj gechi, jön a válság! Mig van farhát a boltba szarni nem kell!
Kicsit elgondoltat annak a szerencsétlen ratyedli oszinak az esete.Mindenki tudja hogy csak rozsdas szogvasbol es plehlemezbol takolt budiban tarolja a motort,egy nyomorult teszkos fukaszara sem tellik igy a gaz benotte az udvart.
Egy ismerős től tudom hogy sírva konyorgott a cofidiszesnek hogy ha megkapja a hitelt a villantos yamahara akkor egy honapig ingyen szopja le.
Nem telt el egy honap es nem tudja fizetni a torlesztot,naná hogy ment fel a hahura.
Persze duma van hogy azert kell a nyomogombos telefon meg aze jo a csalen futo kotvany gixxer mer az meg tartos.Kozben az ismeros szerint kutyakajan es tuzcsapbol lopott vizen el hogy kitudja fizetni a netet amin el.Motorra mar nem ul mert nem telik.
Persze ertem en miert fuj a hitelintezetekre.
Te a ratyaedli vagy másik nikkel? Az bélázott.
Szekunder Air Reed Valve
Már vagy 6-8 éve alig van
Idén meg tiszta káosz. Már most az van hogy nemigen lesz szőlő felvásárlás mert ha egy kilót se vesznek akkor is elég a bor jövőre is
Felénk az alja bor volt amit egy ideje az olaszoktól hozzák inkább
A hivatalost kérdezte, nem a saját választásod...
Én Bélának szoktam hívni....
Sziasztok.

Mi ennek a membánnak a hivatalos neve?
Szelepfedélen van tudjátok.
Borosok csődbe mentek ? Szekszárdon napról napra több van, mindegyik építkezik, fejlődik... milliók a faszt, milliárdok mennek el itt pillanatok alatt.
Egy pia csomagoló cég van ami 20+ éves de minimum a 15.néven fut azóta. Még pár kisebb üzem ami régóta megy
Borosok közül is alig maradt pár talpon olyan 10-ből egy
Persze-persze.
Valsag,dogvesz,ehezes,munkanelkuliseg,sivo szel es ordogszekerek.
De szerintem sokkal több van ami megszűnt
Legalábbis felénk
Sok kb 20 eves csaladi ceget ismerek.
Biztos van olyan aki ha nem is teljesen de nagyvonalakban tud számítani a változásokra
Pl mist kellene mindent eladni aztán ha megérkezik a régóta beharangozott újabb válság mindent felvásárolni